Komentari

brigita3.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • sve je riječ

    Samo si potvrdila ono što mi muškarci odavno znamo: Ma koliko se trudili, ma koliko vremena tome posvetili nikada nećemo u potpunosti shvatiti žene.
    U stvari taman vas shvatimo, a vi već imate novo mišljenje, pa moramo početi opet ispočetka.
    No svaka čast, shvatila si srž problema puno bolje od većine ljudi (i muškaraca i žena).

    avatar

    17.01.2013. (17:37)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    u redu, evo jučer - radim otprilike pet stvari istovremeno: odgovaram na mailove, pristavila sam ručak/večeru, pišem popis za dućan... i taj popis za dućan, kad ga napišem ("sitni kiseli kupus", recimo), ja točno znam što koja stavka znači i što tražim (to se nije ni usudio kupiti jer ne zna kako izgleda). u međuvremenu, vidi da na nečemu piše "alu-pack" i zaključi da se radi o aluminijskoj foliji (koju trebamo), i umjesto toga kupi plastičnu foliju (koju ne trebamo). onda se naživcira nad sobom. ja onda zaključim da bi trebao više biti uključen u planiranje i u kućanske poslove da bi znao kako naše kućanstvo funkcionira. on tvrdi da ne mogu dvije osobe planirati, već je on sasvim zadovoljan time da ja planiram, a da on izvršava (onda ja radije odem i sama sve kupim, jer mi treba dvostruko više vremena da mu objasnim što točno trebamo).

    eh. ni muškarci nisu cvjetići.

    avatar

    18.01.2013. (09:10)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Pa pokupila sam kritike zbog one moje prve recenice, izgleda da ipak nije bas tacna. Ali, ja napisala ovaj post da se muskarci dosjete da napisu nesto u prilog zena (znas ono: treba znati i sam sebe kritizirati), no izgleda nista od toga. Ali zato mi ovo daje pravo da ja napisem nesto o njima. Uskoro slijedi...

    avatar

    18.01.2013. (09:26)    -   -   -   -  

  • junac

    najveća je greška što smatrate da smo različiti. ne, potpuno smo isti, potpuno iste stvari želimo, i jednako vrijeme trošimo na razmišljanje.

    avatar

    18.01.2013. (10:15)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    koliko stereotipa na jednom mjestu??..dakle sasvim lako se ušuškati u spiku- mi smo bolje...ali ja bi ipak pitala. po čemu konkretno?po razmišljanju? osjećajima? učinjenome?primjenjenom?
    i samo jedno..da je isto to napisao muškarac bio bi okarakteriziran kao ženomrzac, kompleksaš i muški šovinista..dakle ne pretjerujmo
    (advocatus diaboli)

    avatar

    18.01.2013. (12:28)    -   -   -   -  

  • Vesper

    Koja koincidencija...baš sam razmišljala o tome prije sat vremena..:)))
    slažem se s time što pišeš. Takvi su muškarci najčešće, to je biološki uvjetovano, i može se malo modificirati s vremenom, ali nikad promijenit. Isto ko što ne možeš natjerat činčilu da prestane tražit izlaz u vanjski svijet ..uvijek će pokušavati pobjeći:)
    pozdrav;)

    avatar

    18.01.2013. (13:24)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Pa jedan primjer kao odgovor da li smo razliciti odnosno po pitanju stereotipa: Jeste li ikada dozivjeli da muskarac u kuci kaze: "Draga trebalo bi oprati sudove, stoje od jutros?"... pa makar ih oprala masina za sudje. Ne tvrdim da ih on ne bi oprao ali zena je ta koja (mora da) razmislja o tome. Ovdje se ne radi konkretno o sudju nego opcenito o ponasanju.

    Izgleda da sam izazvala negodovanje citalaca i to me tjera da sto prije napisem nastavak. Hvala na interesovanju i svaka primjedba je korisna jer mi daje nove ideje za pisanje.

    avatar

    18.01.2013. (13:24)    -   -   -   -  

  • sve je riječ

    Po jednoj staroj legendi, muškarac i žena su jedno biće podjeljeno na dva djela. I kad su razvdvojeni i jedno i drugo je nekompletni, žena je bolja u jednoj polovini stvari, a muškarac u drugoj. Zajedno su najbolji u svemu, normalno ako se radi o skladnom paru. To znači jedno je bolje u zvocanju, drugo u slušanju, jedno u dizajnu, drugo u održavanju automobila ....
    Nije bitno ko šta radi, ali dobro je kad podjela poslova i uloga, vrši skladno.
    Bez obzira da li je u pitanju zvocanje, ili neki teži fizički posao ili možda nešto između ...

    avatar

    18.01.2013. (17:03)    -   -   -   -  

  • Neverin

    kada sam u društvu žena i društvu muškaraca vidim iste matrice ponašanja.. zato zezam svoje prijateljice da su sirove ko trećemajci :)

    avatar

    18.01.2013. (17:15)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    jako si mi simpa i zato gum tu rekeli samo kratko. umjesto da muške savjetuješ, koristi ih ... :wink
    kad sakupiš iskustva buš shvatila da smo u biti isti. jedino što nas razlikuje jest da vi možete doživeti puno više zadovoljstva.
    ;)

    avatar

    18.01.2013. (21:09)    -   -   -   -  

  • kamino

    mislim da je problem u potrebi žena da stalno nešto objašnjavaju...nije muškarcima do objašnjenja u većini, ugnjavi ih ženski rod sa objašnjenjima, razjasnjenjima, pričom ukratko

    avatar

    19.01.2013. (03:22)    -   -   -   -  

  • A je to!

    koliko stereotipa na jednom mjestu??..dakle sasvim lako se ušuškati u spiku- mi smo bolje...ali ja bi ipak pitala. po čemu konkretno?po razmišljanju? osjećajima? učinjenome?primjenjenom?
    i samo jedno..da je isto to napisao muškarac bio bi okarakteriziran kao ženomrzac, kompleksaš i muški šovinista..dakle ne pretjerujmo
    (advocatus diaboli)

    avatar

    22.01.2013. (12:44)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Vjerovano ste se vec i sami uvjerili, dragi odvjetnice, da iz komentara drugih ne mozemo da se slozimo i donesemo neki zajednicki zakljucak kako bi ispunili uvjete koje ste postavili vasim potpisom. Prema mom osobnom misljenju, o temi koju obradjuje ovaj post nikada ne bismo ni mogli da se u potpunosti slozimo jer nijedna druga nema toliko razlicitih razmisljanja i misljenja. Ali ja se nadam da je ovo moje, koje sam iznjela shvaceno onako kako sam zelila da se shvati: sa puno humora i neozbiljnosti, pa se nadam da su to tako i drugi prihvatili. Pozdravljam i hvala na vasem dvostrukom trudu te se nadam da cu i ubuduce dobijati vase komentare na moje postove, jer svako misljenje cijenim.

    avatar

    23.01.2013. (07:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...