Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • zoccao

    Pročitao sam zaostatke, sve tamo do Malog Raja. Uvijek interesantno. Hehe...Barabru Kolar bi i ja odmah poslao u penziju.Ostale čak nisu niti spomena vrijedne. Latin je htio biti predsjednik države? To je neka šala? Sigurno je njegovom prijatelju Saši Miloševiću to bilo drago čuti. Denis je poznat po tome da se zauzima za svoje prijatelje i nikad ih ne ostavlja na cjedilu. Nda..
    Lijepi pozdravi:-)

    avatar

    23.09.2009. (14:38)    -   -   -   -  

  • primakka

    kako je to lipo u životinjskome svijetu - cura daje ritam! a kod nas te hebu kad i ko i kako oće. sve transparentno, niko se ne žali, samo jebena stranka sebi grinta u bradu.
    e, znaš, bolje ti je pretoči ono u staklene boce, zna se ukvasit.

    avatar

    23.09.2009. (17:16)    -   -   -   -  

  • levant

    a nisi rekla tko je bio sretnik?

    avatar

    23.09.2009. (17:34)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Baš mi je bilo zabavno danas ovdje... najprije o psima - to mi nikad nije dosadno čtati, o psima i mačkama, vidrama, slonovima, medonjama možeš pisati danima i ja ću sve gutati. Pa onda ovo o Ltinu - oh, jadan... e sad dalje te ne mogu pratiti, jer ja stvarno ne znam ni tko je Barbara Kolar ni tko je Jasna Nanut nikad čula nikad vidjela. Dosta vremena provodim pred televizorom, ali gledam iskljjučivo strane programe i to najviše dokumentarce o životinjama... životinje mi nekako mnogo milije, ljepše, pametnije, umiljatije od ljudi....
    pusa....)))))

    avatar

    23.09.2009. (19:10)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Hvala Bogu da psi nakon ljubavnih neuspjeha ne pišu pjesme.
    Što se Latina tiče, suosjećam.
    Znam kako je živjeti s puno manje kuna, bez karizme, bez prilike, bez svoje emisije...bez nade kako će se ikada naći 30 000 kn na računu mjesečno.

    avatar

    23.09.2009. (19:55)    -   -   -   -  

  • levant

    bemti. latin je gladan ja sam gola i bosa! bemti život!

    avatar

    23.09.2009. (21:13)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ z o c c a o: drago mi je da su ti interesantni moji postovi. to samo znači da si na pravcu istog razmišljanja što mi je itekako drago :o) A to što se još netko složio da B. Kolar treba maknuti iz etera, to me oduševilo. Mislila sam da su svi ludi za Barbarom, a ne ludi od nje ko ja :o)
    @ p r i m a k k a: je, je, prebacit će se u staklene iako, da budem iskrena, tako brzo se pije da se možda neće imati što :o)
    @ l e v a n t: nemam pojma tko je bio sretnik jer smo već otišli, a niti jedan se nije pohvalio. Nažalost i Flo i Brundo izgledaju katastrofalno. Brundu fali vrh glave, strašno izgleda, a Flou curi oko i njuška mu je potpuno igrižena. Kaj se Latina tiče, znala sam da ćeš tako gola i bosa suosjećati s njim :o)))
    @ Ž i v j e t i s v o j ž i v o t: Joj, mislim da bi pseće ljubavne bile pravi crnjaci sudeći po onome što sam imala prilike svjedočiti :o) Je, zato sam i opisala strahote Latinove sudbine jer sam znala da će ga shvatiti mnogi na čije je grane sada (konačno) i sam spao, a ne samo da laprda o tome iz pozicije moćnika. Ništa ne uči brže i bolje od lekcije na vlastitoj koži :o)

    avatar

    24.09.2009. (08:26)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    samo da te na brzinu pozdravim, od doma ću čitat. znaš kaj mi je bitno :)

    avatar

    24.09.2009. (10:52)    -   -   -   -  

  • fulvus

    kako si priču počela s psima, pa preko princa, latina, došla do nanutice, kolarice i čuljakice da se naslutiti da je to samo uvod u većinu voditelja, modnih mačora i manekenki. Ja bih to sve pograbljala i bacila uz potok gdje je kompost.

    avatar

    24.09.2009. (16:22)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ p-p: je, je, znam kaj ti je bitno. sad si to postigla pa možeš i pročitati :o)
    @ fulvus: dobra ideja, osim da u kompost pograbljaš i pse. to ne. tu vućem crtu :o)

    avatar

    24.09.2009. (21:57)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    jesam. slažem se sa svim osim ovog s kolaricom :) bilježim se. uf jesi vidla kak je fulvusica došla iza mene? bilo je gusto :))

    avatar

    24.09.2009. (22:08)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ p-p: znala sam da se ne buš složila vezano za kolaricu, ali antenu počnem slušati tek iza 9. je, ovaj put je stvarno presudio photo finiš :o))))

    avatar

    25.09.2009. (15:18)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    e da nema pasa, ne znam kak bi sve ostalo prozvakala, ovak sam smirena zemska

    avatar

    25.09.2009. (17:07)    -   -   -   -  

  • ljubičasta

    Evo,vratila se smirena, bez virusa, a-čih..hvala na komentaru..:-) što se gladi tiće ne želim da je itko gladan ičega, a pogotovo ne želim viditi gospona Latina golog i bosog..brrr :-))))

    avatar

    26.09.2009. (21:06)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Baš sam se vratila od prijatelja, pili smo finiiiii, fiiiini mošt, baš onakav kakav ja volim - ni sladak ni kisel....mmmmm......
    JOj, Antena mi je super! Play lista fantastična. Sve je super.Osim što se play lista vrti 4 puta dnevno. Već dva mjeseca!
    Kako bih ja rado dobila 10 000 kredita! Mislim, ne bi ga uzela, ali....lijepo bi bilo znati da ga možeš dobiti :)

    avatar

    26.09.2009. (22:28)    -   -   -   -  

  • levant

    o magnetima. dobiješ ih u vrećici mislim 8 komada. a izračunala sam da je komad 3kune. to je bezobrazno preskupo mada ćeš ti reći da nije. jer ti to moraš uračunati u cijenu pa ti cijena običnog malog magnetića za frižider bude visoka . tak!

