Komentari

cadez.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • Pojavnosti

    E nažalost svih onih koji misle da djecu mogu usvajati homoseksualni partneri , ja se ne bum služil. Lako je pričati o drugima, što bi im bilo dobro. Za njih. Čak ni klasično trik-pitanje neće promijeniti moj stav: " biste li radije da vam dijete odgoje dva normalna homoseksualca ili pedofilka i nasilni alkoholičar?" Ukratko, djecu nitko ne pita. Ona samo žele mamu i tatu da ih vole. A ostalo je sve biranje između krajnosti. Čak ni dva homoseksualca koji žive skladno ne mogu nadomjestiti prirodne roditelje...Ljubavlju dijelom, al priroda ipak nije predvidjela da muškarac zatrudni. Dakako, ako nije Arnold Schwarzeneger. Hmmm, možda bi i E. T. mogao? ( Nisam mislio na popularni hrvatski band početkom 90-ih, sa pjevačicom divnog cvrkutavog glasa i konstantno loše frizure)

    avatar

    01.02.2006. (00:09)    -   -   -   -  

  • gay hrvatina

    Je li Filip imao homoseksualnih iskustava? Govori li samo teorijski ili praktično? Je li sklon eksperimentiranju i slobodnoj ljubavi? Ako jest, bilježim se sa štovanjem!

    avatar

    01.02.2006. (00:45)    -   -   -   -  

  • gawrun

    šovagović je metaseksualac

    avatar

    01.02.2006. (02:20)    -   -   -   -  

  • Kurčeva kijavica

    Ako se o djetetu može brinuti jedan muškarac, ne vidim zašto to ne bi mogla dva,,,

    avatar

    01.02.2006. (12:15)    -   -   -   -  

  • geronimov blog

    Koje maskiranje ... bolje normalni homoseksualci nego pedofilka i alkoholičar. I to je argument? Kako jeftino ... No, no, braco, možeš ti i bolje. Ja se ne slažem da su normalni homoseksualci bolje rješenje (zapravo, nijedno rješenje nije dobro), bolje rješenje su tek normalni ljudi, mama i tata. Ostalo je sve natezanje kožice, da budem direktan.

    avatar

    01.02.2006. (13:09)    -   -   -   -  

  • zombbop

    Imam osjećaj da bi većina homoseksualaca zapravo željela usvojiti dijete samo da steknu neki osjećaj normalnosti, kao reprodukciju hetero braka. Zato mislim da je to loše. Brak je umjetna tvorevina i glupo je ne dozvoliti homoseksualnim ljudima da legaliziraju takvu zajednicu ako žele. Usvajanje djece nije ljudsko pravo, već obaveza i tu se ne može primjeniti isti kriterij. Ako već nije prirodno, nek bude najbliže tome.

    avatar

    01.02.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  • Tinns

    Teško mi je o drugim stvarima pričati, ali o djeci mislim da puno toga znam! Iz iskustva , naravno! Djeca su toliko komplicirane male osobe, da im je često teško odrastati i u najidealnijim obiteljskim prilikama, a kamoli u uvjetima gdje bi im oba roditelja bila istog spola! Zbog okoline... naravno... zbog druge djece i prihvaćanja tj. komentara njihovih vršnjaka! Što se gay sklonosti djece tiče... seksualnost se razvija kasnije... u periodu kad se djeca usvajaju to još neće biti izraženo! Dakle, mislim da je ipak lakše da se samo sa jednim teretom probijaju kroz život!...Pozdrav!

    avatar

    01.02.2006. (15:10)    -   -   -   -  

  • Nitty

    čuj G RAY imao sam ja i tatu i mamu, i uvijek sam želio roditeljske ljubavi. Ali ono kontam si baš... da su me voljeli neš extra, hmmm ne bi rekao. Nikad nisam čuo da su mi rekli išta na tu temu. Roditeljska ljubav? Je to ono u američkim serijama kad je sve rozo i posuto barbikama ? Well nema toga. Sada kad dođem doma u 20 -im godinama dočekuje me kenjaža i želja da jedva čekaju da nestanem iz kuće sa svojim prnjama. A još im nisam ni prizno da sam gay. Helou. Roditeljska ljubav... da to je ona predstava koju svi igramo pred Božić. Vjeruj mi zgadila mi opanke. Da je mene pitao... da li oču dva pedera, dve lezbike, dva vanzemaljca ili dva klona Monice Levinski...ak bi me malo više poštivali nego moji sadašnji starci. Ovaj, gdje moram potpisati papire za prebačaj djetata u drugu obiteljsku sredinu?!!! Odma! Odmaaaa. ... homosexualci nek imaju djecu ako žele, nek imaju i ovi "normalni" heterosexualci... mislim koji vrag debatiramo uostalom o ovome. JEDNU INDIJKU UPRAVO U OVOJ SEKUNDI NETKO PRODAJE NA CRNOM TRŽIŠTU MESA ZA 100 DOLARA za usluge kao : Pedofilija i presađivanje organa. A MI TU filozofišemo ko treba imat djecu , a ko ne. Ma daj điz... sranja u svijetu i previše. preee faking više. djecu ubijaju, kasape, prodaju. za to se trebamo brinut. trebamo zbrinuti te jadne duše. nek ih bolje nosi sa sobom pederska familija, nego crni arapin mesarenje-mi-hobi čovo iz kurcistana. Jebemti alkohol,malo sam pod gasom. Ali ono... kuiš što oću reč.

