< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Posvećen je umjetnosti.


Linkovi

sindromiranibranitelj



Obavijest

Obrisat ću svaki krajnje bolestan komentar


F. Šovagović traži da se u Gavelli montira ljubavni toalet za homoseksualce

Filip Šovagović u potpunosti podupire odluku uredništva Bloga (s kojom se ja nikako ne slažem!) da zabrani uvredljive komentare: "Komunikaciju općenito treba dići na jedan viši nivo. Mislim da ljude ne treba vrijeđati zbog njihove rasne ili seksualne opredijeljenosti, količine mozga ili izgleda, nego ih treba upozoriti da se klone ružne navike kao što je sklonost vrijeđanju."
Potom smo načeli temu o homoseksualnim brakovima. Ja se zalažem ne samo za njihovu legalizaciju nego i za to da se takvim parovima omogući usvajanje djece. Dakle, ukratko, biste li radije da vam dijete odgoje dva normalna pedera ili pedofilka i nasilni alkoholičar? Šovagovićevo mišljenje donekle se podudara s mojim. Evo što on kaže:
"Pročitao sam u francuskom gay časopisu 'Tetu' da homoseksualci briju na akuzativ. Ovi homići kaj se hoće oženit, ti su unutar homo skupine diverzivna grupacija koja stupanjem u brak želi preoteti nekretnine svom partneru i svojoj ljubavi i dočepat se alimentacije. Stvarno zaljubljeni homoseksualci nemaju nikakve želje za brakom. Zakleti ljubavnici tim papirom brišu dupe nakon proljeva. Mladi homoseksualni parovi trebali bi usvajati djecu koja već pokazuju gay sklonosti. Na taj bi se način izbjegle frustracije koje latentni homići naberu za vrijeme odrastanja, shvaćanja i konačnog pronalaska samih sebe. Nadalje, radi se o pet do sedam posto muškaraca u našoj populaciji i zaista mislim da bi ih trebalo počastiti bar s jednim ljubavnim toaletom. Zagrebačko Dramsko kazalište Gavella prvo bi trebalo otvoriti takav WC-e jer je teatar i inače mjesto za širenje ljubavi."

31.01.2006., utorak

- 22:52 - Komentari (29) - Isprintaj - #