Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • zar zauvijek?

    Svi vuku prošlost i težinu jučerašnjeg dana,a rijetki su ljudi poput nas koji taj teret tako intenzivno proživljavaju. Počela sam čitati s nadom da si bolje nego što je bilo kad sam te zadnji put čitala, jedino što mogu reći suosjećam s tobom. i mislim da sam mrvicu starija od tebe, pa za utjehu: naučiš s tim živjeti. Ali uvijek nosiš neki kamen koji te povremeno ruši na tlo.

    avatar

    11.10.2008. (20:54)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Ne, ne treba zaboraviti, treba dobro prožvakati i zapamtiti...a nakon uzburkanog mora, dolazi smiraj, sigurna sam...pozdrav. :)

    avatar

    11.10.2008. (22:22)    -   -   -   -  

  • Nicole

    Prošlost je uteg koji te vuče i ne da ti da poletiš, barem je to u mom slučaju istina...
    Toliko sličnosti nalazim u tvojim i mojim razmišljanjima da je to nevjerojatno....Drži se, želim ti da pronađeš sreću i smisao života....

    avatar

    11.10.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  • *****

    Pogrešno je boriti se protiv sebe i pokušati ugušiti unutrašnji svijet. Jer, na kraju uvijek shvatiš da je to nemoguće i da će te on uvijek proganjati ako se ne suočiš zrelo s njim.
    Počela si dobro, uzela veslo u ruke i sad se boriš protiv oluje. Tek kad središ unutrašnji svijet shvatit ćeš koliko je vanjski uistinu divan. Ali nisi to primjećivala zbog tmutnih oblaka u sebi.

    Ja sam se uspjela sama vratiti u život, tj. doći na mnogo višu razinu nego na kojoj sam bila prije pada. Sada sam sretna i zadovoljna. Sigurna sam da i ti možeš isto. Samo budi ustrajna. Uz tebe sam!

    avatar

    13.10.2008. (23:28)    -   -   -   -  

  • naberius

    a i more se jednom smiri ..... :-) dobar blog, pozdrav

    avatar

    17.10.2008. (10:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...