Komentari

mistressninella.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Robust

    Sretan sam i zahvalan, što ste nam svojim blogom omogucili da zavirimo u Vaš svijet.Čudesan,a istovremeno tako realan.
    Zašto........?Toliko pitanja mi pada na pamet...

    avatar

    18.10.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  • Distorted

    oh, draga...svaka alfa zena trazi alfa muzjaka, al to je tako tesko poklopiti...:'(
    kada bi se zaista realizirala ta karakterna, fizicka, duhovna upotpunjenost na svim razinama, seksualne, socijalne, psiholoske "komplikacije" bi nestale - jebote, pa svaka sekunda bi bila neponovoljivo orgazmička. a ja sam onaj tip koji izuzetno voli...intelektualni seks ;) lol.
    enihau, dobro je nemati vremena za zajebancije koje trose energiju, a nista ne daju. no, bilo bi krivo zivjeti bez povremene trivijalnosti. valjda je problem sto se svi preozbiljno shvacamo.
    da.

    avatar

    18.10.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    moram priznati da se u ovom postu slažem sa svime što si napisala
    od a do ž
    hah zato sam te valjda i zavoljela čitati, jer u nekim dijelovima imaš stajališta koja su identična mojima, a ipak smo dvije jako različite osobe :)
    laku noć draga :)

    avatar

    19.10.2007. (01:12)    -   -   -   -  

  • umijece_boli

    samo se ti cesce raspisi,prekrasni su ti postovi,tvoji. poslušna

    avatar

    19.10.2007. (10:07)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    poklonit ću ti pjesmu, jer te tako nekako doživljavam, kao da je napisana za tebe! :)
    napisana je ne tako davno, ali prije par mjeseci svakako, dok me još nisi čitala :))
    nadam se da će ti se svidjeti :)

    avatar

    19.10.2007. (17:34)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    Uvući ću se u svoju kralježnicu
    ispružit ću noge preko nje
    i ridat ću kao razdvojena životinja
    razlivenog uma

    po stolu
    daljinskom upravljaču
    klamerici
    žvakaćoj gumi
    olovci

    petama ću razbiti staklo
    i samo za nju
    izvući ću živu slezenu
    da popije je njena
    iznemoglost
    svi grijesi žudnje strasti
    stegnuta vagina
    gole grudi

    stršati će mojoj opomeni
    kao osuda propaloj
    klimavoj slici
    na koju me je pribio čavlima

    iz poda
    izviru gurnuta grebanja

    ustat ću
    zavezana
    slijepljena
    utegnuta
    udubljena
    zadnjom i prvom snagom
    rođenja i smrti
    da ubijem tvoje odvratno lice
    ljubavnika

    avatar

    19.10.2007. (17:34)    -   -   -   -  

  • dijete u meni

    ..dobro je citati sebe..potrebe,,davanja

    avatar

    19.10.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • teuta

    Interesantan post. Moje je moto da ne treba ništa previše analizirati. Nekako sve rješavam u hodu i snalazim se u tome, nasreću. Naravno, nekad je to nemoguće ali eto, moje životno iskustvo me naučilo kako se ponašati i u takvim situacijama.
    Ja nikako ne odvajam seks od ljubavi i to iz jednog jednostavnog razloga što za mene ne postoji dobar seks bez osjećaja, dakle, bez ljubavi. Sve ostalo su samo varijacije na temu i to jako loše. U vezi dajem cijelu sebe ali to isto očekujem i od partnera. Seks je za mene veoma bitan i kod mene je na visokom mjestu, odmah ispod ljubavi ili točnije rećeno, uz samu ljubav. Pozdrav i laka ti noć, draga...cmokkkk.

