Komentari

hana44.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ...po makadamu i asfaltu...

    u demokraciji inače nema morala jer je prisutan liberalizam u kojem moral nema mjesta... pozdrav ostavljam i ustraj u pisanju.. svarti ponekad...

    avatar

    05.06.2010. (22:43)    -   -   -   -  

  • -

    Ja imam sinove od 9 i 7 godina, dragi su i dobrog srca, oca cijene, a mene koja sam angažirana mama (obveze, roditeljski, slobodno vrijeme, zabava, posjete, zanimljivosti) samo gledaju kako će iskoristiti, nemaju obzira ni granice. To je sve onako između redova, ali ja osjećam i ne sviđa mi se nimalo način kako me moja djeca doživljavaju.

    avatar

    07.06.2010. (12:37)    -   -   -   -  

  • misko

    "Bio je komunizam, jednoumlje, nije se smjelo javno isticati pripadnost katoličkoj crkvi i vjera u Boga, ...." pišeš u svom postu između ostalog.
    Ateist sam, ali imam dva dobra prijatelja koji su vjernici i koji svoju pripadnost vjeri nikad nisu skrivali, pa ni u Jugi i javno su se uvijek deklarirali kao vjernici. Nije im pala ni dlaka s glave. Naravno, nisu tražili učlanjenje u SK radi karijere ...
    Moral ... danas ga nema nimalo. Počevši od vrha vlasti, odakle je srozavanje morala i počelo, pa sve do onih koji žive na marginama društva. Čast izuzetcima. Jedini bog kojemu se svi klanjaju i kojeg svi poštuju (opet čast izuzetcima) jest vrhovno božanstvo Profit. Drugo ništa nije važno.
    Ako je ono prije bio mrak, što li je onda ovo danas? Evo najnovije sportske afere. Sport! Koji je zamišljen da ljudi dok njime očvrčšujući tijelo, jačaju i duh! A u što se pretvorilo ...Sve je postalo lažno, nije važno kakav si, nego što i koliko imaš.
    I na kraju, sretan sam što sam imao priliku živjeti 42 -ije godine u strahovladi, mraku, jednoumlju ...
    Lijep pozdrav!

    Ah, da, ja sam vlasnik i prijatelj Bubilo ...

    avatar

    09.06.2010. (16:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...