Komentari

justawoman.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • superbitch

    Stvarno nemam ideje...Ja bi vjerojatno bila dosadna i zvala stalno...Al imaš svoj stan...blago ti se, to je tako zakon...

    avatar

    25.05.2006. (00:08)    -   -   -   -  

  • Hrki

    Pazi ovo. I ja kupio stan, ali moj će kasniti sa izgradnjom jedno šest madr faking mjeseci !! Ti barem imas krov nad glavom, ali nemas struje. Ja za sada gledam samo u temelje. Ali ako nista vidim svaki dan radnike. Nesto se radi. Moj savjet ti je da nazoves investitora i njemu to lijepo objasnis. Onda ce on njima i to je to. Znaci zovi onoga s kojim si se dogovorila oko kupnje. Ja ti javim za par mjeseci kako moj stancic napreduje :)

    avatar

    25.05.2006. (00:31)    -   -   -   -  

  • nika

    hihi, oni te se boje :))))) pa da, najbolje da napraviš ovo što ti Hrki savjetuje! ajde girl, idem spavati! i btw. budi dosadna i dosadna... jebe ti se. ti to plaćaš!!!

    avatar

    25.05.2006. (01:15)    -   -   -   -  

  • Đus

    zavedi ih. :)

    avatar

    25.05.2006. (02:12)    -   -   -   -  

  • Neki moj svijet...

    nazovi gazdu svih tih radnika...i njemu reci o cemu se radi... inace ja ne vidim bas tu puno pomaka... njima se i ne radi bas... znam po bratu koji je btw vodoinstalater... ako je dobra ekipa onda se tu zeza, pije, jede.... i tako...ono radi se s noge na nogu....
    ja bi popizdila da sam na tvom mistu, ipak su to tvoje pare i mozes uvjetovat sta oces i sta neces...

    avatar

    25.05.2006. (08:35)    -   -   -   -  

  • SVe tO TrEbA u LoST

    da slažem se zovi im gazdu i reci sve i zovi ga stalno i šalji mailove,, ma kaj ja pričam ja sam 2 godine u novoj zgradi i dan danas mi nisu garažu dovršili,,, jebemti balkan i stav: lako ćemo!

    avatar

    25.05.2006. (08:45)    -   -   -   -  

  • boxerworld

    Imal si dvije katastrofalne greške u odnosu sa svojim izvođaćima radova,riječi kao što su preinake se ne koriste nikada (a ni tada) , a cuga i gablec se donosi kad završe posao.
    Ako si već htjela da ti naprave preinake onda si trebala kad završe onu što su obvezni ponuditi koju kunicu da ti naprave samo ovu cijev tu i onu cijev tamo ... kužiš foru , sad ti preostaje samo šefa uhvatiti moliti ili platiti pa im onda visiti nad vratom dok ne završe.Mislim da ti je najpametnije sačekati da završe i platiš svog majstora i kažeš hoću to tu .Inače kad god su ti neki majstori u kući obavezno je da ih kontroliraš bez toga i ne ide (ma koliko ih to smeta) samo moraš paziti da budeš nenametljiva i nikada ne plaćaj dok se ne završi posao do kraja.

    avatar

    25.05.2006. (08:53)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Raspitaj se za za druge majstore, ako ništa drugo da ovima prvima možeš priprijetiti. Meni je pomoglo. Napravila sam to ovako: "aha, ne možete doći još 10 dana, a onda ćete me zvati, ma nema problema, javili su mi se iz špine, oni mogu doći već sutra i napraviti, tako da nema potreba da dolazite više... Da vidiš reakcije. Ima majstora koš i još. I onda kažu da du naše tarife skupe!!! Ako Bog da, večeras ide post!

    avatar

    25.05.2006. (08:57)    -   -   -   -  

  • desert_rose

    ....zovi nadležne...i zovi...i zovi...i budi dosadna tako dugo dok ne naprave...a ako budeš dosadna...napravit će...ako ni zbog čeg drugog...onda zbog toga da te skinu s vrata...budi uporna...pozdravljam... :)

    avatar

    25.05.2006. (09:51)    -   -   -   -  

  • selma

    hahha..lol..uvijek isto s majstorima. ma gledaj.. mislim ako duboki dekolte i minić ne puši foru onda ti preostaje samo jedno: šalji prijeteća pisma, mrtve golubove il mačke na kućnu adresu il štajaznam odglumi psihopatu koji je u stanju da ti jednom rukom izvadi želudac a da se toga u sljedećem momentu ni ne sjeti. igranje na kartu straha često ima prolaz:)))

    avatar

    25.05.2006. (10:00)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    :))) zao mi je, znam da tebi nije do smijeha, ali ja si ne mogu pomci. :)))))))))))

    avatar

    25.05.2006. (10:44)    -   -   -   -  

  • Gali

    Ne veli se uzalud...Sam svoj majstor. Gorko iskustvo imam sa majstorima u stanu. Strava. Bolje bi ja to izvela...

