Komentari

annamariad.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Ana

    A može li kakva varijacija sa smrznutim špinatom (npr. onaj podravka u briketima)? Što manje čišćenja i sjeckanja, to meni brže i jednostavnije :)
    Btw, sve pohvale za blog!! ;)

    avatar

    14.01.2010. (12:28)    -   -   -   -  

  • Kuharica za studente

    Nisam baš puno radila sa tim špinatom, ali probaj ga otopiti na malo vode, Nakon toga ga začini po želji i propasiraj, ako želiš dodaj vrhnje ili mlijeko u malim količinama i probaj sve to izmješati sa rižotom. Ovu varijantu nisam osobno isprobala, ali mi zvuči zanimljivo. Javi mi kako je ispalo! Glavna je igra sa namirnicama i ne smije te biti strah probati! hehe...
    Inače sam probala da mi taj špinat bude kao umak za tjesteninu. ;)

    avatar

    14.01.2010. (13:42)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Super!

    avatar

    14.01.2010. (15:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...