Komentari

monsoon.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • marduk

    šteta da ti hurikani oslabe kad dođu do kopna... ali vidjet ćemo, bilo je ove godine već rekordan broj tornada... negdje sam čitao neko 'proročanstvo' da će sjevernu ameriku uništiti orkanski vjetrovi i vatra... vidjet ćemo ;-)

    avatar

    16.05.2006. (13:06)    -   -   -   -  

  • dzepko

    Čavez - Morales - Kastro... mislite o tome! Koalicija na pomolu?

    avatar

    20.05.2006. (02:10)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Argh, ne opet... ne uragani :|

    avatar

    22.05.2006. (04:59)    -   -   -   -  

  • k.

    da ne gnjavim kod flopa s indonezijom :) - jos jedna iznenadna smrt:

    "Dr Lee Jong-wook, head of the World Health Organisation, has died after emergency surgery for a blood clot in his brain over the weekend, officials in Geneva said today.

    Lee, who spearheaded the UN health agency’s fight against the spread of bird flu and the preparations for a potential human influenza pandemic, died this morning, said South Korea’s Ambassador to Switzerland, Park Won-hwa. Lee was 61."

    postavljen 2003, covjek se zbilja trudio, borio protiv tbc-a, nije dugo trajao.....
    na onom mom forumu su uvjereni da je wellstoned

    avatar

    22.05.2006. (15:12)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    da, vidio sam da je umro za vrijeme operacije...

    avatar

    22.05.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    ili nakon operacije...nije ni bitno, bas sam te htio pitat za misljenje

    avatar

    22.05.2006. (16:27)    -   -   -   -  

  • k.

    covjek je bio zdrav., trebao je odrzat govor na zasijedanju u genevi (mozda ga je zbilja strefilo, stres i sl.)......
    rekla bih da hoce hitno postavit nekog svog, koga se moze dobro kontrolirati, obzirom da se stvari kompliciraju, treba pricekati kog ce postaviti novog, sad je neki svedjan postavljen kao v.d., jos se ovaj siromak nije ni ohladio....
    ilustracija stanja: indonezija, bukurest

    avatar

    22.05.2006. (17:56)    -   -   -   -  

  • k.

    i da, apropos onog tvog pitanja iran indonezija, indonezani nisu u stanju sami rijesiti stvar, ali ljude iz CDC-a i WHO-a ne pustaju u sela ni blizu (zbog politickih razloga and stuff :) ), samo se konzultiraju s njima. eksperti su u hotelu i na pokretnom laboratoriju americkih marinaca NAMRU 2

    avatar

    22.05.2006. (18:04)    -   -   -   -  

  • k.

    jos ovo, pa slobodno sve pobrises; sve su danasnje vijesti: "Mike Leavitt, US Health and Human Services Secretary, says US stocks of Tamiflu are being sent to a safe location in some unnamed Asian country. He said this move is to help the first line of defence in case a flu pandemic breaks out. Many wonder why this sudden move was announced".

    - rekla bih da se us rezerve tamiflua salju tamo za americke vojne snage po aziji, tesko da ce ista ici bolesnim ljudima (obzirom da sad svi priznaju da trebaju ogromne doze i dugotrajno uzimanje), u who je ogromni pritisak da se vijesti potiskuju, izjave su kontradiktorne (sigurno je svima krvni tlak na maksimumu, bit ce jos inzulta...).....preletjela sam glavne medije, nije gripa na naslovnicama......ako je obratna situacija i cijela stvar hoax, zasto bi danas IRAN, objavio da ima vjerojatno dva mrtva od BF i dva bolesna (muz i zena). cak su i poslali uzorke u medjunarodne laboratorije.... sve smrdi, iako prognoziram da ce slijediti opet jedno zatisje i prividni mir....a mozda i ne, vrag bi ga znao. a mediji se vise bave procjenom jacine hurricana ove sezone he he.....

    avatar

    22.05.2006. (21:00)    -   -   -   -  

  • R.E.

    necu trkenjati o gripi za to imamo k. (hvala, hvala), no samo da istaknem friske meteroloske najave - link. "Federal weather forecasters said Monday that 13 to 16 major storms are expected this year, with eight to 10 likely hurricanes. And four to six of those may be big ones -- Category 3 or larger -- packing winds in excess of 111 m.p.h."

    avatar

    23.05.2006. (16:09)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    nemoj se zezat Flope, prijavit cu te OptionMasteru i Zvoni Radikalcu da zazivas uragane da uniste Ameriku! Sigurno imas i neke 'Native American' plesove za to...
    Nego, evo jos malo iz serije Nista Nas Ne smije Iznenaditi...Inace, jucer su upozoravali New Jersey kako postoji velika opasnost da se raznese pijesak s obale i da bi to moglo biti devastirajuce za turizam ove sezone...

