A može li kakva varijacija sa smrznutim špinatom (npr. onaj podravka u briketima)? Što manje čišćenja i sjeckanja, to meni brže i jednostavnije :) Btw, sve pohvale za blog!! ;)
14.01.2010. (12:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisam baš puno radila sa tim špinatom, ali probaj ga otopiti na malo vode, Nakon toga ga začini po želji i propasiraj, ako želiš dodaj vrhnje ili mlijeko u malim količinama i probaj sve to izmješati sa rižotom. Ovu varijantu nisam osobno isprobala, ali mi zvuči zanimljivo. Javi mi kako je ispalo! Glavna je igra sa namirnicama i ne smije te biti strah probati! hehe... Inače sam probala da mi taj špinat bude kao umak za tjesteninu. ;)
14.01.2010. (13:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ana
A može li kakva varijacija sa smrznutim špinatom (npr. onaj podravka u briketima)? Što manje čišćenja i sjeckanja, to meni brže i jednostavnije :)
Btw, sve pohvale za blog!! ;)
14.01.2010. (12:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kuharica za studente
Nisam baš puno radila sa tim špinatom, ali probaj ga otopiti na malo vode, Nakon toga ga začini po želji i propasiraj, ako želiš dodaj vrhnje ili mlijeko u malim količinama i probaj sve to izmješati sa rižotom. Ovu varijantu nisam osobno isprobala, ali mi zvuči zanimljivo. Javi mi kako je ispalo! Glavna je igra sa namirnicama i ne smije te biti strah probati! hehe...
Inače sam probala da mi taj špinat bude kao umak za tjesteninu. ;)
14.01.2010. (13:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
PartizAna
Super!
14.01.2010. (15:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...