Komentari

vlastitasoba.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • nataša

    već 18 dana ne jedem ugljikohidrate.
    za ovo bih mogla ubiti !

    avatar

    14.06.2012. (07:59)    -   -   -   -  

  • m.

    vidim i ti gledaš 24kitchen :) ja sam probala odmah drugi dan nakon emisije raditi ove njoke i umak i od tada sam ih radila svaki drugi dan jer su moji poludili za njima :)
    i super mi je i onaj puding od čokolade sa amarettom kojeg su radili u toj epizodi. mljac mljac

    avatar

    14.06.2012. (08:53)    -   -   -   -  

  • ed hunter

    ovo izgleda odlično, sad još samo moram nagovoriti nekoga da mi to pripremi

    avatar

    14.06.2012. (15:42)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    Ja volim i jedne i druge, a što se tiče svježeg sira, to je bila jedna od rijetkih stvari koje nisam voljela, a onda sam otkrila tu u Irskoj neki zrnati i obožavam ga.
    Ricotta? Njam!

    avatar

    14.06.2012. (23:15)    -   -   -   -  

  • sum

    Svaka čast njokima. Ali da budu još bolji i ukusniji predlažem da ih umjesto "NJOKE" zovemo "NJOKI" kako i zaslužuju. Prema talijanskom gnocchi = valjušci. Dobar tek.

    avatar

    15.06.2012. (07:29)    -   -   -   -  

  • leeloo

    ima i jedan recept gdje se zovu njoki, te nisam sama radila :D

    avatar

    15.06.2012. (18:01)    -   -   -   -  

  • Nesto se kuha!

    Njoke s kravljim sirom isto sama pravim, ove s krumpirom, naravno, kupujem ;) Ovo mrak izgleda. Meni bi bili super i bez tune ;)

    avatar

    15.06.2012. (22:00)    -   -   -   -  

  • amaterka

    Ovo je predobro :) Njoke radim inače samo s krumpirom, vjerujem da su s ricottom još bolji, ali nekako mi je žao skupe ricotte :)

    avatar

    16.06.2012. (10:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...