Komentari

dreamofyou26.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Dreamer...

    za prošli post...
    @Melodius - o pa sanjarski prijatelju, jako mi je drago vidjeti da si se vratio... nisi zaboravljen :-)
    @ljubyy - hej ti! pa nemaš pojma koliko mi je drago da si opet tu! ovo mi je super iznenađenje :-) ..ma nisam prekritičan, ne brini, nego često razmišljam da li sam dobro postupio po nekim pitanjima, pa onda svašta iz toga ispadne... e, baš mi je drago da si se vratila :-))
    @Doll - proguglao ja, vidio što je, kak tebe naći? :-) ...a čuj, za udaju, dobru priliku treba sčepat dok se da :-)
    @Adalia - a vjerojatno nema osobe koja je skroz onako 100% iskrena, ali bitno se truditi... drago mi je da si opet otkrila zametnuti blog, a i tvoj je meni pravo otkriće :-)
    @CrNi PaNtEr - hvala na komplimentu, drago mi je da ti se sviđa.. nadam se da ćemo se susretati i ubuduće na ovim valovima... veliki pozdrav...

    avatar

    24.09.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  • bodulka

    Odlučila sam ti ( konačno :) ) ostaviti komentar jer sam se prepoznala u ovom postu DEFINITIVNO :)) Čini mi se kao da u svrhu "začinjavanja" svakodnevice na pozitivan način provociraš samog sebe, a to mi je nekako pozanto ( ha ha ha )... Oduvijek mi je bila zanimljiva rasprava o postavljanju visokih ciljeva samome sebi - moram priznat da još nisam došla do pravog zaključka. Biti kritičniji prema samom sebi nego što su to drugi ljudi, mislim da to daje pečat onoj životnoj dinamici o kojoj si govorio.
    Veliki ti pozdrav :))

    avatar

    25.09.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Nećeš vjerovati jer ni ja ne vjerujem...toliko sam pospana da ću zadovoljstvo čitanja ostaviti za sutra... imam pauza u šk. koliko god želim :-( čak i too much..ipak za ovakva zadovoljstva i dobro dođu!
    Slatko snivaj, dražesni:-)

    avatar

    25.09.2007. (01:37)    -   -   -   -  

  • Arvena

    Brzinski i letimično preletjeh post. Obećevam sutra ću ga kocentrirno pročitati (valjda...ako stignem). Zapelo mi za oko ono ..."najbitnije je zdravlje", pa se sjetih vica koji govori o tome kako su na Titaniku uglavnom svi bili manje-više zdravi. Pa da se čovjek upita što je u stvari najbitnije u životu (osim zdravlja :-)))) )!? Pozzz i Kisss od Arvene!!!

    avatar

    25.09.2007. (01:51)    -   -   -   -  

  • vrapcic

    ako ne uspiješ u bazenu ... probaj pod plavim nebom u nečijem društvu
    "dosegnuti zvijezde" tako da sjaje zauvijek
    pusa

    avatar

    25.09.2007. (15:55)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    I ja sam tvrdoglava kad nešto zacrtam do pakla i nazad hihi samo ja postavim više dohvatnih ciljeva...to mi ojača volju , a jedan , ili dva velika i sjajna ... pa kad njih dohvatim, ahhhhhh vrijedi se za to pomučiti
    Plivaj, Sanjalo..i za mene malo ....

    avatar

    25.09.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • carla

    ..stil retardiranog kita....haha...ovo je bilo dobro!
    Tako je to u tim public kupalištima. Gdje je velika koncentracija ljudi, neizbježni su i smradci, plutajuće babe i retardirani kitovi..hahaha
    A tvoja su promišljanja o životu upravo u skladu sa promjenom vremenskih prilika, netko je na nebu prigušio svjetlo pa slabije vidimo, manjak sunca znači i manjak vitamina D. Nekome jesen donese prehladu a tebi je, srećom donijela samo duboko jesensko razmišljanje.
    Puno pozdrava!

