Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • Wanda

    jebeno, da. al ništa šta ti ne možeš, karakterna oj urednice!:-) ja ću isto omlet danas. idem u skitnju cijeli dan. pas, merkator, sve.

    avatar

    17.02.2007. (07:54)    -   -   -   -  

  • crescendo

    Pozdrav! Evo sam slučajno zalutao na ovaj blog, ali ostadoh impresiran. Ja sam na dijeti već 5 mjeseci i izgubih 29 kg. Pisao sam o tome na svom blogu, pa možete pogledati. Ovim putem se pridružujem svima vama koji ste na dijeti, podrška je tu, ljudi samo naprijed i hrabro!!!

    avatar

    17.02.2007. (08:24)    -   -   -   -  

  • kornati53

    Drage moje,danas je moj omiljeni dan,guštat ću pečene ušate i malo blitvice.Stojm na -4, ali ja sam za 5. Pozdrav!

    avatar

    17.02.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Ovo o ciklusima je točno, to sam i ja pročitala u jednoj knjizi samo sam i onda kao i sad imala opasku na vrijeme. Svaki ciklus traje osam sati ali ne započinje kod svakoga točno u 8, točno u 4 itd.. Ciklus čišćenja završava pražnjenjem crijeva i po tome se treba ravnati a ne po nekim zadanim satima. Otkad sam počela pratiti svoje cikluse shvatila sam da mi zaadnji obrok mora biti oko 17 maksimalno 18, a 20 bi bilo pogubno, jer mi odmah počnu naticati ruke, a to je znak da mi sve ostaje u organizmu.

    avatar

    17.02.2007. (10:00)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Znam sto cu imati za rucak! Tvoj omlet s povrcem!!!

    avatar

    17.02.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • Archie The Nezasitna

    mmm, ovaj omlet s povrćem mi se čini baš mljac,a ja danas jedem cvjetaču i bukovače :D! Recept improvizacija(to mi je nešto najdraže), prvo skuhat cvjetaču i koju mrkvicu, začinit vegetom i drugim začinima po želji, kuhano ocijedit,a dio temeljca od tog povrća upotrijebit za lagano pirjanje gljiva(u mom slučaju bukovača), začinit to s malo papra i meni mljac.
    A voćni dan je meni najdraži, ah davim se u voćnim salatama, a inače obožavam sve vrste voća :D. ja bih mogla svaki dan bit na voću, no problem :D

    avatar

    17.02.2007. (11:21)    -   -   -   -  

  • ledena

    Oduzela si mi moju temu!!!!!
    To sam si već pripremila za slijedeći post. O Gad, sad opet moram ispočetka.

    Danas, obzirom da gripa hara u kući, kuhamo finu juhicu, sa puno meseka - teletina i junetina. Kuhana cvjetača, šampinjoni, i za dječicu malo pohanog bijelog. Tko zna, možda i majka malo gricne:) Već sam gladna.
    Rubia, ti se draga drž. I samo naprijed.

    avatar

    17.02.2007. (12:12)    -   -   -   -  

  • opaljena

    rubia:drži se..nije tako strašno.Preporučam ti danas,mnogo šetnje da ne razmišljaš o hrani.Ja sam prošla vočni dan,jučer i bilo je dobro,uspješno sam odoljevala svim iskušenjima.

    avatar

    17.02.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  • Ameras

    Uključujem se i ja... Idem sad čitati sve ispočetka.

    avatar

    17.02.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • Angie

    bilo bi puno lakše da vam o ovom ne moram govoriti.jučer sam opako zgriješila ,zeznula voćni dan majstorski.nakon ananasa za doručak jela sam leš cvjetaću za ručak,ali.....nakon te cvjetače maznula sam trećinu šnite kruha i nećete vjerovati 4 koutiča sremske i 4 komadića kao nokat velike pancete.
    nemate pojma osjećam se ko zadnje govno.osim što sam maznula nedopuštene namirnice pobrkala sam i satnicu hranjenja pa je sve ovo sranje ušlo u mene u nekakvih 4 sata.
    eto nesavršeni pićić otvorio dušu,vas nikako ne želim muljati niti vam išta skrivati.
    tješi me jedino što sam više vježbala i što danas nastavljam ali vjerojatno bez večere,da se malo pacnem po prstima.
    koji je ovo bed nemate pojma.

