Komentari

silvija4.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Tanja:)

    E draga moja sad sam tužna...spominješ ono o čemu se ne govori :)...nadam se da ćeš se zalagati za mene tamo u tim centrima...e kad ja moram studirati...bas sam blesava :)

    avatar

    11.03.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • Jane Austen

    Budimpešta je naša a i šoping centri!! Hvala na dobroj nakani da mi pokloniš Inesinu kremu, znam ja da ti misliš na mene, hvala i za otpjevnog Zečića, ipak za kopirati njega su potrebne posebne glasovne mogućnosti!!:) Vidimo se na trčanju danas!

    avatar

    12.03.2007. (16:53)    -   -   -   -  

  • louise1

    draga shopingholičarko, stat će i tebi netko na kraj s tom kupovinom, netko u obliku računa za vodu, struju ili plin. Znam da zvučim kao moja (i svačija) mama, ali moram stati u obranu svih onih koji vole ući u jednu trgovinu, izaći nakon pola sata maksimalno s punim rukama i onda sjediti po nekoliko sati na kavi. Možda propuštam preostalih 1000 trgovina, ali bar sačuvam noge od tolike šetnje, a u vrijeme rasprodaja i živu glavu. Još tri dana pa se vidimo. Pusa

    avatar

    12.03.2007. (17:16)    -   -   -   -  

  • Tuđinka :)

    ja mrzim šoping i sve vrste toga. najdraže mi je kad vidim neku stvar u izlogu i samo uđem i kupim, a ne ono višesatno švrljanje. pogotovo kad idemo namjenski kupovat (kao idem si kupit cipele), moram se psihički pripremit za to. užas...

    avatar

    15.03.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • domoa

    Ma sve su djevojke,žene lude za shopingom. Šta češ,tako je to. Smiješno mi je ovo kako si još malo zapakirala u poklon sestrine stvari koje je kupila. Sigurno ti je sisterka bila "happy." Vidim da se svega naslušaš dok radiš-he,he. Ajd uživaj!!!

    avatar

    16.03.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...