ok a kad oni naprave posao od silnog prezderavanja? ;))) inace imas pravo... kako se bas en borim ni za ni protiv prava zivoptinja, osim sebe apsolutno mi je svejedno dok idem pomagati... ali ovaj plan kako se sta posluzuje moram isprintati susjedima... nek vide kako se posluzuju ljudi namjernici-pomagaci ;)))
05.12.2005. (08:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mi smo baš ove godine odlučili da će naša obitelj ranije u EU. Vjerojatno više nećemo imati kolinje..Nema tko raditi, stariji članovi su prestari, a mi mlađi, ne znamo kao oni...šmrc, morat ću se okolo grebsti za šaku čvaraka :))
05.12.2005. (08:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jedno od najfinijih jela koja sam ikad kušala bio je friški mozak s jajima koji su žene nama djeci pripremile na jednom kolinju u Zagorju prije petnaestak godina.
05.12.2005. (09:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Penellope, sorry draga, toliko sam pod dojmom da sam morala ovo napisati...@JJ, i ja se pitam sto ce im tolika hrana, ali ja sam tamo da sluzim, a ne da zapitkujem o takvim banalnostima.-)) @Trill, oces da ti posaljem saku cvaraka?, @pandalavanda, ima nas jos:-)) @moix, sve su obitelji iste, i svaka je drugacija na svoj nacin:)) @RiLady, tako je. i ovo je jedna od stvari za sjecanja:-)), @Jana, ja bih najdradje da ne znam sto jedem kad jedem takve stvari...:-)
05.12.2005. (10:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hahahahahaha, o lipa moja slavonka... tak ti je i kod nas, sam sto se ujutru uz kahvu nudi i friski burek, sto znaci da se domacica mora probudit barem 2 i po sata prije sviju... meni je u najboljem sjecanju ostalo lozenje vetre pod kotlusama sa mojim pokojnim djedom (oduvijek sam bijo piroman ;).... Fala ti na ovom postu, pravo si me raznjezila
05.12.2005. (10:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pitam se ja kao i JJ, pa oni samo jedu :-) i to sve masno..:-) joj ja ne bi nikad voljela prisustvovati tom klanju.. mislim da nikad više ne bi jela meso, iako ni sad ne jedem svinjetinu- jako rijetko... ja bi da odem na klanje bila zatvorena u kuhinji i jela :-)
05.12.2005. (10:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ma ja kupujem samo ono meso koje izgledom ne podsjeća na životinju od koje je poteklo...znači uglavnom nekakve šnicle ili nekakve kockaste komade mesa :) što se tiče svinja i svinjokolje kaže se da svatko nosi svoj križ :))), a ono sjećanje na klanja...ostavilo je zauvijek onaj ružan miris svježeg mesa...
05.12.2005. (11:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kod nas je malo drugačije: ujutro su jetrica sa češnjakom ali i jetrica na saft sa žgancima/palentom. Isto tako svako malo kavica, rakijica... Ali nema gulaša, nema palačinki, nema salenjaka (oni se rade kasnije, za tjedan-dva, ili čak više..). Ima gibanice, pite sa jabukama, eventualno kremšnite... Navečer nema nikakve fešte. nakon kasnog ručka (kobasice, meso...) svu pobjegnu doma jer su mrtvi umorni. Nije baš fora. Ali zavidim vam na kulenu, mi to ne radimo (najvjerovatnije jer ga ne znaju napraviti). Ali on mi je fenomenalan! Ali da, miris češnjaka osjeti se još jako dugo na rukama, niti jedan sapun ga ne može isprati...
05.12.2005. (12:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ka dite sam mrzio onaj dio kad su se prala crijeva i pravile tripice. to je tako smrdilo. zadnjih godina ne stignem doći na kolinje, ali nekako me sve više to vuče doma. kod nas nema tolikog protokola, jer najviše su dvi-tri svinje u pitanju i sve se obavlja u obitelji, ali zato ima karlovačke :-))
05.12.2005. (12:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
meni svejedno to ne zuči privlačno...naime prisustvovala sam jednom ili dvaput u životu tom događaju i nije mi se nimalo svidjelo, sve je nekako morbidno i gadljivo mi je to i gledati...a nije ni da sam neka ljubiteljica mesetine...al drago mi je da ti uživaš...
