Komentari

karmelo.blog.hr

Dodaj komentar (134)

Marketing


  • .malenimoj

    Osobno, malo me deprimirao ovaj tvoj post. Podsjetio na vrh piramide kojemu idemo polaganim koracima a nizbrdo silazimo takvom brzinom da ne uspijemo naći a niti se trudimo, jer nema objašnjenja, kako, zašto....
    Uživaj u onome što ti je ostavila iako priznajem nije fer, nije fer pokazati, uživati u tome s jednom jedinom reći ću zlom mišlju, a ta je da ti je nametnula da tražiš nekoga poput nje. To nije moguće niti ćeš ikada naći, ne smiješ ju uspoređivati s onim ženama s kojima ćeš pokušati...NIKADA..jer nikada nećeš naći to nešto što ste vas dvoje imali...
    Pusa moj Prinče!!

    avatar

    24.11.2009. (10:55)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Hja, ne čitam baš misli...tko zna, možda mi se samo učinilo? Opet da, opaki standardi, skoro nestvrani, pa....Ali veliki smo već, poznat nam je odnos cijene i druge strane vage, ha? Mislim, dok god je odgovor na pitanje, bi li opet učinio isto, potvrdan, da je vrijedilo! A budućnost....vidjećemo, vrijeme čini svoje, a i odavno sam prestao pretjerano precizno planirati!

    avatar

    24.11.2009. (12:23)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    Samo mislimo da smo veliki, u biti smo tako mali da toga nismo ni svjesni, u svim segmentima društva pa tako i osobnih želja, shvaćanja, planova...)))

    avatar

    24.11.2009. (13:34)    -   -   -   -  

  • lasica

    Daleko od očiju daleko od srca,ostaju lijepa siječanja...uživaj!!!

    avatar

    25.11.2009. (17:24)    -   -   -   -  

  • mudenburger

    Čitajući Zvončicu nabasao sam na tvoj blog.Uzeo sam si vremena i pročitao cijelu arhivu izuzev što sam preskakao neke komentare jer ih je bilo baš previše.
    I što reći.
    Zavist je jedan od 7 smrtnih grijeha ali ipak ti moram reći da ti zavidim na tome kakav zanimljiv i dinamičan život vodiš.
    Naravno pri tome prvenstveno mislim na to kakve žene si ljubio i još ljubiš.
    Pozdrav!

    avatar

    25.11.2009. (20:57)    -   -   -   -  

  • put u beskraj

    Tužno.... stvarno sam mislila da će na kraju priče promijeniti odluku i da će biti jedan lijepi hapy and o ono.... Zar stvarno nema nade? Možda, možda se predomisli. Željela bih to jer ste mi bili baš super vas dvoje. Ovaj Anđeo je izgleda puno drugačiji od svih onih prethodnih, vrijedio je svaki trenutak proveden s njom... ma biti ću optimist pa ću reći da možda ipak jednom pokuca na tvoja vrata, onako u svom stilu, onako kako si navikao da je gledaš i da uživaš u njoj. Pozdrav prijatelju i drži se ako i ne bude tako kako bih ti ja poželjela da bude.

    avatar

    25.11.2009. (21:44)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Slažem se Kroničar, mnogo puta sam rekao da bi, objektivno govoreći, bila čista provokacija Onome gore, ako bih prigovarao! E, sada kakvo zna biti ljudsko srce.....to je već druga tema, ha?
    Eh, Beskraj, naravno da je vrijedilo...a budućnost, vidjećemo, to ionako nitko ne zna niti približno točno!

    avatar

    26.11.2009. (11:01)    -   -   -   -  

  • Ja, Eva

    Ponekad je bolje ne dirati sliku kakvu smo izgradili, ne raditi 'nered' tamo gdje ne treba, onda kad to zaista nije potrebno - a konkretno u ovoj situaciji to je nepotrebno, zaista,... jer ishod situacije zasigurno se ne bi promijenio,.. tako da - neka pitanja je najbolje zadrzati - ako su svo ovo vrijeme mirovala, neka miruju i dalje,... uspomene su ono sto nosimo zauvijek - kaze ona koja ne vjeruje u 'zauvijek' ;)))