    avatar

    23.05.2006. (18:25)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    @K: ne brini, objavili su da je USA spreman na pandemiju i da se nista ne brine, pazite samo na uragane...i Irane...A propos, jutros slusam najavu priloga na FoxNews (jer vise od najave ne uspijem izdrzati) o 'akcijama koje administracija/vlada radi da sprijeci gotovo sigurni nuklearni napad Irana na USA'...speaking of paranoid behavior

    avatar

    23.05.2006. (18:33)    -   -   -   -  

  • R.E.

    prosle godine nisam pratio vrijeme, ali nakon 2 u oku uragana, pratim i to.. ne znam stoga jeli isto bilo ovakvo navlacenje paranoje na vec zivcima izpizdjele Amere :) ne mogu vjerovati do kuda seze paranoja i balkanizacija Amerike.. u srozavanju Amerike zajednicki rade i republikanci i demokrati.. sjećam se da je prošle godine isto bio aktualan nuklearni napad, ali onda se dogodila Katrina.. samo ti mene prijavi stari, znaju oni o cemu ja pricam, ice dividende ocito i ove godine gore, ali zalosno je sto ce mnogi ostati bez domova da bi mogli uzeti pare iz proracuna i uposliti Halliburton, KBR i ostale.. pijesak? covjece uskoro ce ih plasiti i sa zrakom! citao sam da su Japanci izbacili na trziste bocicu sa cistim zrakom (kostat ce oko $5), pa eto novoga trzista.. (ne radi ti onaj NNNI link gore)

    avatar

    23.05.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    NNNI Jel sad radi?

    avatar

    23.05.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  • R.E.

    da, radi solidno :) imam jedno pitanje. mislim vise njih, ali planiram pisati o ovoj temi, pa da podjelimo neka poimanja. citam da amerika s kanadom i meksikom planira uvesti novu zajednicku valutu - Amero! :)) podsjeca li te to na Euro? :)) amero - euro, ha, ha! cuj, cini mi se da cu ponovno aktivirati naslov posta money wars ili the war of the currencies.. mislim, sta kaze americka tocka gledista na najavu Amera! (ne mogu se prestati smijati...)

    avatar

    23.05.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • k.

    no, danas je potvrdjeno, ono sto se zna vec dugo, WHO nema vise kamo: `
    Indonezija

    All confirmed cases in the cluster can be directly linked to close and prolonged exposure to a patient during a phase of severe illness,'' the WHO said.

    Preliminary findings from the investigation indicate that the woman who died, considered to be the initial case, was coughing frequently while the three others spent the night in the same room. One of the three, a second brother, is the sole survivor. The other two, her sons, died.

    The 32-year-old father in the cluster of cases on the island of Sumatra was ``closely involved in caring for his son, and this contact is considered a possible source of infection,'' The WHO said in its statement. Three others, including the sole survivor in the group, spent a night in a ``small'' room with the boy's aunt, who later died and was buried before health officials could conduct tests for the H5N1 virus.

    iranski lijecnici kazu jucer pozitivnih 5, zatim kazu da ne smiju davati vise izjave za novinare, danas ministar zdravstva demantira stvar, he he.

    avatar

    23.05.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • k.

    u bukurestu je 13 000 ljudi u karanteni, totalni kaos, zatvorene skole vrtici, ducani, vojska im dovozi hranu i vodu, nitko ne smije izaci, sljedecih 7-21 dan

    avatar

    23.05.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    Floppy, ne vidim logiku uvodjenja 'Amera' (bolje da Amaro uvedu!) s US pozicije 'stamparije' dolara, cini mi se da je rijec o teoretskoj mogucnosti, ili prije zeljama Kanade i Meksika. Ono sto je realnije je uvodjenje Asian Currency Unit (ACU), evo link ako vec nisi procitao, jako dobra analiza, ja sam mislio postat ali mi se ne da prevodit, a sad je link tu pa citajte

    avatar

    24.05.2006. (00:36)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    @K: smiri se, sigurno ti je pofalilo cigareta vec... :))))

    avatar

    24.05.2006. (00:41)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    Floppy, evo ti nesto o WTC 7 (inace, ja pratio gradnju/izrastanje s prozora zadnjih par godina, a nisam pojma imao da je to 'sedmica')

    avatar

    24.05.2006. (00:46)    -   -   -   -  

  • R.E.

    ok za ACU. ne vidis li da ce pokusati dollar uklopiti u amero da malo zamute vodu i prezive jos malo.. :) ovaj link za wtc 7 me vodi na error.

    avatar

    24.05.2006. (02:07)    -   -   -   -  

  • M.

    probaj googlat otvaranje nove zgrade WTC 7

    avatar

    24.05.2006. (03:52)    -   -   -   -  

  • R.E.

    jesam, jeasm jos sinoc..

    avatar

    24.05.2006. (12:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...