    avatar

    17.02.2007. (13:00)    -   -   -   -  

  • LoveAddict

    ako imaš volje i zaista želiš nešto promijeniti, kupi si knjigu Ono si što jedeš.. odlična je.. ima stvarno dobre savjete, i pomoći će ti da shvatiš sve o probavi... i ja sam bila na UN dijeti, al sam odustala nakon mjesec dana kad sam kupila tu knjigu... jednostavno-nije ta dijeta loša, al nije opet do kraja razrađena i na kraju-nećeš zauvijek ostati na dijeti... recimo onaj dan kad se jedu kolači i slično... to nije zdravo isto kao i onaj vodeni dan... s kim god sam pričala, vodeni dan ga je ubio.. tlak skako gore dolje, probava se začepila, vrtoglavica... detoksikacija se može provest i na puno bolji način.. dijeta je ok za prvu pomoć, ali ako trajno želiš nešto učiniti, a pritom paziti na zdravlje i konačno vidjeti rezultate bez puno muke, ta knjiga će ti bit odlična... iako te moram upozoriti da ćeš se morat privuknut na sasvim nov način kuhanja i spremanja... jer jedući kao i dosad nećeš mnogo toga promijeniti... sorry ak sam te zagnjavila :) pozdrav

    avatar

    17.02.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • Rubia

    DEMJAN - Kužim, da. Pretpostavljam da je ovo okvirno.
    ZVRK - I ja ću sutra :)
    ARCHIE - Meni se na voćni dan povraća...
    LEDENA - Joj ja sam smišljala pola sata što da ubacim u post :)
    OPALJENA - Ma idem na 'ajduka :p
    ANGIE - Pobogu pa kako nisi mogla stati? Nastavi sada normalno, nije to tako strašno. Ali idući put kad ti dođe da opet se tako nakrcaš sa svime... sjeti se svih onih dana prije kada to nisi napravila :)

    avatar

    17.02.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • Rubia

    LOVEADDICT - Prelistala sam tu knjigu. A što se vodenog dana tiče, može se s njim a može i bez njega. A kolači... kako god da se ja hranila, njih ću jesti. A meni je već i ovo sada novi način kuhanja... neka prođu ova tri mjeseca, a kasnije ću ja lako odabrati način života.

    avatar

    17.02.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • ~ orange boy

    Škrobni Dan, za one koji imaju vremena da to pripreme.
    Potrebno krumpira, mrkve, karfiola, i ostalo povrće koje vam se jede.
    Evo znam da je na škrobni dan određeno jesti to i to, sa začinima, e pa da se monotonija razbije probajte ovo, skuhajte krumpir, u odvojenoj posudi kuhajte mrkvu, a u istu malo kasnije dok se mrkva ne opusti dodajte karfiol. Kada se skuha, krumpir stavite u tavu, (poželjno onu za koju se niš ne lijepi, ili pak više kuha nego peče), na malo ulja, dodajte vegete ili soli, na to dodajte skuhanu mrkvu i karfiol, i pomješajte i pecite-kuhajte zajedno, e sada uzmite jedni frišku mrkvu i naribajte je na sve to ostavite još malo i to je to. Uglavnom dobit će te zanimljiv okus, pogtovo ako dodate još malo origana i vegete, i međupstalim najest ćete se, pa ako neko proba nek jawi, žao mi je kaj nisam sliko pa bi pokazo kak to ispada, a dobar trik je i na proteinski dan naribat mrkvu ako jedete pečeno jaje, sve u svemu dobar tek!

