Komentari

justthepine.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Živjeti svoj život

    Ako te put nanese prema Poreču, a zanimaju ste spilje, moj prijedlog je obavezno posjetiti jamu Baredine ( Nova Ves, od Poreča prema unutrašnjosti, blizu je). Totalno fascinantno iskustvo, spuštaš se nekih par metara u vertikalu, a onda blaga šetnjica kroz pet dvorana do 60 metara dubine. Dođeš do kraja šetnje i tamo u malenom jezercu čovječja ribica, endemska vrsta. Imaš vodiča, temperatura je ok, ne možeš odvojiti pogled od tolike ljepote. Ne znam da li je spilja otvorena zimi, mislim da radi od travnja do listopada, ali svakako vrijedi vidjeti. Pozdrav.

    avatar

    22.10.2008. (22:07)    -   -   -   -  

  • Shimilam

    vrijedi vidjeti, i ak nisi u kondiciji, umreš kad se vraćaš gore, em zbog tempreture, em zbog uspona, ali svakako vrijedi pogledati..
    a kaj se tiče SE GSM ja priznam, ne bi mi ga uspio prodat ni da je za jednu kunu, nekak si nisam sa SE na ti.

    avatar

    27.10.2008. (14:31)    -   -   -   -  

  • Međugorski glas

    Kad si već pregledao špilje, idući put kreni na Velebit, visoko prema Šatorini. Istina je da u pećinama možeš otkriti dubine, a uz to velikodušno nude, ako čovjek nije kfenofob, i osjećaj sigurnosti. Osim toga, mala je vjerojatnost da ćeš tamo sresti medvjeda. I zato, kad si već spoznao dubine, odlučno kreni u planine. Kakv je lijep osjećaj kad, na nadmorskoj visini preko tisuću metara, čovjek osjeti dah bure ili se umije u čistoj kiši što je ukrala mirise bilju i puževima. A osim toga, bliži je Bogu.
    Moram potvrditi da pišeš dobre putopise, ali bi možda trebao obratiti pozornost na detalje.
    Dobro se drži i nježno zazivaj Velebitsku vilu!

    avatar

    28.10.2008. (07:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...