Komentari

hana44.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Lisbeth

    iz nekog razloga, ljudi uvijek žele više od onog što imaju. Uvijek je sunčana baš ona strana ulice kojom ne hodamo.Kad prijeđemo na tu sunčanu stranu, shvatimo da u njoj nigdje hlada.

    avatar

    28.06.2010. (07:50)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Kad je moj sin 'odrastao' (stavljam u navodnike jer ponekad ni sad sa 20 nije zreo, čini mi se) shvatila sam koliko sam toga propustila u njegovom odrastanju.....zbog posla sam propustila puno toga, priredbe u školi, nastupe ovdje i ondje, odvesti ga na puno mjesta što mi je bilo u planu samo nikad nije bilo vremena, novaca.....greška!!!! Sve je to, ustvari, nebitno, najbitnija su djeca, posao i novci se mogu nadoknaditi a djecu odgajamo i imamo priliku za to samo jednom u životu! jednu kratku priliku.....lako mi sad pametovati. I kasno... :((((

    avatar

    28.06.2010. (09:10)    -   -   -   -  

  • misko

    Uh ... nisam tata ....moje vrijeme je moje vrijeme ...
    Ipak, ako je dozvoljeno primijetiti: ne treba se sad već ( na polovici tridesetih - malo sam virnuo na ostale postove ) odreći svog života i okrenuti se samo životima svoje djece!

    Lijep pozdrav! :)

    avatar

    28.06.2010. (15:09)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Oooo, nije tebi lako...)))

    avatar

    28.06.2010. (20:31)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Danijela je zanimljiva osoba. Znam dva FER-ovca poprilično različitih godišta kojima je i više nego draga. Meni to puno govori :)))
    dražeN :)

    avatar

    29.06.2010. (20:06)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Uf, vidim da ti je maloj vrijeme itekako već ispunjeno: tenis, mažoretkinje, glazbena škola, likovna radionica, folklor ... pa da imaš i ne znam koliko još mogućnosti, teško da bi ih mogla utrpati u samo 24 sata!

    Nemoj shvatiti ovo kao kritiku ("koliko ljudi, toliko ukusa", kaže poslovica i to je točno) već kao sagledavanje mogućih drugih gledišta: moj sin, sada je završio treći razred, ne ide niti na jednu slobodnu aktivnost izvan škole. Nije da me to pretjerano veseli (rado bih da ima još neku, jednu, sporednu aktivnost za trenutke razonode - bio to neki sport, slikanje, muzika ...), ali me niti ne rastužuje - to je njegova odluka i to odgovara njegovom karakteru.
    Što misliš, što bi ti kćer zaželjela raditi da se sad odjednom ukinu sve vannastavne aktivnosti?

    Moj sin voli čitati i puno vremena koristi za čitanje ... kod kuće često radimo razne kraetivne aktivnosti, od slikanja do modeliranja ... često smo vani, na biciklu, u pješčaniku, šećemo ...

    avatar

    30.06.2010. (15:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...