05.12.2005. (13:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prvo nam uzeše dan republike, planski, da ne možemo klati na državni praznik (praznik je da se slavi a ne radi), a sad nas približavaju europskoj uniji s ciljem da naše svinje završe u tipiziranim klaonicama i da ih kolju neki nepoznati ljudi - misli li iko na jadne svinje i njihove šokove kad vide, s nožem u ruci, nekog nepoznatog brku koji ni hranio ni čistio... :))
06.12.2005. (00:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
iako ja (za razliku od moje bolje polovine) jedem meso i čistokrvni sam slavonac,moram priznati da kad god se nađem na svinjokolju mi se apetit nekako naglo umanji-ne znam,da li zato jer inače obožavam životinje,ili možda jednostavno jer me koncentrirani miris svježeg mesa i masti nekako nimalo ne privlači...
ipak,ne mogu,a da ti ne dam za pravo što se tiče EUforije u nas i s tim povezanih promjena ponašanja koje će nam ta ista EU donijeti sa sobom...
ine mislim tu sad samo na kolinje,već i na pripremanje vina,rakije,i svega ostaloga što je naš narod navikao stoljećima u vlastitoj režiji pripravljati,a što nikako nije više usaglasivo s Bruxelleskim odredbama:((...
ne znam kako bi se recimo stanovnicima tog istog grada dopalo kad bi npr mi njima zabranili proizvodnju njihove čuvene čokoladoce-po kojoj su btw svjetski poznati-jer je recimo ne znam štetna za krvotok?!!(da me se ne shvati krivo-inače obožavam čokoladu-pa i belgijsku,nisam,pogotovo kad je ta slatka namirnica u pitanju,nacionalno ili bilo kako drugo opterećen-što će i moja Najdraža sigurno rado potvrditi:))
no,kako mi očito PO SVAKU CIJENU želimo u tu EU(interesantno da kada pitaš nekog normalnog,običnog čovjeka na ulici zašto to zapravo želi,svi nakon kraćeg razmišljanja kažu da zapravo ili ne znaju zašto ili uopće to niti ne žele)tako je i logično da nam tu cijenu onda punim pravom diktiraju gospoda iz gore navedenog grada daleke nam Belgije(zemlje puuno naprednije od naše,u kojoj su tek 1980(!!!) uveli npr obvezu polaganja vozačkog ispita,i gdje još do prije pet godina npr nije postojao obavezan tehnički pregled za vozila tako da je vožnja ulicama tog grada bila više nalik posjetu "Auto-sjeni" nego vožnji ulicama neke ajme-metropole-o.p.autora,iz vlastitog iskustva).
no,za kraj možda još jedna konstruktivna misao:
ideja neke ujedinjene EUrope u kojoj onda neke nacije dominiraju i "vode" one druge nacije,očito nesposobne da se same vode,i nije tako nova:prije stotinjak godina to je na ovim prostorima već sve jednom viđeno.tadašnja Austrougarska monarhija je također zabranjivala stvari kao što su pečenje rakije i htjela je to pošto-poto "ozakoniti",a sve samo zato da bi država u krajnjoj efektivi na tome zaradila od prikupljenih poreza.kako je taj pokušaj završio,mislim da svi znamo...
u tom smislu i par riječi jedne staare slavonske pjesme:
peče čiča rakiju ,otvorijo kapiju,jedan bezobrazan prevrnuo kazan,iscurila rakija...
