zgrada tokyo st. je izvana ostala ista,ali iz nutra sigurno nije; a i oko zgrade se intenzivno promjenilo,nekad je tu bila ledina, sad su neboderi oko zgrade
..ak ne mreš,ne mreš;nije bed
pozdrav
17.10.2007. (22:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Znam da ću ispasti smotana, ali moram pitati, kakvo je to mlijeko od žitarica? Oprosti mi na neznanju, još uvijek se tek uvodim u sve ovo i sve mi je novo. Da li se tu ubraja sojino mlijeko? I koja još mlijeka od žitarica imamo? Hvala ti za odgovor! Pozdrav!
18.10.2007. (07:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I sad naletim na tvoj blog, sad kad sam prije par dana sluđena tražeći recepte za integralne kese na kraju kupila knjigu Jadranke B.P. jer mise učinilo da bi tamo moglo biti. Vidim da su ti recepti i tu. Ali opet nisam našla ono što sam tražila. Imaš li kakav dobar recept za integralne kekse, nije nužno da su 100% makrobiotički jer meni u biti treba nešto s manjim udjelom šećera i masnoća. Pokušala sam ih zasladiti suhim voćem, ali su bili bljutavi :-(
18.10.2007. (14:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mushin munen
pa meni odgovara u 13 sati...
zgrada tokyo st. je izvana ostala ista,ali iz nutra sigurno nije;
a i oko zgrade se intenzivno promjenilo,nekad je tu bila ledina,
sad su neboderi oko zgrade
..ak ne mreš,ne mreš;nije bed
pozdrav
17.10.2007. (22:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mushin munen
najbolje da se u petak čujemo,pa ćemo onda vidjeti,
laka noć
17.10.2007. (23:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Irnan - NPZ
Znam da ću ispasti smotana, ali moram pitati, kakvo je to mlijeko od žitarica? Oprosti mi na neznanju, još uvijek se tek uvodim u sve ovo i sve mi je novo. Da li se tu ubraja sojino mlijeko? I koja još mlijeka od žitarica imamo?
Hvala ti za odgovor!
Pozdrav!
18.10.2007. (07:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanja ...
Baš dobro da si svratila...uvijek me zanimao svijet zdrave prehrane, malo po malo mogla bi ga ovim jednostavnim receptima uvodit u dječiju prehranu :)
18.10.2007. (08:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
safiris
cimet i rum:):):) sad si me zagrijala! Topli pozdrav:)
18.10.2007. (09:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mushin munen
Može
Pozdrav !
18.10.2007. (10:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šima
I sad naletim na tvoj blog, sad kad sam prije par dana sluđena tražeći recepte za integralne kese na kraju kupila knjigu Jadranke B.P. jer mise učinilo da bi tamo moglo biti. Vidim da su ti recepti i tu. Ali opet nisam našla ono što sam tražila. Imaš li kakav dobar recept za integralne kekse, nije nužno da su 100% makrobiotički jer meni u biti treba nešto s manjim udjelom šećera i masnoća. Pokušala sam ih zasladiti suhim voćem, ali su bili bljutavi :-(
18.10.2007. (14:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nihonkichigai
večernji pozdrav iz galaksije Dugave !
19.10.2007. (21:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...