Komentari

pedesetplus.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • milord55

    Da si Cesarica, znao sam odmah, da imaš i dvorjane, poslugu, dodvornike, sve, shvatio sam tek sada. I ja osobno se počinjem osječati kao počasni veleposlanik toga carstva u Mirnoj Zavjetrini.
    Dobro primječuješ, prestupio sam i ne ide mi baš. Htio sam malo ne biti ozbiljan, ali teme biram da ne može ozbiljnije. Vračam se u liriku. Bilježim se sa štovanjem!

    avatar

    09.12.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  • Anonimac

    Prvi put sam ovdje, koliko tu ima duha... na tone. A duh je nematerijalan. I prilicno neunistiv.

    avatar

    09.12.2007. (19:14)    -   -   -   -  

  • borut

    vesna
    osjecaj te ne vara, pa ti i jesi Cesarica. Divim ti se i to iskreno , najdublje divljenje tebi covjeku.
    Ja se vracam u zivot. 01.01.08 (ovdje se ne slavi Nova godina) pocinjem ponovo raditi. Vodit cu Follow up projekta za desalinizaciju morske vode. Nocas cu postati baka, a tvoj prijatelj djeda ili nono.
    A onda nisam htjela ni snivati o buducnosti, jer, trebalo je da je ne bude. Dosla je, zapravo ja sam isla prema njoj, jer nisam mogla, nisam htjela stati. Radujem se svakom sutra, i osjecam da ce ih jos puno biti.
    Saljem ti svoj osmjeh i topli zagrljaj. Umotaj se u njega i bit ce ti ugodno, toplo. Grijat ce te nasa ljubav, draga prijateljice.

    avatar

    09.12.2007. (19:31)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    jeli mu se javija otac...a peč marune moš i doma...metripola..._...

    avatar

    09.12.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Vjerovati! Bez imalo sumnje.

    avatar

    09.12.2007. (20:54)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    @mylord, ma ti si jedan jedini. Originalan, lucidan, duhovit, duhovan. Nije da ti ne idu teme, zapravo su tvoji tekstovi i komentari jako neobični i interesantni kao što znaju biti svi crossovers ili trespassings. Kao kad naučnici, umjetnici, pa i neuki ljudi komentiraju neku pojavu koja nije sastavni dio njihova življenja. Tu je uvijek drugi kut gledanja. To je i vježbanje slobode i imaginacije. Ja bih naprimjer strašno volila da iskomentiraš političku ili modnu scenu. Ili npr. našu estradu.
    @anonimac, i treba da bude.
    @vesna i borut, čestitam na vraćanju u život poslije 50+ i vesna želim ti uspjeh, zadovoljstvo i sreću na poslu a privatno znam da si sretna. Još kad dođe unuče bit će zatvoren otvoreni životni krug, tj. životna spirala. Da mi je to doživit.
    @dalmacijo, zvat ću za koji dan Senku. Za marune si u pravu al triba ih nać u Makarskoj. A Ledo ima super kesten pire kojemu onaj u Vinceka nije sjena.
    @moja luce, dobri su ti ovi čavlići. Jel to - pribost ću ga nježno ?

    avatar

    10.12.2007. (07:50)    -   -   -   -  

  • Anka Makaranka

    Cesarice, čini mi se da taj Filipinac zna šta radi.
    Uvek ima prostora za alternativne metode, naročito kad
    zvanična medicina tapka u mestu.
    A što se unučeta tiče, Lina pokupi interesovanje svih
    muškaraca koji je sretnu (videla sam reakcije u našoj
    plesnoj školi na nju), samo je pitanje ko je dovoljno
    dobar da nju zainteresuje. Jedan dobar nije uspeo
    da je zadrži, valjda drugi hoće, a onda ti stiže i unuče.

    avatar

    10.12.2007. (16:29)    -   -   -   -  

  • osejava

    zlatice, ti si genije, ti si izuzetak, ti si stvarno posebna. evo, ja stvarno na tebe mislim i molim boga, ne ono s očenašima nego srcem,da ti bude bolje, da te ne boli, da ponovo budeš posebna. da bol prestane kad se u subotu probudiš. zašto u subotu? samo zato što ti možeš još malo trpjeti, ali bio bi red da te u subotu prestane sve boljeti. kad nađeš snage samo malo šire o tom filipincu. ne preširoko, tek riječ dvije.

    avatar

    10.12.2007. (19:56)    -   -   -   -  

  • kularina

    Dobrodošla kući Cesarice! I ovaj put i slijedeći. Mislin na (F) filipinca i njegovoga (Č)čaču, neka unesu zdravje u tvoje dvore, neka u njima grmi pisma. I neće mi smetat ako bariton nadjača ostale pivače., Jebeš pismu bez baritona. Ka cviće bez vode.
    Ako ti se malo štucalo dok si guštala u marunima, to smo ti bili mi - dvi prijatejice (metmo reć-pretpostavka/majstorice Nevene pod Čempreson 35.)

    avatar

    12.12.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Hvala vam poznate i nepoznate prijateljice. Danas ću znat idem li ponovo do metropole, tj. dolazi li čača.
    @kularina, prijateljice po pismi i još mnogočemu, slažem se, jebeš pismu bez baritona.
    @osejava, ne znam puno o Filipincima a nisam mogla ni puno zaključit. Ja sam imala osjećaj da su rukama ušli u mene i nešto vadili i bacali. Navodno je najbolje otić prije svih terapija u njih jer odstranjuju tumore na mekim tkivima, navodno su riješavali i karcinom pluća, mozga i ostale. Tako da ne moraš prolazit kemo i radio terapije koje dodatno slabe i truju organizam. Kako se kod mene radi o metastazama na skoro sve kosti - od stopala do vrata - mlađi nije siguran mogu li mi pomoći. Malo mi je lakše u vratu poslije terapije ali ono što sam mislila da će riješit - mantanje i poremećen vid , nisu riješili. To još moram ispitat, radi li se o štitnjaći ili lošoj vratnoj cirkulaciji ili - ne daj Bože - nečem još gorem o čemu ne želim niti razmišljati.

    avatar

    15.12.2007. (09:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...