06.12.2005. (12:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@SSpot, nek sam ja tebe raznjezila:-)), @opterećena:) rekoa mi je Pero da je htio komentirati upravo to-pa oni cak i nesto rade:-)), @izgubljena, ja kupujem samo ono na kojem piše "za juhu", "za gulaš", "za pečenje" jer baš ne znam što bih sa svakim komadom napravila:-)), @koki, samo se predbiljezi za čvarke, @razumice, :-***, @dupinka, onda je kod nas bolje, traje kao svadba tri dana, a toliko se i jede, pjeva i pleše:-)), @djuro, ma ima kuhanoga vinaaaaa:-)), @jedini, :-), @ladyK4rMy, to moraš vidjeti:-)), @zloinapako, dok sam ribala hren i čistila luk pustila sam suzu za njih:-))
06.12.2005. (19:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@m5samuraiii, ti zasluzujes poseban prostor prvo zbog duzine tvog komentara, i stvarno jesi u pravu, ljudi ne razmišljaju zašto u EU, ali npr. Mađarska je u EU a njihovi seljaci i dalje imaju svinjokolje tako da vjerujem da će to i kod nas opstati, a čak i da ne opstane ukidanje svinjokolja i sira i vrhnja nam ne smije biti jedini argument protiv jer se puno puta dokazalo da naši seljaci ne misle glavom, pa neće ni o tome gledati tako...osobno još ne razmišljam o EU, ali kad bi sad trebala izaci na referndum rekla bih NE jer vjerujem da možemo sami...no, i mene se može uvjeriti u suprotno, a i ostale...
06.12.2005. (19:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Penellope
Vegetarijanka sam već duže vrijeme, pa mi je teško ovo komentirati, a da ne budem zločesta...sorry.
05.12.2005. (07:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
JJ
ok a kad oni naprave posao od silnog prezderavanja? ;))) inace imas pravo... kako se bas en borim ni za ni protiv prava zivoptinja, osim sebe apsolutno mi je svejedno dok idem pomagati... ali ovaj plan kako se sta posluzuje moram isprintati susjedima... nek vide kako se posluzuju ljudi namjernici-pomagaci ;)))
05.12.2005. (08:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trill
Mi smo baš ove godine odlučili da će naša obitelj ranije u EU. Vjerojatno više nećemo imati kolinje..Nema tko raditi, stariji članovi su prestari, a mi mlađi, ne znamo kao oni...šmrc, morat ću se okolo grebsti za šaku čvaraka :))
05.12.2005. (08:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pandalavanda
i ja sam više za narodno veselje nego uniju :)
05.12.2005. (08:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
od sexa do lokomotive
opisujes moje djetinjstvo! :)
05.12.2005. (08:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rilady
da, da... teško će se biti odreći tih dana.... mi ih barem još pamtimo iz djetinjstva, ali mlađe generacije ih nisu niti doživjele...
05.12.2005. (08:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jana
Jedno od najfinijih jela koja sam ikad kušala bio je friški mozak s jajima koji su žene nama djeci pripremile na jednom kolinju u Zagorju prije petnaestak godina.
05.12.2005. (09:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vražja žen(s)ka
@Penellope, sorry draga, toliko sam pod dojmom da sam morala ovo napisati...@JJ, i ja se pitam sto ce im tolika hrana, ali ja sam tamo da sluzim, a ne da zapitkujem o takvim banalnostima.-)) @Trill, oces da ti posaljem saku cvaraka?, @pandalavanda, ima nas jos:-)) @moix, sve su obitelji iste, i svaka je drugacija na svoj nacin:)) @RiLady, tako je. i ovo je jedna od stvari za sjecanja:-)), @Jana, ja bih najdradje da ne znam sto jedem kad jedem takve stvari...:-)
05.12.2005. (10:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Utjecaj rođaka na moj životni put
hahahahahaha, o lipa moja slavonka... tak ti je i kod nas, sam sto se ujutru uz kahvu nudi i friski burek, sto znaci da se domacica mora probudit barem 2 i po sata prije sviju... meni je u najboljem sjecanju ostalo lozenje vetre pod kotlusama sa mojim pokojnim djedom (oduvijek sam bijo piroman ;).... Fala ti na ovom postu, pravo si me raznjezila
05.12.2005. (10:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Opterećena :)
pitam se ja kao i JJ, pa oni samo jedu :-) i to sve masno..:-) joj ja ne bi nikad voljela prisustvovati tom klanju.. mislim da nikad više ne bi jela meso, iako ni sad ne jedem svinjetinu- jako rijetko... ja bi da odem na klanje bila zatvorena u kuhinji i jela :-)
05.12.2005. (10:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
izgubljena
ma ja kupujem samo ono meso koje izgledom ne podsjeća na životinju od koje je poteklo...znači uglavnom nekakve šnicle ili nekakve kockaste komade mesa :) što se tiče svinja i svinjokolje kaže se da svatko nosi svoj križ :))), a ono sjećanje na klanja...ostavilo je zauvijek onaj ružan miris svježeg mesa...
