Komentari

hana44.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • suncokretica

    Stvarno je kasno....umorna sam i idem spavati pa neću komentirati post jer imam puno toga za reći a to ne mogu na brzinu......samo da znaš da čitam, pišeš dobre postove i žao bi mi bilo da se obeshrabriš nedostatkom komentara...pozzzz!

    avatar

    07.07.2010. (00:09)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    Oni prepuni kafići i terese fasciniraju me već godinama. I prije, dok "nije bilo krize" ja sam većini zavidjela što imaju vremena non stop sjediti po kafićima! Činjenica je da u Hrvatskoj ima puno nezaposlenih, valjda zato imaju toliko vremena.
    Ja mjesecima dogovaram nekakve kave s kolegicama koje nisma vidjela već godinama i nikako ne uspijevamo uskladiti rasporede. A kad se konačno nađemo, u koji god kafić uđemo, nigdje mjesta!

    avatar

    07.07.2010. (14:47)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    Mislim da u tim punim kafićima ljudi nakratko zaborave u čemu žive. U vrijeme moje mladosti, ja u tkalču ne bi sjela pit kavu ni za živu glavu. iz inata. jer je tamo kava primjer koštala 10 kuna, a drugdje 5. i sjedilo bi se u njoj, sa zadnjim novcima samo da ih se vidi-jer otkud ja znam, prošavši pored te terase da je on dao zadnje kune za taj malboro i kavu i da ga doma čeka prazan frižider u podstanarskom stanu. Bitno je da drugi ne znaju-to je oduvijek bilo geslo nas hrvata-fasada drži temelji klize.

    avatar

    07.07.2010. (20:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...