    avatar

    27.09.2009. (07:26)    -   -   -   -  

  • bastet

    Svašta si ti tu zgodno smiksala! Na svoj lukavi, sarkazmom obojani način. S mnogo čime se slažem, a ako nam se ponegdje procjene i razlikuju, ne bitno! Zašto? Zato što čitanje tvojih retrospekcija događaja mogu usporediti s čitanjem kolumni renomiranih urednika u raznim nam časopisima! :)

    avatar

    28.09.2009. (10:34)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    iha, svega ovdje bilo... psi (i mačke) - uvijek volim pročitati. Moram dati Mimi na sterilizaciju prije nego je dam u javnost, ne bih li nakon čopora malih bijelih miševa imala i jato malih mačaka. Antena Zagreb - slušam prek MaxTV-a. Meni se sviđaju. Svi odreda. Ha, b(l)ože moj, svatko ima pravo na svoj ukus. Onda Latin. Ne volem ga. Otkako se kukavički javljao iz hotela Panonije u Sisku i poslije gradio karijeru na ratnoj "slavi".... Što još? Monty Python. Legenda. :)))

    avatar

    28.09.2009. (11:37)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ n i t k o n i j e o t o k : da, psi omogućuju da stvarnost lakše "probavimo" :o))))
    @ l j u b i č a s t a : što jes, jes, nadam se da Latin sada neće nam sebe gladnog, golog i bosog i slikom predočiti :o)))))
    @ S u n c o k r e t i c a: Je, play lista Antene je fantastična samo što je svakoga dana po sto puta pa je već dosadno. a da ironija bude veća sve te pjesme sam si još skinula i na mp3 player. pa ti reci :o))))
    @ l e v a n t: pogodila si. ne mislim da je to skupo ako ga staviš na originalno izrađenog peseka. u knjižarama plaćam magnete za frižider od 15 do 30 kuna. ne vjerujem da bi ovaj ispao skuplji. ili bi???
    @ b a s t e t: hvala. nadam se da će te čuti pa mi ponuditi da pišem koju kolumnu. ih, što bih to voljela :o)))) inače, nedavno naiđoh na ovo: Sarkazam = zlobna, ljuta, zajedljiva , oštra I gorka poruga (“koja grize u meso”), od grčke riječi koja znači “gristi usne od bijesa”
    "Iako je sarkazam najgrublja vrsta poruge, pokazao se učinkovitim detektorom demencije, tvrde australski znanstvenici u članku objavljenu u petak u časopisu "Brain". Znanstvenici sa Sveučilišta Novoga Južnoga Walesa u Sydneyju otkrili su da pacijenti mlađi od 65 godina, koji pate od frontotemporalne demencije (FTD), drugog najčešćeg oblika te bolesti, nisu u stanju raspoznati sarkazam."
    :o)

    avatar

    28.09.2009. (11:39)    -   -   -   -  

  • fulvus

    ne bih ni ja bacile pse, tek ono sve što dolazi nakon njih. jesam li koji zarez izostavila?:))

    avatar

    30.09.2009. (10:18)    -   -   -   -  

  • levant

    pa po toj logici nebi. samo ne volim da me se pljačka. jer vrijednost magnetića ne dosiže 3 kune. mislim prava vrijednost. no nisam otkrila gdje je izvor. ovo je u hobi centru a oni od nekoga kupuju. i dignu cijenu za 200%. da mi je znati izvor, dobili bi ih za kunu vjerojatno ili jeftinije. prava vrijednost po meni je 50-ak lipa. i vjeruj mi nisam daleko u procjeni. zato me ljuti to. jer hobi art bezobrazno zarađuje na mom nedostatku prave informacije.

    avatar

    30.09.2009. (18:16)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ f u l v u s: dobro onda. već sam se prepala da bi i pse pomela, a to me silno začudilo pa sam samo tražila dodatno objašnjenje. bilježim se sa štovanjem :o)))))
    @ l e v a n t: a čuj, kažu da je znanje moć. onaj koji ima informaciju ima i prednost pred onima koji ju nemaju. ako uspiješ saznati izvor, još bolje :o))))

    avatar

    01.10.2009. (14:45)    -   -   -   -  

  • tyche

    Sad iscitavam Arhiv - bas si mi nedostajala :)

    avatar

    04.10.2009. (10:52)    -   -   -   -  

  • ljubičasta

    Da se malo považim, imam dva maja pijateja i pijatejicu, maji sjatki.... sličke u postu !
    Kud ču- kamo ću... bit ću bez gaća kao Latin !!! ;-))) Kasno je sad, nedam ih nikome ! ;-)))

    avatar

    04.10.2009. (21:41)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    I meni su sve tri totalno neprobavljive, samo se sjetim Nanutice dok je paradirala po skupim dućanima i žicala tuđe kreditne kartice u Direktu da bi si kupila fancy čizme. Već tada mi se zgadila. Barbara mi je too much lajava. Antena mi je također neprobavljiva s ponavljanjem muzike.

    avatar

    25.10.2009. (02:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...