Komentari

alkoholom1protiv2droge3.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • hippie

    mislim da dok si pisao ovaj post si bija malo lose volje.ja sam shvatila da se zivot veti u krug i da ce uvik biti i uspona i padova tako da i kad sam lose volje trudim se sama sebi reci da je to sve dio zivota i da zivot ide dalje.ja mislim da zivot nije sranje prije sam to mislila dok sam bila mladja ali sad to ne mislim niti kad sam najgore raspolozena.bog nam je dao zivot da ga mi iskoristimo kako znamo i svak ga iskoristava na svoj nacin.mnogo ljudi kad udje u brak se zatvori i vise ne misli na zabavu po meni je to sranje ne mora znaciti kad udjes u brak da vise neces imati dobar zivot,ovo je samo primjer. mislim da nam gotovo uvjek moze biti dobro samo da se znamo organizirati,i na samrti ti moze biti veselo samo da se potrudis.......

    avatar

    27.08.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  • .....perfect...strangers.....

    eeeeeeeee, dobar post, evo neman u zadnje vrime baš inspiracije za pisanje komentara, i to je to, evo ja sad iden aj pozzzzzzzzzzzzzzz lol =)

    avatar

    28.08.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • SVE ĆE JEDNOM IMATI SMISLA...NADAM SE

    život će biti onakav kakvim ga ti stvoriš...jednostavno,ali opet komplicirano...ima uspona, ima padova al sve to živ čovik može podniti... Da nema bilo bi dosadno i jednolično pa opet ne bi valjalo!

    avatar

    13.09.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...