Komentari

nenadbego.blog.hr

Dodaj komentar (36)

Marketing


  • veleBeat

    A jebi se, i ti i ko te izmisli, umro sam od smijeha! A planirao sam umrijeti dostojanstveno na aparatima za održavanje života.

    avatar

    22.05.2010. (08:34)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    Bego, opet ti radi ego - dobro to je razumljivo, tri četvrtine tebe su ego, to smo naučili..i ideja sa piramidom nije loša, ali pobogu, morao bi mislit da to postane neki izvor zarade. Na primjer, mumificiraju te, i meknu na vrj piramide koja je od stakla i turisti te dolaze gledat, tebe svetog Begu..a ispod piramide, naravno pukneš hotel sa welnessom, kongresnom dvoranom, salonima za uljepšavanje, pivnicom..e to je prava stvar. I onda to za sstodvista godina postane svjetsko čudo. Uspješan menađer - a nije među živima :)

    avatar

    22.05.2010. (17:27)    -   -   -   -  

  • feta

    Bego: "Znaš, jedan moj prijatelj kaže da kad se ujutro probudiš i ništa te ne boli, to znači da si umro."

    i sta sad..povreda autorskih prava i duznosti.....
    za prava me se hebe a duznost san odradija ovion prijavon a...znaci, sad smo kvit !

    avatar

    22.05.2010. (19:41)    -   -   -   -  

  • Bego

    @veleBeat Znam, čuo sam za te pizdarije o pravu na dostojanstvenu smrt, a to je valjda normalno jer većina nas ne živi dostojanstveno (zna se zbog koga), pa bi htjeli barem dostojanstveno umrijeti. Ali čemu? Prijelaz iz života u smrt je samo jedan trenutak, ono kao kad ti zubar kaže: evo, samo trenutak i gotovo je. Čemu dostojanstvo kod zubara?
    @lukrezio Ideja je dobra, ali nije originalna. Kao što svi znamo, prvu piramidu je podigao bosanski faraon Ramiz drugi.
    @feta Iz rečenice se vidi da nekoga citiram i da nemam pojma koga citiram. To je za mene normalno. Jednom mi je žena rekla: daj reci više jedamput nešto pametno, a ja sam joj odgovorio da je e jednako em puta ce na kvadrat. Kasnije sam saznao da sam povrijedio autorska prava od nekog Einstena. I koji je to kurac sad taj Einstein? Tko je ikad čuo za njega! Eto, tako sam ispao Zweistein.
    I uvijek sam u životu bio drugi. Kad god sam pitao neku žensku koji sam joj po redu, ona bi odgovorila: ajme šta ste vi muški dosadni, drugi glupane, normalno da si drugi.
    Valjda mi je to neka karma. Baš kao i jadnog Ramiza, povijest će me pamtiti kao Begu drugog.

    avatar

    23.05.2010. (07:37)    -   -   -   -  

  • feta

    eto vidis...a sta bi da ti nema mene....sad cu te prosvjetlit i rech ti ko je bija ti Einstein.
    Ukratko, novosadski zet, covik koji je ima jedva duju iz matematike, covik kojemu je apsolutni libido bija jaci od relativnih teorija i kojemu se tokom sexa zalomila teorija o relativnosti kad je pita zenu jeli joj bitna velicina , a ona rekla da je to relativno ! Pa se on zamislija i zakljucija da bi iz toga moga izvuc koju crkavicu za upotpunit kucni budjet a mozda i za nove kocije jerbo su stare vec olinjale a i konji su vec uvatili godine. Pa je onda upregnija mozak, koji je , by the way, ukraden prije neklog vrimena, i pribacija zenine rici onde di ih malo ko razumi ali se svi prave pametni i klimaju glavama kada razumiju. i tako je taj g Einstein lipo sebi stvarija renticu do kraja zivota i lipo se provodija, najprije po svabiji a onda kad je vidija da ce mozda morat radit u nekom od litnjih kampova, prebacija se u Jamerike i bilo mu lipo i bla bla...
    E da, jos je nesto trabunja o zakrivljenosti svemira prebacujuci prostor i vrime u istu kategoriju ali to su vec bile nebiloze ishlapljelog starca kojeg je malo ko vise slusa.
    Eto, nadan se da san te prosvjetlija i ukazao ti mozda na nove relativne pravce u tvom apsolutnom zivotu!

