Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Živjeti svoj život

    Neće kiša, nadam se kako će i ova snježurina okopniti do tad pa da te sunce dočeka. :)

    avatar

    15.01.2013. (20:57)    -   -   -   -  

  • fulvus

    mislim da bi se ti trebala uputiti na neko sunčano otočje, npr. maldive ili tenerife. to naravno čisto iz zdrastvenih razloga, da upiješ malo vitamina d:) to bi tebi i mužiću sasvim dobro došlo da se opustite i odmorite.
    kad pričaš o europi, sasvim je jasno da je svugdje kriza i nigdje nije bajno. ne znam zašto ljudi misle da je kod susjeda trava uvijek zelenija, odnosno da je vani bolje nego kod nas. vjerovatno i jest nekima, ali treba se uzeti u obzir da si vani uvijek stranac i treba proći mnogo vremena da te prihvate kao sebi ravnoga. možda nakon više godina ili tek druga generacija se može osjećati kao kod kuće.
    kažeš da ste prodali kuću i kupili stan...to je svakako prihvatljivije za nekog tko ne treba veliki prostor i tko puno radi, jer kuća traži slugu, a ne gazdu. treba održavati i okućnicu, a ako se za to nema vremana i volje, onda postaje tlaka. ja sam dugo godina živjela u stanu, a kako nam je trebao veći prostor došli smo u kuću. meni je neusporediva kvaliteta života, jer obožavam bilje koje napokon mogu njegovati. ali, jednog dana kad budem stara, mislim da će mi više odgovarati manji stančić, radi troškova i održavanja.

    avatar

    25.01.2013. (10:14)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    svako dobro ti želim...

    avatar

    28.01.2013. (13:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...