    avatar

    20.10.2007. (02:42)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Mislim da u sexu postoje dvije osnovne podjele: sex koji rezultira tek pukim pražnjenjem i onaj u kojem dajemo cijelog sebe i upijamo svaki partnerov dah. Zbog toga kao i Draga smatram da je ljubav ta osnova u kojoj čovjek može doživjeti svu ljepotu sexa. Za mene je dobar sex i onaj u kome Dragu samo šapatom, bez fizičkog dodira dovedem do orgazma. Za nas je pravi sex i onaj u kome smo jedno drugo doveli do orgazma za stolom u prepunom Kokolu dok su ostali uživali u svojim picama i tjesteninama, ili u autobusu od tržnice do Vežice ili...
    Sve to možemo postiči samo zato što osjetimo partnera u svakom trenutku svim svojim osjetilima. Upravo zbog tog nisu nam potrbni porniči kao dodatni stimulans.
    Sex samo radi sexa...hvala ne
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    20.10.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • Brutix

    Stari grci su ljubav smatrali bolescu a zaljubljenog bolesnikom ;)

    Nije na tvoj racun.. samo se prisecam :)

    avatar

    21.10.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • Arter

    Ljubav nije samo hemija, ljubav je alhemija. Kod onog ko voli...alhemijska ljubav se pretvara u kontakt.

    Ukloni pečate iluzije Radošću Trenutka!

    avatar

    21.10.2007. (20:00)    -   -   -   -  

  • teertox

    svaka čast ninella

    avatar

    22.10.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    hmmm u redu, pokušat ću i to!
    ne može biti teže od ovog što sam napisala sad :)

    avatar

    24.10.2007. (02:53)    -   -   -   -  

  • teuta

    Pošto nema novog posta samo ću te pozdraviti i poželjeti lijepu laku noć. Cmoka, draga.

    avatar

    24.10.2007. (19:40)    -   -   -   -  

  • PSIHIJATAR

    Ne znam kako da kažem, ali pokušat ću najjednostavnije. Sve skupa ovo je BOLESNO. Pogledajte MKB (Međunarodnu klasifikaciju bolesti) i pogledajte pod poglavlje F (poglavlje o psihičkim bolestima) i naći ćete kako lijepo piše da je sadomazohizam psihička bolest. NE stanje, NE želja, NE ništa drugo NEGO BOLEST koja se mora liječiti na Klinikama i Odjelima za (neuro)psihijatriju. Žao mi je što vam moram to kazati ovako izravno, ali zbilja nisam našao neki blaži način da vam ukažem na ozbiljni problem koji vas muči.
    Nije sramota potražiti pomoć, ja radim sa ljudima koji su obljeli od raznoraznih psihičlkih bolesti, pa i od sadomazohizma i žele se toga izliječiti. Naravno, vi ne želite, jer vas to seksualno i na svaki drugi način pozitivno stimulira, ali u tomu i jest bit problema kojeg MORATE za svoje dobro liječiti. I sadisti i mazohisti su poremećeni. A sad ćete vi kazati da je to davno ispalo iz klasifikacije bolesti kao i homoseksualizam. Homoseksualizam više "nije" službena bolest (Od 1973.), ali sadomazohizam jest. I tako lijepo piše i u ovogodišnjem izdanju MKB, knjige koja se koristi u medicini za dijagnosticiranje bolesti.
    Bolesni ste, niste sami. Imate nas-psihijatre i psihologe. Javite nam se, mi vas razumijemo.

    avatar

    24.10.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • Mistress Ninella

    jednostavno obožavam psihijatre. u velikoj većini oni jesu bdsm aktivni - i just 4 info - mogu mi samo - lizati štiklu.

    avatar

    24.10.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • no name

    Psihijatar je u pravu... Gubitak se nemože nadomjestiti vječnim samosažaljenjem zbog ne ostvarenih ciljeva,promašena života punog krhotina. Zbog tog se čovjek ne kažnjava(samokažnjava). I znaš koji ljudi slave svoj poraz? iI´ što je najbolje ,misle uvjeravati druge nestabilne u suosjećaj i sažaljenje .. znaš ti znaš

    avatar

    25.10.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  • Gospodar Brutix

    Lepo je sto smo ovde culi strucno misljenje uvazenog nam Psihijatra ali teorija mu je malo labava. Njegovi predhodnici, kolege koji su lecili ili "lecili" ljude do 1973. od homosexualizma su to nazivali bolest a kad je osvanula 1973. ta bolest je nestala i sluzbeno je postala zdravo stanje pa je oni vise nisu lecili niti smatrali bolescu. Toliko o kompetentnosti psihologije kad im sluzba jedan dan kaze to je bolest a sutra da nije.