    avatar

    23.05.2010. (16:21)    -   -   -   -  

  • Bego

    Ma je on ispalija sam na sebe kad je inžinja kvantnu mehaniku, pa je posli potratija život da je pobije jerbo mu se kosila s teorijom relativiteta. To ti je recimo ka kurvetina koja se udala pa onda tvrdi da je nevina ušla u brak, ka ono ma nisam ja, ma kakvi, ma di bi ja...
    A sad su se našli fizičari koji su ka malo moderniji pa su sve bacili na rokiju, ka ujedinili su te dvi teorije u teoriju struna. A di im je tu rock'n'roll? Kad si zadnji put čuja da neko za žicu od gitare kaže struna? Meni se sve čini da su ovi danas fizičari luđi od njega. Za kurac im i petice i doktorati, Einstein je ima sve duje i to jedva pa svi znaju za njega, a ovi svi peje u školu i genijalci, a ajde nabroji mi tri iljade i dvista njih najvažnijih i to po abecedi... eto vidiš da niko ne zna za njih.
    Ova civilizacija ti je ka nekakva ženska, pamti samo prvog ma koliko loš bija... stvarno nije zaslužila da preživi ta civilizacija, ma jedva čekam da sve ode u papar!
    Zagađujmo prirodu!!! Jeeeee!!!!!

    avatar

    23.05.2010. (22:04)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    Mali prilog zagađenju prirode - jia sam fažola danas. Bile su i neke kobasice unutra. I ono što ispuštam, eto moj skromni prilog zagađenju prirode.
    I uostalom koji će mi kurac priroda?

    avatar

    23.05.2010. (22:20)    -   -   -   -  

  • Bego

    Tako je druže. Hoćemo atmosferu od metana! Živio Jupiter!

    avatar

    23.05.2010. (22:41)    -   -   -   -  

  • Pepy

    Na Jupiteru nestao južni pojas :(

    avatar

    23.05.2010. (23:11)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    Nema veze Pepy, za Jupiter sve. Naprdim ja dovoljno za tri pojasa.

    avatar

    24.05.2010. (00:10)    -   -   -   -  

  • feta

    a onda cemo se pridruzit kravama..one prdezon salju javnu poruku zagadjenju..jerbo kako kazu znastvenici i oni koji to nisu, krave su glavni zagadjivaci..znaci triba ih potamanit da se nebi vise zagadjivalo..
    zivili setajuci bifteki i strakuli....doli auspufi od autizin i drugi pufi..!!

    avatar

    24.05.2010. (01:50)    -   -   -   -  

  • Bego

    Ajme, Feta... Pepy i Lukrezio ne prde bez veze. Svijet se dijeli na bogate i siromašne. Bogati su se industrijski razvili, prikupili bogatstvo i resurse i sad ajmo svi stat u ime prirode. Ma vidi kurca! Prije je u doba mraka zapad indoktrinirao našu djecu sa pop kulturom, a danas u doba inverznog svjetla nas indoktriniraju sa ekologijom i neoliberalnim bankarskim pizdarijama. Najobičnija kapitalistička ekspanzionistička propaganda.
    A zašto oni svoje bogatstvo ne podijele sa siromašnima kad su tako dobri? Ne, oni razvijaju GMO da "nahrane gladne" i tako preuzimaju čak i svjetsku proizvodnju hrane. Oni su toliko pohlepni da ne znaju stat. Oni bi sve sebi, a mi da ne gradimo industriju i još da pobijemo svoje krave. Ma nabijem i njih i njihovu ekologiju!
    A znanstvenici pizde bez veze, zna se tko njih plaća. Sigurno ne ti i ja. Kažu da štedimo energiju? Ako u svemiru ičega ima u izobilju, onda je to energija. E, ali ako bi oni umjesto GMO-a i virusa razvijali besplatne izvore energije, kako bi nam je onda naplatili?

    avatar

    24.05.2010. (09:21)    -   -   -   -  

  • feta

    mislin da ce ti se svidit zadnji post na mom blogu !

    avatar

    24.05.2010. (14:33)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    MA triba izmislit da se vata prdac u konzervu. I da to bude gorivo za auta, i strujni izvor, i grijanje, da bude prdac na dobrobit čovječanstvu...zamisli nasloniš šupak na auspuh, isprdiš u nejga šta imaš isprditi i moš voziti sto kilometri ( 65 km po gradu )..je bi malo bilo zagađenje, ali zabo li me kita za europske norme o zagađenju i emisiji ispušnih plinova.

    avatar

    24.05.2010. (23:07)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Nažalost, život je smrtonosna bolest!
    Pozdrav!

    avatar

    24.05.2010. (23:17)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    NAdopuna komentara iznad - koja se prenosi spolnim putem.

