Komentari

tabut.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • jagoDica boBica :P je otrovna

    zakon blog...posjeti me..pOoOozz :D

    avatar

    18.07.2006. (11:50)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, slatkice...zadivljena sam tvojim postovima. Zaista i to jako pozitivno. Nisam te baš takvu poznavala iako sam znala da si sposobna za sve. Baš imaš neki poseban stil opisivanja. Zadivljujuće. Eto, a ja malo skupljam snagu za novi post. Nemaš pojma koliko sam izmorena, baš mi treba neki prvi odmor. Danas ću pak ići na kupanje. Pozdrav, slatkice...cmokkkkk.

    avatar

    18.07.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • charlotte

    slike su poprilično jezive...

    avatar

    18.07.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • dodir tišine

    Mračna Djevo (he he uvijek sam to željela nekome napisati)..sviđa mi se ovaj tvoj tekst.prepun je metafora , podsjeća me na to kako sam skoro izgubila samu sebe jednom...ali našla sam svoju tamu na dnu mračnog ormara.Poput tvoje lutke prizvala me crna rijeka.Divno pišeš.Drago mi je što sam upoznala ovaj dio tebe...ona prvi dio..imao je neku ženksu moć...ali tama mi je omiljeno područje istraživanja...očekuj nakon ovih mojih "ljubavnih" pjesama, nastavak umiranja Isadore, topli pozdrav ostavljam...

    avatar

    18.07.2006. (15:58)    -   -   -   -  

  • dodir tišine

    I da...pogodila si..željela sam u onome tko čita a gledao je film Grimizno slovo, pobuditi razne emocije...prva si to skužila...he he.

    avatar

    18.07.2006. (15:59)    -   -   -   -  

  • kumpić

    E curo, blog ti je zakon, zakon, zakon, a zadnji post savršen, savršen, savršen!!! Ne znam kako uspijevaš napisati tako nešto savršeno! Odakle ti inspiracija? S tim valjda moraš biti rođen, jer ja se topim u tvojim u tvojim riječima crvene rijeke koja teče bezimenim gradom!!! Na znam što da ti više kažem nego da je to sve savršeno!!!
    Iako moj blog nije tako savršen, nadam se da ćeš jednom doći i ostaviti koji komentar

    avatar

    19.07.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ha, ha...neka bude što mora da bude. Tako bih to nekako sročila. Ma sve je ok. Znam da će tako i ostati. Eto, drago mi je da ti se svidio taj zajednički post. Mislim da nije loše ponekad maštati o svemu i svačemu, jel tako? Pozdrav, slatkice...cmokkkkk.

    avatar

    19.07.2006. (17:51)    -   -   -   -  

  • desert_rose

    ...ovo je zakon...kako dobro...nemam riječi...

    avatar

    21.07.2006. (08:29)    -   -   -   -  

  • govnara

    ti si bolesna aj na psihijatriju totalno si luda odakle ti ove gadljive slike pre - odvratno zapitaj se jesi li zdrava pokopaj se i nemoj se ubit
    lllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuudddddddddddddddooooooooooooooooooooo ooo
    retardirana

    avatar

    02.12.2007. (15:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...