Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • fra gavun

    Jedini problem kod 'nas' je mentalitet. Nema toga zakona i tih čuvara
    koji mogu spriječiti krađu. Nažalost iz dana u dan to gledam ali to ide
    dalje i dalje jer je mafija umrežena.
    Bilo da je državno ili privatno isto je, ko tome stane na kraj izvukao je
    zemlju iz krize.

    avatar

    05.05.2013. (09:18)    -   -   -   -  

  • odmak

    Potpisujem fra gavuna. Naša će nas narav dotući.

    avatar

    05.05.2013. (13:59)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Bravissimo !

    http://www.tomislavbudak.com/hr/temeljni/polje.html

    Ovaj tekst znanstveno objašnjava prethodne komentare, stoga
    citiram jedan od najbitnijih momenata :

    " Tako je rad na rastvaranju kolektivnih karmičkih utjecaja samo jednim dijelom povezan s unutarnjim aspektom, dok je za sređivanje vanjskog aspekta nužan određen društveni aktivizam. "

    avatar

    06.05.2013. (01:41)    -   -   -   -  

  • Boris

    @semperc.
    1. EU - problemi postali su ti opsesija. Po meni, nije loše da netko o tome razmišlja.

    2. Kao društvo ( država ) bez odgovornosti prihatili smo da naše unutrašnje probleme riješi netko treći - zato nikada nisam bio za ovakav ulazak u EU. Sve će nam se ovo višestruko štetno vratititi, ondnosno već sada plaćamo cijenu toga. Zemlja bez koncepta.

    3. Najgore što nam se sada može dogoditi , jest, sazivati novu vlast u duhu HDZ-a.

    4. Najveće neznanje nekog političara postoji onda kada nezna i nepoznaje svoje vlastito biračko tjelo - on tada mora izgubiti izbore, bez obzira na dobre namjere. To upravo čini Milanović.

    5.Po meni izbori, kakvi god bili, ne mogu biti demokratski, ako na njih ne izađe minimum 50 % + 1 birač od ukupnog broja. Naši političari streme nečem drugom, da izađe što manje birača, a što više njihovih pobornika, bez obzira na ukupan broj .

    6. Ljudi tek sad pčinju kužiti što su izbori, tako da izlazak će se vrtiti u raspanu od 20 - 30 %, a ako se ovako nastavi, za parlamentarne još i manje. Građane najviše u tome svemu smeta činjenica da političari sve to ignoriraju, a to je najbolji znak kolika je njihova briga za nas. On ima samo jedno brigu - svoju brigu, gdje se on nalazi, na kojoj ljestvici egzistencijalnog zbivanja. Sve je to predugovrijeme, a sve zbog toga što imamo zakržljalu emociojanalnu inteligenciju, a da ne govorimo o nedostatku ematije. Uz obrazovanje, paralelno na prvo mjesto mora doći odgoj. Toga nema, i zato neće biti ni rezultata.

    avatar

    06.05.2013. (01:49)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @boris
    Možebitno si upotrijebio malo pregrubu riječ: opsesija iako je moj skepticizam prema EU zaista bjelodan. No svaki puta ponavljam da to nije prvenstveno zbog same EU kao takve, već činjenice da ulaskom u EU i očekivanjem da će nam DRUGI riješiti naše probleme, bez pomaka u našim glavama, nećemo postići ništa. Pače bit će nam gore nego prije, u najboljem slučaju bit ćemo ptica u zlatnom kavezu koja bi bez vode i hrane koju joj daje gazda uginula. Eto otuda moj pesimizam

    avatar

    06.05.2013. (19:16)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Indikativno jest kako su dvije od spomenutih država s najviše imovine u Europi, Norveška i Island, izvan EU.

    Island je istupio, čini mi se, još 1985. godine iz ondašnje EZ i više se nije vraćao ... Norveška svake godine mora raspisati referendum o pristupanju EU ( ponekad i dva puta ), i svaki puta ne prođe.

    avatar

    07.05.2013. (16:14)    -   -   -   -  

  • catwoman

    A Boris izvrsno locira izvor problema : odgoj. Upravo zbog lošeg odgoja nema dostatne empatije niti emocionalne inteligencije kod ljudi, za razliku od životinja. Loš odgoj nije samo problem kojim bi se trebala pozabaviti obitelj, nego i društvo, jer upravo manipulatori društva namjerno vrše najgori moguć pritisak na obje kategorije: roditelje i djecu.

    avatar

    07.05.2013. (16:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...