    avatar

    25.05.2010. (00:31)    -   -   -   -  

  • Bego

    @feta Je, vidija san, skuvani rep o Šarulje. Znači, više se ništa ne baca, rogovi i kopita idu u paštetu... Kad ćemo početi jesti ljude? Pa će onda biti ricete: dimljena pluća od pušača, pijančeva jetrica na kiselo...
    A znaš kako se zvala krava od Nikole Tesle? Žarulja.
    @lukrezio Možeš prditi u plinsku bocu. A u auto se može staviti cijev u sjedište, pa odmah u motor. Zulu je ovu ideju htio razraditi da se sjedalo dizajnira tako da odmah posluži i kao kolektor plinova, ali moja izvorna ideja je bila da cijev viri iz sjedala, pa se vozač natakne.
    @Para(ne)normalan! Ako je život bolest, onda je smrt izlječenje. A onda bi bolest bila lijek. U tom slučaju bi život koji je bolest samim tim bio lijek za život... jebate, sjeba si me logički, upao sam u petlju!
    @lukrezio Je, život se prenosi spolnim putem, Sve se bolesti prenose spolnim putem, jer se sve djelatnosti na kraju svedu na jebačinu, netko jebe zid, netko jebe u mozak, a najjače je kad netko opali ženu... ala bolesti!

    avatar

    25.05.2010. (09:54)    -   -   -   -  

  • feta

    Ispravka netocnog navoda !

    Rep nije nista nova, u stvari dolazi sa Vrancuskog dvora.
    I ko kaze da nismo poceli jist ljude, smo neznamo.
    Za neupucene jedan arhivski film: Green Soilent (prevedeno kao"Zeleno Sunce"). Film san gleda jema vise 25-30 godin a jos ga se i te kako sican. Pored sjebane kratkorocne memorije, i razjebane one druge, to dovoljno govori o utisku koji je ostavija.

    Eto, dosta pametovanja i posvetimo se necemu lipome, znjutu od crnca ili dimljenin rebrima od kineza pa udrit po pasti fazol.
    Prdeza za izvoz i za svaki oblik energiije !

    Ko voli nek izvoli !

    avatar

    25.05.2010. (14:59)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    JA bi pita nešto ovog fetu,ali ne bi ovako,javno nego na neki način privatno. Kako da ga to priupitan?

    avatar

    25.05.2010. (22:58)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    Onako da sam sebe smirim - naime cili dan me to kopka. I kakova je ovo rič kopkati? Nešto od kopita?

    avatar

    25.05.2010. (23:03)    -   -   -   -  

  • feta

    @lukrezio
    pitaj na
    feta.zivota@hotmail.com !

    avatar

    25.05.2010. (23:34)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    Ja jesam jednom davno dok je avokado rastao kao pomidor na svetoj zemlji rekao jednoj prpošnoj pički da se nikada na telefon ne javlja strenđeru.
    Taj strenđer sam bio ja odlučan u nakani da prozujim po pustopoljini njene jebozovnosti.
    Vrlo ingeozno je se jebala ta pička.
    Ona je u meni vidjela princa sa bijelim kurcem.
    A ja sam gledao središnju informativnu emisiju pokušavajući joj jezikom na njezinoj pizdopoljini dočarati sav smisao besmislenog ludila.
    A uspio nisam.
    I zbog tog ne-uspjeha sam dan danas ostao sjebat, ko moja braća Hrvati iz plemena Qurati.
    Ona je i dalje ostala jedna simpatično-simptomatično ugodna pička.
    Bio je to trenutak kad sam umalo najebao.
    Uhvaćen u zamku panike koja je bjesomućno mlatarala podivljalim kurcem oko moje glave.

    avatar

    31.05.2010. (13:29)    -   -   -   -  

  • Bego

    Ne trebaš biti u kurcu jer ženskoj nešto nisi uspio objasniti. To je normalna stvar. Ja već odavno ništa ne objašnjavam. Čemu?

    Da se dame ne uvrijede, ne mislim ja da su one glupe. Samo mislim da su drugačije pametne.

    avatar

    31.05.2010. (14:52)    -   -   -   -  

  • feta

    hm..usteka bi se i ja u tu raspravu ali......

    avatar

    31.05.2010. (16:36)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    Hm Bego...kad bolje razmislim, lukava je to izjava, sa kojom bi se mogao razbacivati. A kako su neke dame zbilja drugačije pametne možda to shvate kao kompliment. Koji bi m iznatno skratio put do određenih dijelova njihova tijela. A to srce svakako nije. Ali je lijepo sročeno - isto kao na primjer kad se ide raditi usporedba između pakistanske i sjevernokorejske kuhinje - ne može biti bolja jedna od druge - može biti samo drugačija.
    E jesam najranije ujutro pametan...
    Feta- samo ti komodaj :)))

    avatar

    01.06.2010. (07:55)    -   -   -   -  

učitavam...