Komentari

koreapeach.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • DADDY

    e moj burkić ne bi one jele bombone da nisu ljubvnice direktora ''kulture'', sve kulturno u pičku matarinu. a jebem li im kulturu da im jebem;)) i veliš bilo ti dobro? ja arsena volim ali mi mali nekako odbojan u pičččku matar'nu, pravi arsenov sin;)) haj da serem više nije kulturno je li? možda čitaju spomenute gospođe ili gospođice s jako - jako malim g., je - bo te pa ja od komentara napisa post. moš ovo slobodno postat, neću tražit kopirajt na ovo;)) i da ti još neš kažem ja putujem vlakom, vozom ili ti ga train - om na eng., ali ne običnim, nego onim vlakom iz reklame za onaj čokoladni napitak Kraš - expres, da - da. aj sad pa - pa ĆALE KRAŠKI KONDUKTER

    avatar

    19.04.2007. (02:53)    -   -   -   -  

  • me

    uvijek je to tako. znam tu u sisku po jazz klubu, prije je znalo biti isto takvog šuškanja i pričanja, ali ajde dovedeno je u red to. neki ljudi jednostavno ne znaju pravila ponašanja na određenim mjestima.

    avatar

    19.04.2007. (08:40)    -   -   -   -  

  • Tvoj MPR

    Bijah i ja... u XI redu s dvije krasne djevojke. Bez bombona! Nesto kontam... da mi je ostariti sa stilom!!!!! Valjda za to trebam i biti mlad sa stilom??? Jeb..ga nije lako!!!!
    Cini mi se da je Arsenov mali na kraju dobio cokoladu?! :)

    avatar

    19.04.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...