Komentari

istineodnosnolazi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • rufin

    Vrijeme pokaziva a i pokazat će! Kad vidiš don Luku upitaj ga o ovom što piše na tvom blogu da" redovnički poglavar redovnike može povačit i razmještat" završen citat . Pitaj ga kakvo je stanje danas?

    avatar

    20.06.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • male međugorske laži

    Ne počinjimo opet na isti način ... zna se što bijaše prvo ...ostalo je samo povijest i koliko vidim vremenom se pokušavaju neke dogodovštine staviti pod tepih i prepustiti zaboravu ...

    avatar

    30.06.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  • rufin

    Ja sam za obostrano poštovnje, ne jednostrano, za dogovor a ne kanokski. Budi realan i priznaj da su obje strane pomalo u krivu.Smo što se jedna drzi pravde a druga prava.

    avatar

    09.07.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • rufin

    "zna se šta bijaše prvo" naravno ito u hercegovini, zna se šta je bilo poslije 1482. Zna se4 ko je pobigo na mrkanj i obozdal nije fratrima dao da spase istočnu hercegovinu,nego ju je radije prepustio turcima i srbima.

    avatar

    09.07.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • male međugorske laži

    rufin@ nema u tebe vjere sinko ... a reći ću ti i zašto !

    Sve,ama baš sve što se događa u našim životima je odavno zapisano .Tvoje je samo da svaki put izabereš mir i Boga i ono što je Božije u našim životima.Svako materijaliziranje Boga je suprotno onomu što nas sam Gospodin uči.

    Zato izađi iz te ljudske ograničenosti u koju pokušavaš utrpati sve i pogledaj na sve ovo duhovnim pogledom... možda uspiješ vidjeti Istinu - ako ti to Bog dozvoli.

    avatar

    13.07.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • vinko

    u našim životima ništa nije slučajno,,,,, niti je to igdje zapisano, Bog nas vodi po svojim pašnjacima i to na kakvu travu naletimo, a ne po nekom fatumu...... sinko ti izaberi mir i Boga, pa možda od tebe nešto i bude, otiđi u Međugorje, klekni, operi fratru noge svojim suzama.... tvoj biskup hoće materijalizirati Boga, zato i želi Međugorje...... vi znate teoriju, praksa nedostaje.......
    molim te lijepo, vjerovatno si mlađi od mene, pa te i savjetujem,,,,, izađi iz svoje ograničenosti i iz sljepila svoga, spali ovaj blog,,,,,,, jedan savjet od mene kao starijeg profesora,,, i možda i ti uspiješ uvidjeti istinu, Bog to želi i dozvoljava ti, samo ako ti sam sebi dozvoliš.... još jedanput spali blog.............

    avatar

    01.08.2007. (13:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...