    avatar

    25.05.2006. (10:45)    -   -   -   -  

  • portretsnova1

    S majstorima uvijek ista priča. Dovedi nekog majstora/prijatelja da to napravi umjesto njih, čini mi se da će tako biti najbrže i zaista učinjeno. Možda će to biti trošak koji se ipak isplati, jer ti ćeš tu živjeti.

    avatar

    25.05.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • vakuum

    mijenjaj majstore pod hitno... pa nećeš valjda svom ljubimcu priređivati takve traume.. djeluj, odmah!!! :))

    avatar

    25.05.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • naposljetku

    ma svi su majsori isti, moj susjed limar još nema rine na svojoj kući, a vodeći je limar u gradu, što da ti pričam, da nabrajam svoja iskustva vezana uz majstore do u jutro bi mogla

    avatar

    25.05.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • Leni1

    He he he,ma znaš da je to stara prića što se majstora tiće,uvijek negdje zajebu!Naoružaj se živcima!!

    avatar

    25.05.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobar ti dan, draga...Ha, ha...mislim da ja nemam neku bolju ideju. Vidim da si skoro sve pokušala, pa čak i sa štiklama..ali eto,ništa od toga. Dakle, alat u ruke i baci se na posao. Djeluje smiješno, ali je zapravo tragično što ima takvih situacija, zar ne? Topli podrav, srećo...cmokkkk.

    avatar

    25.05.2006. (18:00)    -   -   -   -  

  • Angie

    Nema pomoći suosjećam jakooo ,znam da nema pomoći evo borim se ovih tjedana sa svakakvima joj ......Boli me duša i glava i srece ,pokopat će me ti majstori ili ja njih.

    avatar

    25.05.2006. (18:32)    -   -   -   -  

  • Od zore do sumraka

    Uh znam kako to zna biti tlaka! Tako su nama doma postavljali stolariju! I naravno, pol ručki je otpalo, ili se prozori nisu dali otvoriti! Moja mama je zvala i zvala... oni nisu došli... Ali vidi čuda, udostojili se konačno! Ne znam, valjda su skužili da im je bolje doć, neg se zajeb*! Nego znaš da postoji onaj telefon u emisiji Potrošački kod. Tamo kažeš par irječi o tome, o tom izvođaču radova... i oni se udostoje popraviti! Ako imaš petlje, pokušaj ;)! Pozdrav

    avatar

    25.05.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • tonkabest

    pa imaš li kakvog majstora da ti to napravi? a ove gnjavi dok ne naprave!!!!

    avatar

    25.05.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • lolla2

    ma niš mi nemoj pričat..meni majstor za suđericu svaki dan obeča da bu došel..već me sramota zvat ga. zadnjeg majstora koji je gradio kamin u boravku sam skoro posvojila kolko je boravio s nama a kad je konačno dovršio posao osječali smo kao da je jedan član obitelji nestao..poseban odnos imam s malerom..naime, on mi je otvoreno riznao da mu je lijepo kod mene i da imam sve zgodne frendice te da može kuću farbat pol godine za đabe ..i da.....kulen mu je isto super kod nas

    avatar

    25.05.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • *Mala_Chi*

    a ko je njihov šef? jesi se s njim razgovarala onako milo u dekolteu? Ako i to ne upali, onda je red da dragi nešto učini glede malog mede :-) zato ga i imaš zar ne? Ajd sretno ti bilo :-)

    avatar

    25.05.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • tehnozena

    Postoji samo jedan način: biti disadna. Zvati, dolaziti iznova i iznova i iznova... Pali kad ti duguju lovu, pali kad tu duguju rad u naturi:))

    avatar

    26.05.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Ja sam prije tri godine kupila stan, staru gradnju, pa sam ga preuređivala…a trajalo jeeeeeeeeeeeeeeee…I stalno sam ili ja ili mama visili majstorima nad glavom.Čim se makneš oni nešto fulaju!...ala sam se naživcirala…a kupatilo nije baš najbolje napravljeno, znam često psovat te vodoinstalatere!...koliko kontam, tvoj je novogradnja…lijepo kod investitora, pa kod šefa gradilišta i budi uporna!Uostalom, pravnica si, pa se posluži malo time, možda ih malo zaplaši!..I, draga moja, videćeš kako je lijepo imati svoje parče betona…osjećaj je jako dobar (sem, kada moram plaćati ratu za kredit!): )))))))))))))

    avatar

    26.05.2006. (09:57)    -   -   -   -  

  • Tenderness

    Draga moja... zelim ti samo iskreno zahvaliti sto si posjecivala moj blog kada mene i nije bilo, razveselio me tvoj komentar... Tek sam sada vidjela kako su rijetke osobe koje zapravo citaju postove... naime, inace imam oko 50 komentara po postu, ali sada, kad me dugo nije bilo i kada nisam komentirala- bilo ih je samo 20! To pokazuje da neki zaista posjecuju blogove samo kako bi i drugi njih posjecivali... No evo me... Ovaj komentar cu proslijediti i ostalim meni dragim blogerima, a sada se bacam na citanje svega sto sam propustila. Pusa!

    avatar

    26.05.2006. (12:22)    -   -   -   -  

učitavam...