    I nekako, bilo je za ocekivati ovako nesto za kraj - ipak,... moralo je biti bolje od boljeg,.. najbolje do sad,... Andjeoski dodir, zar ne ?! ;)
    Pozdrav ostavljam ;)

    avatar

    26.11.2009. (14:35)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Anđeoski dodir ! Isuse, Eva, to je najtočnija moguća definicija! Sav sam se naježio....a smješak će mi sigurno još dugo lebdjeti na usnama. Znaš, već sam primjetio da se ti sumnjivo puno razumiješ u anđeoska posla, znaš?

    avatar

    26.11.2009. (18:23)    -   -   -   -  

  • palchy

    Pa onda neka netko kaže kako "Mostovi okruga Madison" nisu stvarni?! Mislim, priča... Samo što je ova tvoja trajala duže od 4 dana...sve ostalo zapravo isto...Ali, isto tako, ništa ni u onoj priči (pa ni u ovoj) ne bi bilo isto da je ona otvorila vrata onog auta na semaforu...Ali, čovjek ne može da se ne pita, jel da?
    S druge strane, slažem se s malenom kad kaže da nije fer nametnuti ti, i pri tome u tome uživati, kriterij koji nitko ne može dosegnuti...Takve se stvari naprosto podrazumijevaju, usporedbe su suvišne...jer potraga će uistinu trajati vječno, a je li to fer prema svim onim divnim ženama koje će ti se "naći na putu"?

    avatar

    26.11.2009. (19:46)    -   -   -   -  

  • ljubavnica

    Joj, buđenje iz djela života kojeg možemo nazvati "lijepim snom", jer i sami smo od samog početka svijesni da ćemo se kad-tad probuditi!
    Iskreno, dvaput sam te čitala, iiii, teško je... Zbilja mi je ove dane teško protumačiti kako se osijećam, pa stoga me ova tvoja priča baš vratila u realan život....sa usponima i padovima...

    Prijatelju dragi, sreću i hrabrosti puno puno želim!
    ;)

    avatar

    27.11.2009. (08:56)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Mda, Palchy, naravno, samo glupani se ne pitaju....ne znaju da je uvijek tako s nekim vratima!
    A usporedbe, hja, ista stvar, misliš da ih je moguće ignorirati.....u stvarnosti? Ne osjetiti razliku?
    I tko kaže da su bilo koji kriteriji nedostižni? Do pred manje od dvije godine meni su bili jedni, sada drugi.....
    Hvala Ljube!

    avatar

    27.11.2009. (13:10)    -   -   -   -  

  • Angel?

    na kraju krajeva i perverzija je samo ljudska umotvorina.!
    nus produkt seksualno frustriranih....ups, nezadovoljnih.!
    kad se tvoje stivo nesto pazljivije cita....interesantno je zamjetiti, da ti nikad ne pises u sitne detalje....vec ostavljas citateljicama na bujnu mastu....hm...sto bi, ako bi da bi....i tako to...skucano sa mnogo medjuprostornog vakuma....bice zbog toga prisutne citateljice ostaju bez daha...hm, majstor manipulator....!

    avatar

    27.11.2009. (21:45)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Bez obzira na konačnu, zaključnu, pokudu, shvatiću tvoj komentar kao kompliment, Angel!

    avatar

    28.11.2009. (09:30)    -   -   -   -  

  • ledeni

    uzbudljivo -- uživaj. . simpatije ženskog dijela publike su na tvojoj strani / iako neznam radi čega i čime si to zaslužio/.. i vidim neki komentari spominju mostove.... ali te individue očito su film gledale površno a knjigu nisu ni pročitale.. nema nikakve usporedne s mostovima, iz prvog jednog i največeg razloga... kaj tebi ona nije bila SVE.. bila ti je smao dok je bila kraj tebe.. dok si uživao njenom rijelu.. ali i tad je bila kao i svaka druga.. možda malo posebnija.. ali u biti ISTA kao i druge.. a bit mostova je u tome da on nakon nje više nikad nije spavao s nijednom drugom.. iako to iz filma nije vidljivo.. a naš uzbudljivi je za vrijeme dok je trajala ta njegova kvazi ljubav bio s njih. ... xxx .... uzbudljivi bi li ti nju i dlaje "VOLIO" .. da recimo padne pod vlak i ostane bez nogu? da joj se nedaj bože nekaj desi i izgubi svoju ljepotu? da se razboli i otpadne joj kosa'? ti nju gledaš kao dobar uzbudljiv komad mesa.. ženu s kojom ti je lepo voditi ljubav.. i to je SVE ... čega si bio spreman u životu se odreći kad bi imao priliku da bude tvoja'? potpuno. .24 sata na dan.. ?? molim iskren odgovor.. i isto tako sumnjam da bi se iona bilo ćega odrekla u ime te vaše ljubavi..

