Komentari

prije-braka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ivana

    He he, tako je, ja i moj dragi već godinu i 3mj živimo skupa, nismo još vjenčani al taj prsten manje, više neznači ništa ako nemaš zajednički jezik. Iskreno ja sam se u početku bojala kak će to bit, kak ćemo funkcionirat, mogu reći da mi je lijepo a međusobna ljubav nam samo uljepšava život. Jer od samog početka se borimo s kreditom za auto, pa plaćanje stanarine i režija, pravi stvarni život. traženje posla u novom gradu i okruženju, ali hvala bogu ide nam. U ponedjeljak baš počinjem radit, dragi je našao drugi posao i tak život je pred nama. Pozdravčić od mene. ((-:

    avatar

    20.03.2009. (19:48)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    20.03.2009. (21:27)    -   -   -   -  

  • malena sa šnalicom

    kako si samo pogodila temu... :)) ovih dana baš i ja razmišljam o tome i pomalo razgovaram o tim stvarims s Dečkom. mislim da je jako dobro i vrlo mudro prije nego se zakorači u zajednički prostor, te stvari definirati bez zadrške. jer u suprotnom, vrlo lako može doći do nesporazuma. jako puno veza i brakova se raspada upravo zbog pitanja novca jer ljudi ne razgovaraju o tim stvarima prije nego učine korak ka zajedničkom životu, pa tek onda ustanove da su im pogledi na novac potpuno različiti. a onda ljutnje, svađe, natezanja, nezadovoljstvo i... ode veza.

    veliki pozdrav. :)

    avatar

    21.03.2009. (07:59)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Istina,ljubav definitivno nije dovoljna,ljubav je samo šlag na odnosu.
    Moj Jedini i ja smo dosta strmoglavo ušli u brak bez prave predožbe o ičemu,ali koprcamo se mi već sedmu godinu i to dosta uspješno,moram priznati:)
    Kod nas je financijska situacija uvijek bila ako ima jedan ima i drugi.Bez obzira koliko tko zarađivao i pridonosio domaćinstvu to je naš novac,a ne moj ili njegov.
    Srećom danas oboje radimo (ali nikada ne znaš kada će se kolo okrenuti) i financijski buđet je nešto veći nego na početku:),ali pravila i dalje vrijede ista.
    Zajedničko domaćinstvo je zajedničko,a naše sitnice sa strane koje se tiču samo mene ili samo njega rješavamo u hodu kada sve ostalo podmirimo:)
    Cijeli naš zajednički život gradimo na priči,kompromisima,razumjevanju i poštovanju,te naravno ljubavi što je ključno za jedan uspješan brak ili vezu.
    Kada sam izgovarala DA ni na jedan trenutak nisam pomislila što će biti ako prekinemo,ako se brak raspadne,ali to je samo zato što ne znam drugačije,da sam imala takve sumnje moje Da nikada ne bi ni bilo izgovoreno:)
    Pozdrav topli ostavaljam...inače ne pričam ovoliko ujutro,pa možeš biti sretna što post nisam pročitala navečer,možda bih ti cijeli post sastavila hihi

    avatar

    21.03.2009. (10:16)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    sada više ne...ali kad je bilo, sve je bilo zajedničko..iako stan je bio njegov naslijeđen...ali troškovi..kako treba, tako se plaćalo...kome je šta trebalo dogovarali smo se...govorim o normalnim svakodnevnim stvarima...niti jednom nije bilo da sam ja kupila nešto njemu iza leđa ili on meni...kda nije bilo nije..kad je..je...i tako smo se odnosili...

    avatar

    21.03.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...