Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • merkat

    Zanimljiva je ta povezanost s Malom Terezijom i misijama. Mala Terezija nikada nije bila u misijama ali je uz Franju Ksaverskog, najpoznatijeg misionara, postala zaštitnica misija. Vrlo je dobro osjetiti misije izbliza na terenu pa moliti cijeli život za njih. Šaljem ti link reda koji ima misijske sestre i klauzurne a s istim ciljem-misijama. Želim ti da neđeš svoje mjesto, bilo ostala u misijama što vidim da ti ide sjajno, bilo u klauzuri.

    http://www.kriz-zivota.com/duhovni_poziv/3055/sluzavke_duha_svetoga_od_vje cnog_klanjanja/

    avatar

    12.08.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  • mvko

    Fenomenalno i čudesno!

    avatar

    12.08.2008. (10:05)    -   -   -   -  

  • Drina

    Dragi Merkate, i ja se cesto pomolim i za tebe, za koji god zivotni poziv se odlucio, da te Bog nadahnjuje i vodi! Hvala i na linku o sestrama Duha Svetoga! No, naravno ja sam i za njih vec znala : ), preko svog poznanika Franciska, koji je za njih cak otvorio i blog: www.sspsap.blogspot.com, sto sam spominjala i ovdje u postu od 1. svibnja!
    No, ti si telepatski pogodio da su mi i one vrlo interesantne, u nekom od svojih razmisljanja i mogucih planova, prije no sto se moja situacija definitivno rijesi, razmisljala sam i o privremenom boravku kod njih, u Njemackoj, bas tamo gdje je i Francisko proveo neko vrijeme...Osim toga, preko njegova clanka u Glasniku, saznala sam i za "svoje" Kceri Srca Isusova...No, kao i uvijek, otvorena sam Bozjoj volji, i svim njegovim planovima, i najcudesnijim susretima - bas poput ovog - s Malom sv. Terezijom! Bogu je doista sve moguce! Pozdrav i Vijencicima!

    avatar

    12.08.2008. (17:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...