    Eto malo da prinesem ovim receptima koji dolaze od svuda, ja nisam na dijeti već sam u ponom post 90 dijelnom razdoblju, eto kilaža se popela za kilicu i tu stoji, a ja joj nedam da ide više gore pa tako pratim jelovnik po dijeti, odnosno ne mješam i te spike, pa s emože reć da sam na dijeti ali uz dozvoljen unos onih namirnica koje mi se u tom trenutku baš jedu, nisam ograničen, uglavnom sve pet, ostanite karakter svi, i samo tako dalje.

    avatar

    17.02.2007. (14:22)    -   -   -   -  

  • Kat

    Ja ovih dana preskačem večeru.Danas ne jedem ništa.Moram biti mršavija do ponedjeljka.Kupila sam jako usku majicu pa sam very motivirana.Only alkohol for me this weekend.:D

    avatar

    17.02.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  • ledena

    Cure, ste vidjele...i na naslovnici smo, i opet u sklopu kritike.
    Odnosno, u samom postu od Anspik vrlo korektno su iznesene neke činjenice. više - manje.
    Ali, ovi na naslovnici mi idu, da prostite, na ku***. Znaju oni što je žuta štampa, oni su je izmislili. Bit će da dižu tiražu radeći takve sažetke i stavljajući na naslovnicu koješta. Pod tim ne mislim na sadržaj (barem ne ovaj put), već na njihovu plitku interpretaciju.

    avatar

    17.02.2007. (15:45)    -   -   -   -  

  • junac

    ma gluposti! smršavio sam 8kg (dobro, ne u mjesec dana, al od ljeta do ljeta) bez da sam bio gladan i uz to sam redovito jeo iza 10h navečer! moraš jesti umjereno; znači, ne se prežderavati, nego pojesti toliko da nisi gladan. i naravno, niš nede bez fizičkog napora! bolje bi vam bilo da idete trčati i sl. svaki dan nego da morate birati kaj ćete jesti!

    avatar

    17.02.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Evo vidis da si napisala pametan post, a sve neces ;)))). Ovo za jaja su super recepti, probam next time, sad sam vec piletinu izvukla za danas ;)...nego, pun mi je klinac ovih koji samo pametuju PROTIV ove dijete. Nevjerovatno, pa ko ih sili da citaju nas, budu s nama na dijeti i sl. Valjda nemaju pametnijih tema. Ajde moje, samo hrabro naprijed, vise mi ni vocni dan nije tako strava , ne mislim toliko na glad pa je ok. :-*

    avatar

    17.02.2007. (16:28)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    sve čećšće zaboravljam ujutro pojesti 2 voćke, nadam se da baš jako ne šteti...
    za ručak sam pojle 3 pureće šnicle prepečene za žličici ulja i kelj na lešo sa balsamicom...
    konačno da sam se za pravski najela...

    avatar

    17.02.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • meredith_sa

    Meni skrobni danas, i sve je bilo ok do maloprije, 2 jabuke jutros, prasa sa rizom za rucak, sve kako treba, i postanem gladna maloprije i pojedem 2 jabuke i red cokolade za kuhanje. Ups

    avatar

    17.02.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    @Ledena - i ja mislim kako na naslovnici imaju karikiranu interpretaciju posta od anspik, da potaknu blog-svadju ili dvije.

    avatar

    17.02.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • lorraine

    mudro zboris sestro, zbilja pikaju s pizdarijama ;)

    avatar

    17.02.2007. (17:30)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    U sedmicu dana, 2 kila. Ja sam zadovoljna. Samo šta imam upalu grla i fibru, a unatoč toj boleštini nisam ostala bez apetita. Šta će bit kad ozdravim?!

    avatar

    17.02.2007. (17:44)    -   -   -   -  

  • jja

    Ima nesto i u toj antireklami na naslovnici ;-) zamislite koliko novih zena je mozda tek sad saznalo za ovaj klub podrske! Vec i zbog toga je bilo vrijedno naslovnice ;-) I mene smeta sto kazu da su svi s ove liste na toj i toj dijeti ...al kaj da se zivciram, onda mi skoci tlak pa trebam slatko...a jok!

    avatar

    17.02.2007. (18:17)    -   -   -   -  

  • meredith_sa

    @Lorraine, hvala na podrsci.Again. imala sam pravu pravcatu hipoglikemiju, tresla sam se ko prut i pojela sam hljeba, i Toblerone 35 grama i seceera. Ebiga, ja sam vise za NEKARAKTER kluba, ali ovo je bila pravaaaa hipoglikemija. Desava li se ovo drugima?

    avatar

    17.02.2007. (19:55)    -   -   -   -  

učitavam...