Komentari

nikadkaobane.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ANCHI, i to je život !

    Što sad to treba značiti? Zar si ti sljedeći mladoženja??????

    avatar

    07.05.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • Anti - Bane

    Tako bi po narodnoj predaji trebalo biti, ali mene to ne zamara baš previše. Uostalom, mislim da je jedan od preduvijeta za stupanje u bračnu zajednicu postojanje osobe suprotnog spola koja je voljna u određenom trenutku u vremenu reći DA.
    Meni osobno vjenčanje je formalnost koja je nepotrebna. Zar ako potpišem komad papira dokazujem ljubav, vjernost ili nešto treće? Zar se to ne iskazuje svakodnevno, odnosom prema nekome koga voliš, svojim postupcima, bez obzira nosim li komad metala na ruci?

    avatar

    08.05.2007. (00:13)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    Znam da je svojevremeno Balašević pjevao nešto kao Netko to od gore vidi sve, pa ako je tako onda si ti sljedeći definitivno.
    Sretno.
    Blog !

    avatar

    08.05.2007. (01:29)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Potpisivanjem papira (institucija brak) potpisuješ i određenu sigurnost za starost (ako izdržiš toliko). Ja: BILA-VIDJELA I FALA, NE BIH OPET, ali da nije bilo tako, sada bih možda bila ipak nečija žena, lakše je živjeti u dvoje, a i vjeruj mi, da u "ljepoj našoj" nemaš apsolutno nikakva prava u nevjenčanoj vezi. Ni u bolnički posjet dragoj osobi te ne puste ako nisi zakonski bračni partner. Tako ti to funkcionira, a ti još dobro razmisli.

    avatar

    08.05.2007. (03:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...