Komentari

potragazasmislom.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Neverin

    sex se prisiljava kao tabu i radi toga njegove površne manifestacije dobivaju toliko na glasu: sjećaš se da je Janice Jackson prva izbacila sisu a poslje nje je krenula nabraje kojoj je to krenulo za rukom. Nadam se da to nabrajanje i pamčenje neće dospijeti do tv kalendara. Ja sam da se što više priča o sexu samo kako ljudima te površne manifestacije ne bi bile više zanimljive. Recimo, Let 3 mi je pomalo i dosadio sa tim kurčevima iako im je svirka dobra. No, dok god postoje ljudi koji se sablažnjavaju i prijavljuju takve bezazlene stvari poput ispaljivanja čepa iz šupka kao povredu morala onda sam ja za to da ti dečki ispale bezbrog puta taj čep iz šupka dok to ne prestane biti tema za sablažnjivanje. Naime trebalo bi nam se gaditi radije pogolema pljačka koja se dešava 20 godina uzastopce kod nas.

    avatar

    20.03.2011. (12:56)    -   -   -   -  

  • cebo-amebo(potraga za smislom)

    Kužim ja sve to. Najslađe je zabranjeno voće. I kužim kako pojam morala često izgubi svoje značenje. I kužim kako mediji funkcioniraju, i marketing i sve ostalo. Ali opet ne vjerujem da će sve učestalije pričanje o seksu odjednom proizvesti njegovo nestajanje iz usta javnosti. Ima toliko bitnijih tema, ali mi uvijek ostajemo na trivijalnostima baš iz razloga da ne razmišljamo o bitnom. Npr, o pljački gore spomenutoj.

    avatar

    20.03.2011. (15:34)    -   -   -   -  

  • Milica Š.

    Subliminalno, etc... Ja, npr. svaki put odgledam Troju poradi 3 sekunde u kojima se objelodani gola guzica Brad Pitta, koja btw uopće nije njegova nego je namontirana.

    avatar

    21.03.2011. (14:50)    -   -   -   -  

  • cebo-amebo(potraga za smislom)

    draga Milice, uslikat ću ja svoju pa ti poslat. Moja je bar prirodno lijepa, bez šminke, puder free i bez vizualnih efekata (samo audio)

    avatar

    21.03.2011. (14:56)    -   -   -   -  

  • Milica Š.

    može... can't wait :D

    avatar

    21.03.2011. (14:58)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Hehehe dobra ti je tema!

    avatar

    25.03.2011. (14:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...