    avatar

    28.11.2009. (22:34)    -   -   -   -  

  • Foxy

    Ne lupetaš..dapače...ušao si onamo gdje rijetke puštaju , vidio si ono - što rijetki imaju mogućnost vidjeti :) I imao si nešto neprocjenjivo..i vjerojatno neponovljivo.

    avatar

    30.11.2009. (09:22)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Dobro pitanje Ledeni, mada ti se neće svidjeti odgovor, mislim! Mislim naime da bih se odrekao svega, tj. svog ustaljenog, vrlo udobnog, načina života! Drugo niti nemam, pa mi se to čini jako puno. Na stranu što možda nisam dovoljno ozbiljno, ili ustrajno, pokušao to ostvariti. Nije bilo stoga što to nisam želio, jako želio, već zbog raznih opravdanih i neopravdanih okolnosti. Nisam smatrao prikladnim nju opterećivati, gurati, nikako nisam mogao preko svog pravila da nikada ne pitam dva puta, a jednom, koliko god traljavo, ipak jesam, glupi muški ponos, odnosno strah od odbijanja, pa lako ćemo sistem, drugi puta ćemo razgovarati, ma svašta.... Ove sve druge pretpostavke su čista cerebralna gimnastika...nitko, baš nitko na ovom svijetu ne može jamčiti kako bi se dugoročno ponašao u tako abnormalnim situacijama, niti sa ženom koja bi već bila njegova supruga, kamoli koja bi to možda mogla postati. Ja ne vjerujem u bajke, a niti ti, mislim, o isključivoj ljubavi na koju ništa i nitko SIGURNI i NIKADA ne može utjecati !!! Druge žene mislim da mi ne bi trebale dok bi ona bila kakva je bila, kao što i nisu, neko vrijeme nakon naših dana, vikenda....kako bi bilo da se promijeni puno, posve, u bilo kom smislu i zbog bilo čega, rekoh već...čista cerebralna gimnastika ?!!!
    Foxxyy..hja, valjda, jedino se još nadam da ti zadnja riječ nije točna ??!

    avatar

    30.11.2009. (18:49)    -   -   -   -  

  • slatka kao grijeh

    a šta boli kad se tresne o zemlju...
    uh...
    žao mi je šta je završilo.....baš mi je iskreno žao....
    i šta ima veze daje bilo i zabranjeno i nemoralno i ostala sranja...
    uživali ste...a to je najbitnije...jebeš sve..život je tako jebeno kratak

    avatar

    30.11.2009. (21:44)    -   -   -   -  

  • ledeni

    slatka.. idemo sutra nas dvoje u posuđenu vikendicu od mog frenda. jebali budemo se cijelu noč.. uživali maksimalno.. to je najbitnije.. jebeš sve.. život je kratak.. haalloooooooooo. . zato jer je život totalno sranje i jer je kratak.. i jer nema nikakvog smisla.. . ajmo se sad svi jebat po goricama i sobicama hotela.... i sve ovo već polako postaje smiješno.. jedna najobičnija fufa koja je postala anđeo i jedan jebač koji prasne svaku koja mu naiđe na put.. su odjednom postali oličenje vanzemaljske svemirske ljubavi.. mostova.... pa di vi ljudi živite?

    avatar

    01.12.2009. (07:50)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Netko te osobito naljutio danas, Ledeni, ili je to radi vremena, loše biometereološke prognoze ??? Mislim ova extra doza otrova, ogorčenosti, ha,ha,ha....Ma daj, bolji je izlaz valjda ubijati se ogorčenošću, sipati otrov i ništa niti ne pokušavati? Ako ne može biti kao iz Grimmovih bajki, idealno, bolje da nije niti kadikad baš dobro, čarobno, ha? Odrasti više...pogledaj stvarnosti u oči !

