Komentari

blackenslostdreams.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Arthemisia

    neke borbe nikada ne prestaju. jedna od njih je ona kako ostati svoj u ovom svijetu kada te pritišću sa svih strana, a najgore je kada te tvoja obitelj pritišće, da napokon dođeš sebi. baš kao moja. prosvjedovanje zbog odjeće, zbog piercinga, zbog ponašanja, itd. al vjerojatno, iako ću uskoro imati 19 godina, upisala sam faks i kada bih trebala kao "doći sebi" (kako to moji vole nazivati) nemam niti pomisao da krenem tim putem. oni žele da ja budem nešto što nisam. njihova mala princeza u ružićastome koja se samo smiješi. gnjave toliko s tim da sam se morala oglušiti na to. to je bio jedini način. jer biti ono što jesi... eh, nema cijene za to. to je izvor tvoje unutrašnje sreće. hodati bez maske, biti ono što jesi. savršeno =)
    najbolje se nauči kada se za svoje greške opečeš na vlastitoj koži. nikada ne znaš koliko ustvari boli slomljena ruka, prst, ma bilo što, dok to sam i ne slomiš. kada se drugi opeku lako možeš zaboraviti na to, al kada se to tebi desi, uvijek ti odzvanja glavom.
    blogovi su danas, nažalost, izgubili popularnost. al se sjećam kada je to bilo moderno, baš kao danas facebook. bilo je to isprazno mjesto na kojima se privlačila pažnja. bili su dugački postovi nečeg ispraznog kao danas slike na facebooku. nije bilo one želje da se nekome istinski pomogne. a danas... to je mjesto, u kojem nema pretvaranja, nema želje da se istakne, samo želja da budemo ono što jesmo, da ovdje imamo svoj svijet , svoje mjesto gdje možemo pisati što god želimo =)

    avatar

    10.08.2011. (18:35)    -   -   -   -  

  • Nitt

    Najgluplji pokušaj kad probaš pobjeći od sebe, poludiš usput.
    Hvala na komentaru e, možd se čini da ja nisam ''vedra'' , možd sam ostavila takav dojam zbog posta, al nije istina heh.

    Što se tiče tvog posta, većinom se slažem s prethodnim komentarom.
    Svidio mi se onaj dio di si spomenuo petra pana xP
    i on je odrastao, nažalost.
    ja pokušavam što duže ostat dijete lol.
    al dođe vrijeme kad odrasteš i shvatiš neke stvari i moraš se ponašat u skladu s godinama.

    Dobar post, lajk olvejs.

    avatar

    12.08.2011. (23:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...