Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    kako ne bi Netko procitao :)
    bas sam ovih dana razmisljala o vodi, o tome kako ju mi u europi uzimamo zdravo za gotovo. kako nam se podrazumijeva da otvorimo slavinu i imamo vodu za pice, za kupanje, pranje vesa ili auta. litre i litre..samo curi, relativno jeftino. tema odlicna, super napisana,za naslovnicu.

    avatar

    25.10.2007. (23:54)    -   -   -   -  

  • ljubavne i druge

    Mi Hrvati smo posebno nemarni u odnosu prema vodi. I stignu nas Vrbani ........ali toga će biti sve više i nije tu u pitanju ljudski faktor na razini pojedine osobe koja je učinila ili nije učinila nego sviju nas. Na svojim putovanjima po Europi sretala sam se sa situacijama gdje je djeci totalno nepoznat koncept točenja i pijenja vode iz slavine.

    avatar

    26.10.2007. (09:12)    -   -   -   -  

  • ledena

    Čini mi se da naše čitateljstvo ne zanimaju ovakve teme :(

    avatar

    26.10.2007. (18:03)    -   -   -   -  

  • aura

    ne da ih ne zanimaju,nego je stvarnost oko nas takva da smo "prebukirani" raznoraznim informacijama i iz razbih izvora (tv,internet,novine,posao...)...Treba to sve (dnevno) isfiltrirati,probaviti...često čovjeku dođe muka od svega toga...

    Uglavnom se govori o negativnostima,umijesto da slušamo lijepe stvari i širimo pozitivne vibre...

    Hoću reći,nij eli ovaj blog bio zamišljen kao mjesti gdje dolaze svi koji imaju problema s težinom ili su ga uspješno riješili,pa žele ostaviti svoje dojmove i iskustva...

    možda bi bilo ok da svatko ispriča svoja vlastita saznanja kako postati (i ostati) vitak,zdrav...

    eto ja bih isto o tome,ali posljednjih tjedana toliko sam u poslu (i paše mi9 i jurcam okolo,jedem kad osjetim glad,ne razmišljam o hrani-dijetama i sl. kao opterećenju i sl. ošle 4 kile samo onak (bez dijete i vježbanja)...eto nakon nekoliko godina mučenja,neprestanih experimentiranja s ovom ili onom dijetom...zaključujem:

    ŠTO VIŠE RAZMIŠLJAŠ O ODREĐENOM PROBLEMU (NPR. DIJETI) TO SI UDALJENIJI OD-OSTVARENJA CILJA...

    Čim se zaokupiraš nečim drugim (poslom,hobijem,pozitivnim mislima..ma kakvom god promjenom i novošću u nekim drugim sferama života)...kile idu dolje same od sebe...

    Kod mene upalilo na način da sam najprije bila mjesec na strogom atkinsu (došli i brzi rezulatati),a nakon toga (i dan danas) hranim se po Montignacovim principima pregrane (GI index hrane)...Presretna sam jer nikad nisam gladna,nisam se udebljala,osjećam se izvrsno...
    Više o svemu kad nađem vremena za jedan iscrpan post ovdje,o svojim vlastitim iskustvima...(no,sve je to,dakako individualno i razlikuje se od osobe do osobe...)

    Pozdrav svima

    aura

    avatar

    27.10.2007. (02:43)    -   -   -   -  

  • ledena

    @aura - a da ti nama umjesto kilometarskih komentara napišeš post?
    Što se tiče svrhe bloga - on je prvo bio zamišljen kao mjesto gdje se podržavaju blogerice koje su trenutno na UN dijeti. Pa blogerice na dijeti. Pa je, vremenom, prešao u nešto više.
    Što se tiče vremena i pisanja posta - misliš li da ja sjedim doma besposlena? Pa imam vremena pisati postove kad mi se svidi, ili...? Meni tako izgleda...
    Što se tiče tema, ovdje na karakterklubu - ne priznajem niti jednu kritiku. Ovdje je obrađeno doista svakavih tema, i ovaj blog zahtjeva doista puno truda, koji uz svoj svakodnevni posao, dvoje djece, dodatni posao, psa, mačku, kućerinu i sve ostalo još uvijek odrađujem. Ako imaš volje raditi ovako nešto, pa da to još traje i gotovo sedam mjeseci, sa svakim tjednom u kojem pišeš jedan kvalitetan post, koji zahtijeva barem par sati rada, koje oduzimaš od svog sna, onda....samo naprijed. Dok se ne iskažeš na takav način, pa čak niti ne pokušaš - onda kritika nikako nije dobrodošla.

