Komentari

ramboa.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • bezVOLTARENA

    Ajoooj, boli glava od uvuliki ideji. Ajoooj, još više boli glava od Zastupnika i inih. Ne znam zač za iljadu euri ne prodaju gradske stanove u Kineskoj četvrti (umjesto POSovih,koje ne podnose, a ovi u K.četvrti su im ponos i dika). Odakle sad tulika briga o stanogradnji, naglo je došlo, naglo... Ajd jedino mi nakon ovega ne treba Voltarena. Fala Rambo, dobar si!

    avatar

    18.03.2007. (21:31)    -   -   -   -  

  • Rambo A

    BezVOLTARENA, ja sam sebi zel doma par škatuljic Voltarena, da se najde za crne dane, al kako mi se čini, brzo ću ja to stamanit jer su nami uvik crni dani sve dok nam ova vlast u gradu bude krojila sudbinu i prodavala muda pod bubrege. Pozdrav.

    avatar

    19.03.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • uskestaze

    Stvarno je nevjerojatno da je ista cijena stana u Zagrebu, Ogulinu i Dubrovniku!!! Možda je to povoljno građanima ovih velikih gradova ali za sve ostale je preskupo. v

    avatar

    19.03.2007. (17:11)    -   -   -   -  

  • pesimist

    Zastupnik:
    Toma,jel zval Jakov J. u vezi proširenja pozicije, tj. terena na kojem će se graditi zgrada POS-a?
    Toma R:
    Je, gospodine Zaastupnieče, ništo je govoril o potrebi proširenja terena, mislim u širinu, a u dubinu ne , jerbo su tamo Hidrine stambene zgrade, a u širinu prema Domu zdravlja se more furt do njega.
    Zastupnik:
    Kako si mislil furt do Doma?
    Toma R.:
    Kako, kaj niste niš čuli o tem?
    Zastupnik:
    Čul sam al sam mislil da je to naša "mala" tajna. Ki ti je divanil o tim planovi?
    Toma R.:
    Zapravo, šefe, ja sam čul, a kulko se sjećam, ne sjećam se ok kega sam čul, a mislil sam da ću i zapamtit da je to još uvik tajna.Još, kaj ja znam, mislim, ali...
    Gradonačelnik:
    Toma kaj ste napravili sa Šebeljinim terenom, jel Irena popušćila?
    TomaR.:
    Kaj popušila?
    Gradonačelnik:
    Ne , budalo, ne popušila, več popuščila? Koje smo mi budale dali smo joj stan, a aona nas ucjenjuje.
    Zastupnik:
    Kada obradimo Irenu idemo do zgrade socijalneg, jer je to dobar teren za planove Jakova J.Več smo jedan del socijalneg papirnato sredilio....
    Nadam se da se ne ljutiš kaj sam "nastavil" igrokaz. Pozdrav. Do pisanja...

    avatar

    19.03.2007. (19:17)    -   -   -   -  

  • Argus

    Sasvim slučajno naišao sam na ovaj novi Ogulinski blog, jako mi se sviđa iz mnogo razloga, ćestitam i podržavam Vas !

    Pozdrav!

    avatar

    19.03.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  • Rambo A

    Uskestaze, to ti je klasičan primjer stavljanja ljudima prašine u oči. Imaju pravo naći najpovoljnije izvođače, imaju pravo spustiti cijenu, imaju pravo donosti odluke o svojoj lokalnoj jedinici, ali se oni toga odriču iz samo njima znanih razloga.
    Odgovor pesimistu: prijatelju ne da se neljutim, nego si fantastičan. Pa kad ćemo ugledati tvoj blog na ovim stranicama? Mislim da je vrijeme da nam se pridružiš.
    Za Argusa, hvala na dobrodošlici,redovito sam pratio tvoje (oprosti na ovo ti, ali već sam to objasnio u nekom od predhodnih komentara) komentare na ostalim og-blogovima i učinilo mi se da ja to pišem u nekom svom mjesečarenju, jer se u potpunosti slažem sa svim iznešenim na bilo koju temu. I za tebe važi poziv o pisanju bloga.

    avatar

    19.03.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • uskestaze

    hm, da...i ja sam načuo neke kombinacije s socjalnim i Jakovom J (!)....spomenuo sam to onako izdaleka u jednom postu. Znači gdje ima dima ima i vatre?

    avatar

    19.03.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • ogulin

    Dobro došao!
    Veseli svaki novi blog o Ogulinu i o našim cirkusarijama.

    Ovo sa stanovima je sramota, kao i puno toga što se događa u našem gradu, od neuzimanja sredstava pristupnih fondova koja su se mogla dobiti za izgradnju kanalizacijske mreže (a propos toga, kada je prigovoreno da se kanalizacija dugo radi onaj-koji-sve-vidi-i-zna je rekao da je to baš dobro, jer se u međuvremenu promijenila tehnologija, i sada će kolektor biti neuporedivo manji no što bi bio da su ga odmah kupili i ugradili), nekoliko puta prerovane bolničke, teniske dovrane, prazne i promašene poduzetničke zone za koju se sređuju papiri od kada je otvorena, preko neotvaranja radnih mjesta, i uspješnog spiskanja i zadnje lipe koja je došla s Bechtelom, dalo bi se nabrajati tako do u nedogled.

    No, par hvalospjeva odanih ljudi u odanim medijima, i sve će biti kao i do sada. No, na nama je da pokušamo nešto promjeniti.

    avatar

    20.03.2007. (20:11)    -   -   -   -  

  • Rambo A

    Posebno mi je zadovoljstvo i tebe "ogulin blog" ugostiti na mom blogu. Naravno da se slažem sa tvojim komentarom, i naravno da je na nama da pokušamo nešto promjeniti. Upravo taj poriv je i mene natjerao da krenem sa svojim blogom. Ja sam optimist. Premda svoje postove pišem na malo drugačiji i reklo bi se neozbiljniji način, ipak me sve te stvari smetaju i bole, ali ono što me veseli je činjenica da se ipak stvara neka "pozitivna snaga" na ovim stranicama i nadam se da će naša galama doprijeti bar do nekih koji će moći povući konkretne poteze i zaustaviti ova kola što jure nizbrdo. Pozdrav!

    avatar

    20.03.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...