    Takodje, uz svo uvazavanje Psihijatrovog skolovanja i znanja, morao bi biti upucen da su neki od velikih psihijatara sami za svoju nauku rekli da je to KVAZINAUKA i NADRILEKARSTVO.

    Coveka mozes "izleciti" od kojeg hoces psihickog stanja ali metode su vrlo diskutabilne. Brain washing u kombinaciji sa malim, sarenim pilulicama cuda cine. Ako slucajno ne pomaze, ako je pacjent bas jako "bolestan" onda ce mu 100% pomoci "lekovi za smirenje" koji ce ga zombirati 24/7 ... e ne bi li drustvo i "normalan" ljudski rod bio miran i spokojan.
    Mada, kad malo bolje razmislim.. ima tu i delotvornijih metoda koje su primenjivane u istoriji prema drugacijima.

    Postovanom Psihijatru bih predlozio da malo istrazi pod kojim uslovima funkcionisu BDSM veze i cega se svi moraju pridrzavati (SSC) ako zele da budu deo zajednice.

    avatar

    25.10.2007. (19:18)    -   -   -   -  

  • LS: Stock exchange of paranoid toughts

    gde mogu da nadjem SSC?

    avatar

    08.11.2007. (12:12)    -   -   -   -  

  • PSIHIJATAR

    Bojim se, dragi moji, da vi ne shvaćate svoj problem. Ja upravo završavam jedan znanstveni rad o fenomenologiji ljudske pokornosti i dominacije, i malo ovaklo listam intenet, pa sam, nenamjerno, naletio na osobu koji vi zovete Ninella. I baš sam malo čitao njene priče na bdsm-hrvatska. Ja sam se tad isključio iz svoje struke, i pokušao razmišljati kao netko tko se ljudskom psihom ne bavi. I svejedno, nikako mi nije jasno u čemu je "zdrava" draž nekog prebit ko vola u kupusu, zatim "na rane mu iscijediti limunov sok" i nakon toga urinirati po njemu.
    U čemu je toliko pozitivnog naboja u tom što vi radite. Koliko sam shvatio, vaši fetiši su i jedenje fecesa (primjerice feces u sebi sadržava mnoštvo crijevne flore i crijevnih bakterija koje oralnim uzimanjem, čitaj jedenjem, ne mogu ostaviti nikako zdravlje, već bolest...) Također, i pljuvačka i urin, sve su to stvari prepune štetnih tvari po ljudski organizam.
    Ja znam da se vi ne možete suzdržati od takvih radnji, i da je to vama pozitivni spolni stimulus, ali ne mislite li da se na taj način svrstavate u rang životinje kojoj je ipak najbitnije ostvariti ono što instinkt nalaže ?!
    Iako Ninella kaže da joj psihijatri mogu lizati štiklu, mislim da bi bilo bolje da ona dođe psihijatru i da ga barem pita za savjet. Nek nađe nekog s kim će se sprijateljiti pa nek joj on sam iskreno kaže je li to bolest.
    A što se tiče teze Butrixa, mislim da nije u pravu s obzirom na okolnost da ne poznaje toliko dobro povijest medicine ni povijest medicinskih dijagnoza da bi on mogao suditi o tomu što i kako griješi i čije su teorije labave.
    U dubokoj nadi da ćete barem razmisliti o ovom što se svugdje naziva bolesnim i ogavnim, želim vam svima sreću i što manje boli....

    avatar

    22.11.2007. (19:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...