Komentari

umojojkuhinji.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Igniss

    Znam da je ovo sa stajališta kuhara grozno pitanje, ali može li se preskočiti dio pečenja kruha i umjesto toga upotrijebiti kupovni kruh/bublicu, kao što se radi s recimo češnjakom na kruhu? Bi li se izgubilo puno arome?

    avatar

    19.06.2011. (09:27)    -   -   -   -  

  • Helix

    Zvuči odlično, probat ću sigurno.

    avatar

    19.06.2011. (11:46)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Joooooj, ovakve stvari će me upropastiti. Svi mogući dvopeci, krekeri, bruschette, grisini, sve slano, hrskavo, pikantno.....

    avatar

    19.06.2011. (19:35)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    Igniss;
    Moram priznati da nisam shvatila ideju: kako od kupovnog kruha namjeravate napraviti ovakve biscotte? Kupovni kruh može se narezati na šnite i onda se one mogu zapeći u pećnici da budu hrskave sa svake strane (obično se, kao što ste u sami rekli, nakon pečenja natrlja češnjakom, a mogu se dodati i razni dodaci npr. maslinovo ulje, rajčice, začinsko bilje itd. ; pa je to onda tzv. bruschetta) – ali to neće imati okus kao ovi biscotti. U smjesu za ove biscotte ide i parmezan i papar i jaja i margarin/maslac i mlijeko… Oni zato imaju sasvim drugačiji okus, nego što ga ima bilo koji kruh.
    Eventualno, možete kupovni kruh narezati na šnite pa ga zapeći u pećnici i onda ga nakapati uljem, posipati parmezanom i paprom, pa, po želji, to opet zapeći kao svojevrsne bruschette, ali to neće biti kao ovi biscotti.

    Helix;
    Probaj:)

    windfuckersister;
    I ja volim hrskave stvarčice ako su slane /pikantne.
    A hrskave/suhonjave slastice/kolače uopće ne volim - kad je riječ o slasticama, onda volim samo one (jako:) kremaste:) ali ipak ne sve (i tu sam izbirljiva:)

    avatar

    20.06.2011. (19:03)    -   -   -   -  

  • Mjesečina

    Ovo mi zvuči prefino, ja volim takve stvari! Probam prvom prilikom :-)))

    avatar

    22.06.2011. (19:37)    -   -   -   -  

  • Zenitist

    opasne grickalice za slatko vino

    koje kremaste torte spremaš?

    avatar

    28.06.2011. (13:00)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    Mjesečina;
    meni se jako sviđaju, probaj:)

    Zenitist;
    od torti spremam one koje se meni sviđaju, a stvar je u tome da se meni ne sviđaju one koje se drugima sviđaju. Npr. nikako mi se ne sviđaju oni razni užasi s korama od bjelanjaka: (čokoladni) ledeni vjetar, Reform torta, Pavlova,... pa onda Katarina kocke, Greta Garbo, kolači tipa Kremšnite i slične gadosti. Ja sebi pripremim što se meni sviđa, to su uglavnom neke kombinacije (jedna krema iz jednog recepta, druga krema iz drugog recepta, biskvit iz trećeg recepta, nadjev iz četvrtog recepta...
    Ali, ne mogu izbjeći ni pripremu onoga što mi se ne sviđa jer ne pripremam hranu samo za sebe.

    avatar

    01.07.2011. (16:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...