Komentari

vacaguare.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • silenzia

    Ja se prema ovakvim lošim ponašanjima najčešće odnosim naivno i blentavo. Rizičan je moj stav, vuče za sobom mogućnost neosjetnog prijelaza u pasivnog zlostavljača.
    Pa iako mi je teško čitat o tvom gađenju, gnušanju i povraćanju, ta stanja kao reakcija na rečeno, znaci su tvog punog zdravlja :-)

    avatar

    22.08.2012. (09:33)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ha, ja se zaista - ali zaista - slabo sjećam sportskih uspjeha iz vremena Juge, ali ne zbog potrebe negiranja, nego jednostavno zato jer su to bile moje rane godine djetinjstva, a onda one malo kasnije - osnovnoškolske, slabo sam pratila sportska događanja da bih se mogla sjećati. No ipak znam da je ono o čemu pišeš bilo tako i da jest tako!

    avatar

    24.08.2012. (21:00)    -   -   -   -  

  • Odsutnost matične ploče

    Ništa tu nema novog. Najvrijednije se razgrabi prije ostavinske, kad nema civiliziranosti. Pročitala i komentirala treća, zgodno pišeš, šteta što nema više postova, iako si malo žučljiv ;)

    avatar

    28.10.2012. (00:54)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ne sjećam se toga. u to vrijeme nije me zanimao sport, već nestašica praška, kave, naranči, banana, struje, goriva, uložaka itd. itd. itd. :)

    avatar

    02.12.2012. (16:48)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Malo kasno sam ovdje navratio ali ovo je potpuno točno, slažem se s tobom u potpunosti i ja našim zamjeram što do kraa ne inzistiraju na ovim činjenicama, nego ovdje vlada hrvatska šutnja.
    Jugoslavija je bila država i imala je svoezentacije u svim sportovioma, spomenut ću dva najača, nogomet i košarka, nema nikakve logike da se rezultati te reprezentacije pripisivaju Srbiji jer Srbija je tek jedna od republika koje čiji su igrači igrali u reprezentacijama, istina Slovenija Makedonija i Crna Gora su imali možda najmanje igrača ali imali su. Npr svi smo navijali za naše košarkaše nogometaše itd, a to nema veze sa Srbijom, nismo se mi od Srbije razdvojili, nego se država raspala, zajednička država i nastale su nove države, a ne da se dio od jedne države odvojio pa nastala nova država.

    avatar

    09.12.2012. (17:57)    -   -   -   -  

  • vacaguare

    Hvala blogeri(ca)ma na dolasku

    avatar

    01.02.2013. (18:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...