Komentari

walkingcloud.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Helix

    Hvala Bogu što si se jutros javio. Zapravo noćas. Bar nešto da me malo oraspoloži, nešto što doživljavam kao prijateljski susret. Sve mi je nakako loše, otužno, zamarajuće ovih dana. Danas ću pokušati malo stvari dovesti u red.
    Na Kamenjaku je prepuno orhideja. Jednog dana odem bez aparata, drugi dan ponesem aparate s praznim baterijama. Baš mi ništa ne polazi za rukom. A sama sam kriva. Ipak, na Kamenjaku mi se desilo nešto lijepo. Sprijateljila sam se s jednom zmijicom. Uvijek sam panično, gušeći se bježala od svega što gmiže. A toga dana - stala sam i gledala je kako polako prolazi travom ispitujući jezikom okolinu. Jedva sam odoljela da je ne uzmem u ruku. Bila je malena i činila mi se nekako usamljena. Htjela sam je malo tješiti. Naravno, nije bila otrovnica, ali ipak, bila sam sretna što nisam osjetila poriv da bježim od tog malog, posve bezopasnog bića.

    avatar

    09.05.2008. (09:16)    -   -   -   -  

  • yovi

    ...cvjetovi koji daju okus djetinjstva... prepoznajem te cvjetove:)...
    yovi ti je ostala plava radi bloga vjerojatno, inace nije:)...
    ...a crvena boja na semaforima za bijeg se lako pretvara u zelenu, samo to treba cvrsto zeljeti... vjeruj... slijedi sebe, doci ces tamo gdje zelis, iako to sada ne izgleda tako...

    avatar

    09.05.2008. (12:23)    -   -   -   -  

  • walkingcloud

    Helix.---------,HVALA BOGU i na tebi danas.
    Zapravo ujutro:))
    Napisao sam opet nešto, razmišljam o zmiji koju si upoznala, o Malom Princu i njegovoj zmiji ,.., i o jednoj koju sam i ja imao u ruci , nedavno,..,ja ih se ne bojim jer su preplašene našom veličinom.,
    Zmije vjerovatno misle da smo mi Ptice Dinosaurusi sa dugačkim rukama i nekim oružjem,...?.:),
    Yovi--fotografija na kalendaru uvijek je dobro "zeleno" , na semaforu bijega, ako želiš pobjeći, :)
    plava mi je ostala od bloga., istina., .Na ovim mojim semaforima dobro je što je crveno svjetlo. Tako treba i biti, nikuda ne bježim., više..,,Ja sam hodajući oblak meni su semafori mali dinosauri koji svjetle automobilima:)
    cvjetovi koji daju okus djetinstva cvijetaju.................,:).,točno sam tamo gdje trebam biti., svaki dan.

    danas nadoknađujem blogiranje.,...........,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,3,4,4,4,

    avatar

    09.05.2008. (16:09)    -   -   -   -  

  • johny

    Ne možeš pobjeći od ljudi koji te žele slijediti. I neodgovorno je odbaciti darove zahvolnosti onih koji su ti zahvalni. Jer omalovažavaš njih i njihovu ljubav.
    Život nam postavlja žgambete kako bi nas tjerao da koračamo. Stanemo li - tonemo u živi pijesak. Zašto se mnogi počnu boriti tek kada su već teško ranjeni?
    Predivan je san koji slijediš. Podijeli svoje bogatstvo sa drugima. Sve što ljubomorno čuvaš - obezvrjeđuješ. Sve što se dijeli - umnožava se!

    Go for your dream!

    avatar

    09.05.2008. (18:40)    -   -   -   -  

  • yovi

    ...kozaj krv... tako se zove... :)))
    samo se nasmij:) svaki dan.

    avatar

    10.05.2008. (00:44)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    :))))
    ljubičasta?
    čuj, ljepota (ne mislim samo na estetiku) je u oku promatrača. nikada se nisam vidjela ljubičasto (obožavam plavu, boju vina, nježno zelenu), ali može i ljubičasto :)
    a cvijeće i fritule... neka fritule daju miris ;)

    avatar

    11.05.2008. (16:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...