    avatar

    01.12.2009. (10:14)    -   -   -   -  

  • slatka kao grijeh

    eee ledeni moj...tebi je sigurno hidraulika otkazala.....
    tako da ne bi imalo ni smisla da odemo negdi :))

    avatar

    01.12.2009. (12:06)    -   -   -   -  

  • ledeni

    ne baš sam super danas.. lia odjutra na netu čitam same nebuloze... kao npr.. sisački župan ljubavnici darovao 240000 kn.. gradskih novaca.. otvorio joj udrugu za promicanje ozbilje glazbe.. a hrvatska je puna takvih .. i niko im ništ nemre . . svi kradu pljačkaju. .kurvaju se.. a mi obični mali bedaki .. mi sve to plačamo.. pa odem dalje i čitam o ljubaničkim sposobnostima musolinija i berluskonija.. kao 14 žena na dan su mogli pojebati... a da nemaju moć i lovu nijedna ih nebi ni pogledala.. i milsim si kak su žene zapravo jadne.. i onda na kraju tvoj blog i nebiloze od konetara.. usporedbe s mostovima.. i podrška.. jer život je kratak. .i ajmo ljudi jebimo se.. kurvajmo.. kradimo.. itd.. i da. .dobro sam. sasvim.. kao zanemarimo da sam bez sexa. već nekoliko mjeseci.. hahahahhaa dobrovoljno.. jer zakonita me ne zanima... udane također .. a rastavljene i slobodne ne zanimam ja... ionak su velika večina obične radodajke... a ideja o jednoj jedinoj me napustila.. jer ni žene tak ne funkcioniraju.. zanima ih lova i moć.. tko više toga ima za ponuditi.. njihove su.. samo je pitanje za koje vrijeme.. eto karmelo.. stvarnost pogledana u oči.. zadovoljan?? i kaj nisi rekal da dolaziš u varaždin.. mogli smo na pijaču..

    avatar

    01.12.2009. (12:10)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Bio, u Minervi, ali tada još nisi nudio piće.....Da, to je prilično odrasli pogled na Svijet! Jedino mislim da griješiš da ne zanimaš slobodne, možda ne doživotno, kao iz bajke, ali za neko lijepo popodne.....nemoj se bez razloga podcjenjivati. Znaš uputu, trud, trud i trud...tako se malo ljudi uopće trudi da imaš vrlo realne šanse, vjeruj! Jasno ako imaš motiva.
    Ne razumijem zašto ideja o jednoj jedinoj isključuje što sve žene vole, uključujući i novac i moć? I mi svašta volimo, pa svejedno svaki dan odstupamo od te idealne slike, zadovoljavamo se manjim, malo ili više, imaju i one to pravo, na svijest da su izabrale samo najbolje iz ponuđenog, da ti, ili ja, nismo baš prinčevi s kraljevstvom i na bijelom konju. To nužno ne smeta uživnju, ta činjenica da su maštale o nekom puno, puno boljem, ljepšem, duhovitijem, bogatijem, moćnijem.....Zašto misliš da imaš pravo očekivati da ćeš nekoga zabljesnuti bez ostatka, da te neće procjenjivati, da jedino igra ili-ili?

    avatar

    01.12.2009. (12:48)    -   -   -   -  

  • ledeni

    nemam motiva... a u jednom komentaru spominjal si nedavni posjet varaždinskoij katedrali.. . pa sam pomilsil da si bil u varaždinu.. a Toplice?.. hhhmmmmmm... moja bivša ima neke veze s toplicama.. ima tam neku svoju doktorsku ordinaciju... hahahhaa... i da je slučajno sretneš sigurno bi ti se dopala.. ućinila ti se posebnom.. plava.. nježna.. pametna.. osim ako ti nebi bila prestara.. uskoro će 47

    avatar

    01.12.2009. (13:26)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Bio sam da, i u obilasku grada, u dolasku...Toplice, tako-tako, sobe OK, ostalo malo ofucano, ali nije smetalo uz toliko gemišta. Doktorica, je li, pametna i plava? 47? Hm, paaaa...malo jest previše, ali opet, viđao sam JAKO dobro držeće žene, pa.... Zašto kažeš učinila bi mi se, učinilo mi se da je tebi bila točno takva, ha?!?

    avatar

    01.12.2009. (13:46)    -   -   -   -  

učitavam...