05.12.2005. (11:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
KOKI
nisam nikada u životu bila na kolinju...a obožavam jesti i kobase i čvrake i rebrica i......uh sad mi i sline cure...:):):):):):):)
05.12.2005. (11:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Portret... by razum
ovo je i moje djetinjstvo...
05.12.2005. (11:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
~~dupinka~~
kod nas je malo drugačije: ujutro su jetrica sa češnjakom ali i jetrica na saft sa žgancima/palentom. Isto tako svako malo kavica, rakijica... Ali nema gulaša, nema palačinki, nema salenjaka (oni se rade kasnije, za tjedan-dva, ili čak više..). Ima gibanice, pite sa jabukama, eventualno kremšnite... Navečer nema nikakve fešte. nakon kasnog ručka (kobasice, meso...) svu pobjegnu doma jer su mrtvi umorni. Nije baš fora. Ali zavidim vam na kulenu, mi to ne radimo (najvjerovatnije jer ga ne znaju napraviti). Ali on mi je fenomenalan! Ali da, miris češnjaka osjeti se još jako dugo na rukama, niti jedan sapun ga ne može isprati...
05.12.2005. (12:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
djuro
ka dite sam mrzio onaj dio kad su se prala crijeva i pravile tripice. to je tako smrdilo. zadnjih godina ne stignem doći na kolinje, ali nekako me sve više to vuče doma. kod nas nema tolikog protokola, jer najviše su dvi-tri svinje u pitanju i sve se obavlja u obitelji, ali zato ima karlovačke :-))
05.12.2005. (12:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nigdje veze
meni svejedno to ne zuči privlačno...naime prisustvovala sam jednom ili dvaput u životu tom događaju i nije mi se nimalo svidjelo, sve je nekako morbidno i gadljivo mi je to i gledati...a nije ni da sam neka ljubiteljica mesetine...al drago mi je da ti uživaš...
05.12.2005. (13:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
My So-Called Gay Life
Neka pati koga smeta
05.12.2005. (17:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zlo-i-naopako
prvo nam uzeše dan republike, planski, da ne možemo klati na državni praznik (praznik je da se slavi a ne radi), a sad nas približavaju europskoj uniji s ciljem da naše svinje završe u tipiziranim klaonicama i da ih kolju neki nepoznati ljudi - misli li iko na jadne svinje i njihove šokove kad vide, s nožem u ruci, nekog nepoznatog brku koji ni hranio ni čistio... :))
06.12.2005. (00:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hattori Hanzo
iako ja (za razliku od moje bolje polovine) jedem meso i čistokrvni sam slavonac,moram priznati da kad god se nađem na svinjokolju mi se apetit nekako naglo umanji-ne znam,da li zato jer inače obožavam životinje,ili možda jednostavno jer me koncentrirani miris svježeg mesa i masti nekako nimalo ne privlači... ipak,ne mogu,a da ti ne dam za pravo što se tiče EUforije u nas i s tim povezanih promjena ponašanja koje će nam ta ista EU donijeti sa sobom... ine mislim tu sad samo na kolinje,već i na pripremanje vina,rakije,i svega ostaloga što je naš narod navikao stoljećima u vlastitoj režiji pripravljati,a što nikako nije više usaglasivo s Bruxelleskim odredbama:((... ne znam kako bi se recimo stanovnicima tog istog grada dopalo kad bi npr mi njima zabranili proizvodnju njihove čuvene čokoladoce-po kojoj su btw svjetski poznati-jer je recimo ne znam štetna za krvotok?!!