    avatar

    02.02.2006. (00:28)    -   -   -   -  

  • Nitty

    @Tinns - Znaš neki put mislim da je bolje djeci nabaciti više tereta tokom mladosti, da se poslije ne iznenade previše kad ih život lupi u glavu. Pogotovo ta djeca sa idealnim djetinjstvima u fazi prelaza iz naivnosti u fazu "ajme majko zaš si me rodila" često posrnu i skrenu. Ipak povlačim onu rečenicu... hvala mojoj tati i mami na uzbudljivom djetinjstvu ;) Respekt mom and dad! Bili hetero ili gay! :D

    avatar

    02.02.2006. (00:33)    -   -   -   -  

  • Tinns

    @NITTY- Što se tiče toga da je djeci koja su imala... ajdemo reći "idealno" djetinjstvo teško kad ih život lupi po glavi... mislim da imaš pravo. Ali ipak mislim da ta djeca steknu onaj osjećaj...obitelj će mi pomoći... mislim da će oni lakše doći sa problemom na roditeljska vrata... I sve je lakše kad se sa "sranjima" u životu ne moraš nositi sam!...Pozdrav... Usput, moj sin sad ima devetnaest godina... a, roditeljska ljubav... što god ti rekao... najjača je ljubav na svijetu...

    avatar

    02.02.2006. (04:16)    -   -   -   -  

  • gay hrvatina

    Kad već neće Čadež moram ja, evo slike prelijepog Filipa... http://www.24sata.hr/repository/images/_variations/3/9/39988472dd346cbece8 3fe3a6af5b696_large_slideshow.jpg

    avatar

    02.02.2006. (06:34)    -   -   -   -  

  • gay hrvatina

    uh, 24 sata, kakve novine takvi i linkovi... http://www.24sata.hr/articles/view/15297/

    avatar

    02.02.2006. (06:36)    -   -   -   -  

  • mamino zlato

    pizdune, seri jos onakve gluposti ka' o veljaci i jos cu te pocet cijenit! :) zifio

    avatar

    02.02.2006. (06:53)    -   -   -   -  

  • Ne, nisam peder!

    Vrhunski je doprinos bloga društvu u tome što nam je napokon razotkrio kakvi su kreteni uhljebljeni u našim medijima, samo dolazite ovamo i izvodite strip-tiz, i novinari i političari i kulturnjaci, samo nastavite s razgaćivanjem, na kraju balade će se naći neko dijete i povikati 'car je gol'!

    avatar

    02.02.2006. (11:57)    -   -   -   -  

  • Dragi blog

    Kemoterapija je sasvim normalan tip. (Molio bih da se ovaj krajnje bolestan komentar odmah obriše!)

    avatar

    02.02.2006. (18:08)    -   -   -   -  

  • sarcastic bitch

    ajd molim te javi mi se na mail dacho.rewind(a)gmail.com pa ti sve dojavim :)

    avatar

    02.02.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • sarcastic bitch

    a što se tiče pederluka i usvajanja djece... (ispričavam se ako sam nekog uvrijedio ovim "pederluk"). nemam ništa protiv homoseksualaca, čak štoviše, mislim da bi se trebao legalizirati brak i da bi im se trebalo dopustiti posvajanje djece. jer, neka djeca bi sve dala da imaju roditelje, pa makar i dva "bolesna pedera". ako ih vole, nije bitno tko su i kakvi su...

    avatar

    02.02.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • sarcastic bitch

    a što se tiče pederluka i usvajanja djece... (ispričavam se ako sam nekog uvrijedio ovim "pederluk"). nemam ništa protiv homoseksualaca, čak štoviše, mislim da bi se trebao legalizirati brak i da bi im se trebalo dopustiti posvajanje djece. jer, neka djeca bi sve dala da imaju roditelje, pa makar i dva "bolesna pedera". ako ih vole, nije bitno tko su i kakvi su...

    avatar

    02.02.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • Nitty

    To i ja kažem makar sam gay a ne peder ;) :D Hahahah. I ja mislim da djecu treba se dati heterosexualcima... pa makar bilo dvoje "bolesnih heterosexualaca". Hhahahahha. :D :D :D

    avatar

    02.02.2006. (22:37)    -   -   -   -  

  • Sinke

    Čadež, varaš se. Na Akademiji nema profesora glume.

    avatar

    02.02.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • napalm

    meni se čini da se o djeci ne mogu brinut ni jedan, ni dva, dajmo im nekoliko očeva! pa ko preživi! o zahodima sve najlepše ;)

    avatar

    03.02.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • napalm

    i još nekaj. ak sam dobro shvatila sad autori bloga mogu sve druge vređat, a oni ne mogu to vratit u komentarima?! supač.

    avatar

    03.02.2006. (12:29)    -   -   -   -  

  • 30 redaka ili jedna kartica

    Na mom blogu može se pronaći "prljavi veš" Čadeža iz prošlosti! Nema veze s homoseksualnošću. :))))

    avatar

    04.02.2006. (00:37)    -   -   -   -  

  • sidharta

    REVOLUCIJA NA BLOGU!!! Ukljuci se i ti, upute na ovom blogu u zadnjem postu. Salji vijest dalje!!! pozdrav...

    avatar

    04.02.2006. (00:54)    -   -   -   -  

  • nema me

    ak mi obećaš da nebuš psole toga opet nastavil s pijačom javi mi se da ti platim koju rundu.

    avatar

    04.02.2006. (02:22)    -   -   -   -  

učitavam...