    avatar

    26.09.2007. (08:00)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Kiša...ona prava , teška , jesenja...
    ona s kojom pada lišće ..ona obilna već prilično hladna... nema nam više ljeta, Sanjalo:-(

    avatar

    26.09.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • Doll

    hello swimmer! nemoj da nam se utopiš :)) mene ćeš naći tako da se i ti regaš, i onda ti ja kažem pod kojim sam imenom tamo :)

    poZZzzz

    avatar

    27.09.2007. (11:09)    -   -   -   -  

  • Natural Blondie

    Ej! Svi imamo uspone i padove, ponekad žalimo za nekim trenucima, ponekad nam je žao što su prošli...ali tako je to....treba ustrajati....tako i ti sa tim plivanjem...ja si isto svake godine govorim da moram na bazen jer nisam baš sporty tip, ali plivanje obožavam...ali bazen nije more....možda ove godine i odem.....pozzz ....i lijepi stihovi za kraj....

    avatar

    27.09.2007. (16:34)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    hej , Dreamy...nisi nikad razmišljao o tome kako nedostaješ kad ovako nestaneš?
    Hajde hajde ..javi malo gdje si se sad ulogorio ili i dalje čergariš hihihihi

    avatar

    29.09.2007. (14:01)    -   -   -   -  

  • F.a.C.a.

    e stari, evo u maloj zurbi sam pa ne bi bas kometiro post, samo da ti se javim...nisam imao neko vrijeme internet,al opet ga imam sad....veliki pozdrav:)

    avatar

    30.09.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • riječi tišine

    Za sad samo pozdrav ostavljam i vratim se uskoro opet
    zbog nekih riječi koje su me dotakle tu, duboko dotakle...

    avatar

    30.09.2007. (16:18)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    @bodulka - drago mi je da si komentirala napokon, tako da znam da postoji još netko tko me čita :-) ...još pogotovo ovako nekako pametan komentar... po meni se ne valja previše orijentirati prema drugima, prosjek mi se nikad nije činio baš nešto :-)) ...pozdrav i dobrodošla :-)
    @Vitae... - a ja meni se činiš baš kao neka draga i pitoma osoba, al opet, ne znam te, pa tko zna tko se krije tamo iza monitora... a ja sam toliko tvrdoglav da mi je uopće nezamislivo što to znači ne biti tvrdoglav :-))
    @Arvena - pa ima nešto i u sreći :-) ..al kako sam upoznao neke kojima je zdravlje problem, shvatio sam da je to zapravo jedini veliki i pravi problem, ovi koje si mi nekad prikazujemo kao probleme su sitnice :-)
    @vrapcic - ah, u bazenu ću uspjeti, to je sigurno, a za ovo drugo, ne znam, vidjet ćemo... jednom... :-)
    @carla_bruni - meni kao da sve donosi neka razmišljanja :-) ...još tražim di je ta tipka kojom bi ih mogao ponekad isključiti :-)
    @Doll - eto umjesto dreamer postajem swimmer :-) ...sad bit i mene navukla na još nešto, ha?... a da dobijem ja link na mail na kojem ću direkt tebe vidjeti, ha, ha? :-) pozdrav mala!
    @Natural Blondie - uvijek je najteže krenuti... nakon toga sve ide lakše... a bazen nije more, ali u nedostatku pravoga, daj šta daš :-)
    @F.a.C.a. - hej, ajde baš mi je drago da si se javio... nadam se da te žurba ne umara previše i da usput i uživaš u svemu :-)) ...pozdrav!
    @riječi tišine ne umiru - hvala ti, drago mi je da ti se sviđaju moje misli... bit će mi drago uvijek kad navratiš :-) ...pozdrav veliki!...

    avatar

    30.09.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  • Doll

    da da, izravan link na mene ... ne može to tako :)) znaš...mislim da bi bilo vrijeme da ja tebe vidim..ti si mene vidio :))

    avatar

    30.09.2007. (22:20)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    hahah pitoma ..kao kesten pitom... mmm marunada nam se približava!
    Obožavam kestene!
    :-)

    avatar

    01.10.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  • Doll

    helooooo!!! pozdrav ostavljam, zaposlenko :)

    avatar

    04.10.2007. (18:21)    -   -   -   -  

  • Doll

    opet ja :)) hehe...il me ima il me nema :))

    ugodan vikend , pusa

    avatar

    06.10.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Hvala ti moj prijatelju... na lijepom komentaru i na tome što si mi uvijek dozvolio da pobjegnem u mir ispod tvoga čepa :-))
    Ps. Javi kad je tvoj! Vršnjaci smo!!!

    avatar

    08.10.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...