Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Pokojnici i pijanci

    Kratko i jasno - pretjerao si.
    I dok je pretjerivanja (sa svih strana), dotle je i nesloge i razdora.

    avatar

    14.07.2009. (13:33)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Prijatelju, mogu prihvatiti kritiku, ali što je netočno u ovome tekstu, iako se slažem i ponavljam kako tvoja kritika može stajati, čak može biti utemeljena, ali te molim, što je netočno ( pogledaj njegov tekst na jutarnjem, okomio se nasve neistomišljenike, između ostaloga i na moj tekst od prije nekoliko dana )?

    avatar

    14.07.2009. (13:42)    -   -   -   -  

  • CroSirmium

    Jergović i Dežulović omiljeni su "pisci" u Srbiji i njima se daje veliki prostor u medijima. Srbi to zovu "poštena inteligencija", dok su svi ostali Hrvati već smješteni u poznate ladice. Znam da se i u Hrvatskoj zna za jedan dio njihovog djelovanja, ali ja živim u Zemunu (Beogradu) i svakoga dana se susrećem s njihovim uradcima i komentarima istih. To je smeće koje uopće ne uzimam za ozbiljno, a nama Hrvatima koji ovdje živimo pun je kufer ovakvih "prebjega".

    avatar

    14.07.2009. (15:36)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Jergovic i Dezulovic poticu iz istog Kvazi-intekeltualnog i moralnog miljea.

    avatar

    14.07.2009. (20:38)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Za početak - ova fotomontaža.

    avatar

    15.07.2009. (21:54)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Kolega, to jest fotomontaža, zapravo to je ILUSTRACIJA, tu nema ničega spornooga, sjetimo se ilustracije ZAGORCA I IVANE HODAK U GLOBUSU, ona je doista izgledala kao fotka, dok je ova moja ilustracija tako napravljena da nitko normalan ne može pomisliti kako se radi o fotografiji.. ja inače obožavatelje Draže Mihajlovića zovem četnicima, kako drugačije..

    avatar

    15.07.2009. (22:16)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Preciziraj - obožavatelja lika ili obožavatelje djela? U tvom postu sam uočio ono drugo, tako si napisao, a razlika je bitna!
    Recimo ovako - Krležu smatram najvećim hrvatskim književnikom. Dakle, njegovo mi je djelo izuzetno. No, on kao osoba mi nikako ne leži. Neću sada elaborirati zašto, dalo bi se o tome... recimo da preko njega nije bilo moguće afirmirati se u vrhu suvremene književne scene, no to je zaista duga priča...
    mislim da ćeš shvatiti što sam htio reći...

    avatar

    16.07.2009. (11:32)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Inače, sjećam se one fotomontaže iz Globusa (čini mi se) i potpuno se slažem da je to bilo krajnje nemoralno. Sve za novac - u tom smjeru kreće se značajnim dijelom hrvatsko novinarstvo...

    avatar

    16.07.2009. (11:33)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Kolega, da to je iz Globusa, Globus i Nacional kasnije su se ispričali Zvonimiru Hodaku ( osobno sam razgovarao sa Hodakom prilikom izlaska iz sudnice u procesu " Zagorec , ali ne u vezi Globusove " informacije " )na neistinitoj informaciji.

    Kada kažem " obožavatelji " pri tome najviše mislim na one koji dvosimsleno tumače četnički pokret, nema tu niča nedvosmisleniga, to je bio zločinaki pokret, mi možemo dvosmisleno tumačiti ustaški pokret koji je osnovan zbog velikosrsske hegemonije, ali ne možemo zbog toga blagonaklono govoriti o ustaškom režimu, koji je bio veleizdjanički i zločinački.

    Ja stvarno ne znam da li mi vjeruješ, ne podnosim totalitarne ideologije, prezirem fašizam i komunizam ka dva velika zla, vidiš i sam da kod mene nema ni trunka pardona kada su oni u pitanju, i kad viudimo nekoga na naslovnici ili bilo gdje drugdje da se " kiti " sa imenom " partizani " ili " ustaše ", padnem u nesvjest. Uvijek će se boriti protiv njih, budući da smatram kako demokratska Hrvatska nastala 1990 godine nema i ne može imati nikakve veze sa NDH ili SRH..

    avatar

    17.07.2009. (01:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...