(da me se ne shvati krivo-inače obožavam čokoladu-pa i belgijsku,nisam,pogotovo kad je ta slatka namirnica u pitanju,nacionalno ili bilo kako drugo opterećen-što će i moja Najdraža sigurno rado potvrditi:)) no,kako mi očito PO SVAKU CIJENU želimo u tu EU(interesantno da kada pitaš nekog normalnog,običnog čovjeka na ulici zašto to zapravo želi,svi nakon kraćeg razmišljanja kažu da zapravo ili ne znaju zašto ili uopće to niti ne žele)tako je i logično da nam tu cijenu onda punim pravom diktiraju gospoda iz gore navedenog grada daleke nam Belgije(zemlje puuno naprednije od naše,u kojoj su tek 1980(!!!) uveli npr obvezu polaganja vozačkog ispita,i gdje još do prije pet godina npr nije postojao obavezan tehnički pregled za vozila tako da je vožnja ulicama tog grada bila više nalik posjetu "Auto-sjeni" nego vožnji ulicama neke ajme-metropole-o.p.autora,iz vlastitog iskustva). no,za kraj možda još jedna konstruktivna misao: ideja neke ujedinjene EUrope u kojoj onda neke nacije dominiraju i "vode" one druge nacije,očito nesposobne da se same vode,i nije tako nova:prije stotinjak godina to je na ovim prostorima već sve jednom viđeno.tadašnja Austrougarska monarhija je također zabranjivala stvari kao što su pečenje rakije i htjela je to pošto-poto "ozakoniti",a sve samo zato da bi država u krajnjoj efektivi na tome zaradila od prikupljenih poreza.kako je taj pokušaj završio,mislim da svi znamo... u tom smislu i par riječi jedne staare slavonske pjesme: peče čiča rakiju ,otvorijo kapiju,jedan bezobrazan prevrnuo kazan,iscurila rakija...
06.12.2005. (12:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vražja žen(s)ka
@SSpot, nek sam ja tebe raznjezila:-)), @opterećena:) rekoa mi je Pero da je htio komentirati upravo to-pa oni cak i nesto rade:-)), @izgubljena, ja kupujem samo ono na kojem piše "za juhu", "za gulaš", "za pečenje" jer baš ne znam što bih sa svakim komadom napravila:-)), @koki, samo se predbiljezi za čvarke, @razumice, :-***, @dupinka, onda je kod nas bolje, traje kao svadba tri dana, a toliko se i jede, pjeva i pleše:-)), @djuro, ma ima kuhanoga vinaaaaa:-)), @jedini, :-), @ladyK4rMy, to moraš vidjeti:-)), @zloinapako, dok sam ribala hren i čistila luk pustila sam suzu za njih:-))
06.12.2005. (19:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vražja žen(s)ka
@m5samuraiii, ti zasluzujes poseban prostor prvo zbog duzine tvog komentara, i stvarno jesi u pravu, ljudi ne razmišljaju zašto u EU, ali npr. Mađarska je u EU a njihovi seljaci i dalje imaju svinjokolje tako da vjerujem da će to i kod nas opstati, a čak i da ne opstane ukidanje svinjokolja i sira i vrhnja nam ne smije biti jedini argument protiv jer se puno puta dokazalo da naši seljaci ne misle glavom, pa neće ni o tome gledati tako...osobno još ne razmišljam o EU, ali kad bi sad trebala izaci na referndum rekla bih NE jer vjerujem da možemo sami...no, i mene se može uvjeriti u suprotno, a i ostale...
06.12.2005. (19:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ipanema
Ajme koliko dugo to nisam jelaaaaaa :( Idem nazvat mamu da napravi :pp
18.12.2005. (20:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mima
ne može to nitko platit a ne možeš ni kupit - sve one domaće kobase, čvarke... cijeli taj doživljaj, a nestat će ga ..
21.12.2005. (09:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...