Komentari

asterix101.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • gogoo

    Stalno govorimo kako ćemo na Susak ali uvijek odemo negdje drugdje, a obzirom da je samo most za Krk 30 kn, a trajekt za Cres puno više, ovo sa katamaranom se isplati.
    Baš sam si rekao kako je ovo isti pogled kao sa Velog vrha, ali nisam imao naoćale za bolje vidjeti. Ovakvih slika imam puno, ali ne i po noći. Da li ste došli od starog groblja u Drenovi ili preko Pulca?

    avatar

    01.08.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • s.

    nekoliko godina sam ljetovala u V. Lošinju i tradicija je bila "ritualni" pohod na Susak.Dio godišnjeg je otišao na "pripreme" za Susak(iće i piće) , uživanje na samomo Susku, prepričavnje dogodovština sa Suska, a uvijek ih je bilo.Prekrasan otok koji ostaje u sjećanju,moja preporuka je svakako posjetiti vinariju i probati vino, a ona druga plaža do koje se malo treba potruditi je puno ljepša- u to vrijeme je bila nedirnuta priroda.Za to da je na otoku zabranjena gradnja nisam znala, ali drago mi je da je tako.

    avatar

    02.08.2007. (08:19)    -   -   -   -  

  • Asterix

    @ gogoo cim budes mogao, Susak je moja najtoplija preporuka. Posto smo na Veli vrh isli penjati, dosli smo gore autom zbog tezine opreme.. Super mi je to penjaliste; malo a ima smjerova za svakoga :)
    @ s. Susak je zakon. Tko god je otisao nije se razocarao :)

    avatar

    02.08.2007. (09:22)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Onda ste vjerojatno došli preko Kozale i Pulca cestom skroz do ispod kapelice. Tu sam i ja učio penjati sredinom '80. od Gilića, Paušića i drugih. Evo, već planiram pogledati nošnju Susačanki i posjetiti vinariju kad mi se vrate kolege sa godišnjeg početkom rujna.

    avatar

    03.08.2007. (00:17)    -   -   -   -  

  • Asterix

    @ gogoo, da to je ta cesta. Na Susku imas privatni smjestaj u ponudi, ako planirate prespavati tamo. Za info ti je najbolje nazvati turisticku zajednicu M.Losinj pa ce ti oni dati kontakte.

    avatar

    03.08.2007. (10:02)    -   -   -   -  

  • Vinci

    malo toga je tako ugodno nakon planinarenja od morske rehabilitacije :)

    avatar

    08.08.2007. (07:17)    -   -   -   -  

  • neda

    O, jako mi je drago za ovaj blog, tek sam ga sad pronasla ali mi je drago jer sam ja bas sa suska, bas me zanima ko je ustvari ovo i napravio, ali stvarno super nek je i susak ovdije. hvala onome ko se ovoga sijetio. cao . suscanka

    avatar

    29.10.2007. (16:42)    -   -   -   -  

  • jasencic

    otok je stvarno ljep no neki ljudi ga ne paze

    avatar

    02.07.2010. (13:21)    -   -   -   -  

  • Ivek

    Podmorje otoka Suska izuzetno je zanimljivo ako se bavite ronjenjem. Neki privatni iznajmljivači osim smještaja nude i mogućnost punjenja ronilačkih boca. Ako će ove godine vaš izbor biti [a href=http://www.otoksusak.com target=_blank]otok Susak apartmani, vrijedi pogledati apartmane Matijašec[/a] koji nude kvalitetan smještaj i punjenje ronilačkih boca.

    avatar

    19.09.2014. (21:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...