Komentari

matejuska.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • čitač bez bloga

    Našla sam se gotovo u svemu iako sam bila dobar matematičar. Rođendane zapišem u kalendar i opet promašim za koji dan.

    avatar

    05.07.2010. (10:53)    -   -   -   -  

  • Euro

    tesko nama sa brojkama a jos teze bez njih..

    avatar

    05.07.2010. (11:05)    -   -   -   -  

  • NF

    he,he, ja bio samouvjeren da neću zaboravit na rođendan svog frenda, pa imam ga bože moj na fejsu, a vidi vraga, nije ga stavio, krije ga ko pizda ;)

    avatar

    05.07.2010. (11:07)    -   -   -   -  

  • Emi Gablo

    e tako mom mozgu nisu bitni nazivi ulica, trgovina, kafića...itd...dok sam živila u st selila sam se nekoliko puta u kratkom vremenu i pitali me u firmi u kojoj sam tad radila da koja mi je sad najnovija adresa, skrušeno im priznah da nemam pojma (živila već 2 mjeseca na istoj) al sam rekla da još jedna iz firme živi u istoj zgradi pa neka prepišu od nje :) ...malo poslije toga odselila u vž, tamo su u firmi znali koja mi je adresa jer su mi oni našli stan al sam zbog jake upale sinusa morala u dotura i tamo me pitalo adresu, a ja se mislim, jebote pa tek mjesec dana tu živim zašto misliš da već znam adresu??? :) ..jedina adresa koje sam se moga sjetiti bila je jedna splitska pa sam pomislila "ako ovi u vž isto imaju grgura ninskog ka i ovi u st, možda imaju i iste ulice ili bar neke..pa sam joj rekla zadnju memoriranu splitsku adresu...žena je mrvcu zastala, pogledala me čudno, ja nju raznježeno pa je, budući da je rezultat bio neriješen, sve ostalo samo na pogledima :)

    avatar

    05.07.2010. (11:39)    -   -   -   -  

  • ljubičasta

    Meni, kao curici sa sela nikad nije bilo jasno kako su 1+1=2, jer kad staviš pjetla i kokoš uvjek je više od tri, jedna mačka + jedan mačak = puna kuća mačaka... i tako to.. :-)

    avatar

    05.07.2010. (11:40)    -   -   -   -  

  • primakka

    ja se kužim u apstraktnu matematiku (alo, trebaju li kome repeticije?!), a po pitanju love, godina, datuma, veličina... - iste smo!

    avatar

    05.07.2010. (13:19)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    a nemoz' imat i ovce i novce :)

    avatar

    05.07.2010. (13:58)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    ajd da te utješim-prirodoslovna gimnazija, matematika u malom prstu. Malo je stvari matematičkih koje i danas, puno godina nakon škole, ne bih znala riješiti. Ali-ne pamtim datume rođendana, naručivanja negdje, ne, definitivno ne znam na kojem katu živi crvenkapa. Ljudim čestitam rođendan ovako-znam da ti je rođendan između otprilike tog i tog datuma, pa sretan rođendan. Svoje godine svakako ne pamtim. ne pamtitm na kojem katu mi prijatelj živi a ima samo tri kata. ili četiri? Vidiš? Ali pamtim sve ostalo. Kako izgleda prozor tog kata, pamtim put koji prijeđem i pogodim najčešće:)) Ostalo zapisujem i uopće se ne mučim s tim-jer mi umjetnici se ne moramo zamarati brojevima, to su minorne stvari pored svega onog što prolazi našim glavama. A da bi prolazilo, ista mora biti prazna :)))

    avatar

    05.07.2010. (15:22)    -   -   -   -  

  • romantika

    E, ovo ti je jako DOBRO !!!! Nasmijala sam se od srca. Danas mi je trebalo nešto što će me nasmijati i eto, zavirim na tvoj blog i sad sam sretna zbog toga. Ne samo da sam se nasmijala, već sam pronašla još nekog ko ima isti problem kao i ja . Iskreno, sramila sam se priznati da ne pamtim rođendan mom bratu kao ni najboljim prijateljicama a o ostalim podacima koji sadrže brojke da i ne govorim ...naročito svoje godine, na kojima mi se djeca smiju jer se već odavno očajnički držim jedne brojke i tako već deset godina unatrag. LP.

    avatar

    05.07.2010. (18:37)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    osobno sam prilično dobar s brojevima... što ne znači da me to zabavlja

    avatar

    05.07.2010. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...