    avatar

    27.10.2007. (08:41)    -   -   -   -  

  • aura

    ma neeee,pogrešno si shvatila,moj komentar uopće nije bio kritika niti pak pametovanje,a ponajmanje sam ga pisala s mišlju da TI imaš "viška vremena" pa pišeš postove...baš suprotno,mislim sve to što si i sama pobrojala;pišeš kvalitetne postove kojima se treba itekako "posvetiti" i "uzimaš" svoje vlastito vrijeme (mogla bi,npr. odmarati ili sl.),ali odmor i svoju osobnu satisfakciju ljudi različito doživljavaju...i rekoh jednom,svi imamo istih 24 sata na raspolaganju,pitanje je samo kako ih tko "iskoristi"...Izlike za nedostatak vremena nemam (imam i ja dijete,supruga,kućerinu ,veš i suđe,kuhanje,vrlo zahtjevan posao koji ne prestaje zatvaranjem vratiju ureda,mobitel koji neprestano zvoni,poslovna usavršavanja koja MORAM odraditi -tečajevi,seminari...dodatno doškolovanje koje je moj vlastiti izbor...i mali milijun ostalog,a nemam kućnu pomoćnicu niti dadilju,dakle...i još..imam supruga koji je kroz tjedan na putu,pa obavljam i one "muške" ha ha obaveze...nadzor i dogovori sa raznoraznim majstorima,kupovine,automobil i brigu o njemu...oh,da i vrt i puno cvijeća i čak i kućne ljubimce...jojjjjj.super žena nema što,sjetilo me sad na jednu sjajnu knjigu-KAD SVE TO STIGNE? ha ha ha...)
    Nego,nekakav sam blesavi perfekcionista (velika mana) i mislim,ako ne mogu odraditi kvalitetno,onda radije nikako i da,to mi je boljka,a u ovom slučaju mislim na uredništvo tj. da napišem barem jedan smisleni post tjedno.Nije da nemam ideja,ispiracije,ali trenutno sam doista u strci s vremenom...i prođu dani,a ja samo pročitam nešto novo ovdje ne ostavivši (pismeni) trag...svoje mišljenje ne napišem jer sam ponekad prelijena,ponekad mi se zgadi općenito comp i rad na njemu i onda uopće namam volje za internet (čitam jedino narodne novine,on-line,jer pratim to radi posla...)

    Eto,sad sam se raspisala s nadom da ću razjasniti prethodni komentar,dakle,nema nikakvog razloga za tvoju ljutnju...to je bio samo majušni komentarić mojih kolegica koje isto vjerno prate ovaj blog (pa,karakter klub mi je jedino mjesto tj. blog koji redovito iščitavam od samih početaka i vjerovala ili ne,IMAM ISPRINTANO SVEEEEE,od prvog posta pa do današnjeg.....eto,to su čari kopirke i printera na poslu...ha ha ha...

    pozdrav,javit ću se čim uzmognem,makar i kilometarskim komentarom

    aura

    avatar

    27.10.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    Opa! Oprala ti auru ledenom VODOM (odlican post) i to bez sapuna. Kako izgleda obje ste temeljite i vrijedne pa mozda jednom u buducnosti potjerate vodu na isti mlin.

    avatar

    28.10.2007. (01:52)    -   -   -   -  

  • ledena

    @morska zvijezda - nije bila namjera. Niti ću se opravdavati. Nekako je to rezultat nekih mojih promišljanja....u svakom slučaju nije trebalo biti oštro. No....ponekad i najbolje namjere dobiju negativan prizvuk.

    avatar

    28.10.2007. (08:53)    -   -   -   -  

  • aura

    ...ali,isto tako je i put do pakla popločen-DOBRIM NAMJERAMA (rekli jednom davno,neki pametni...)

    ha ha ha,šala,naravno i bez zamjere

    veliki osmijeh ostavljam svima,posebno Ledenoj

    avatar

    28.10.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...