Komentari

fortunefaded.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • Toast.

    savjest:) za abortus...ne znam,ne znam,jebemu ne znam.

    avatar

    15.09.2005. (22:34)    -   -   -   -  

  • žuto

    u svakom slučaju.. zanimljivo društvance..:-))

    avatar

    15.09.2005. (23:46)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Fakat ste vodili zanimljive razgovore. :-) Inače, ako je poanta u svršavanju "unutra", a žena se ne štiti pilulama, uvijek se može koristiti kondom, dapače, preporuča se. Ili i on ubija zaljubljenost?! Pitaj frenda.

    avatar

    16.09.2005. (00:40)    -   -   -   -  

  • hybrid

    ja stvarno ne kuzim kaj se cudis... mislim pa daj razmisli. okay ovo po cicama il faci je neka muska pizdarija i neki tipovi to vole.tad briju da su mocni il nekaj. al svrsit unutra.....pa bolje je neg van.100 puta. to nemre bit jednostavnije. ako ipak ne razumijes,reci decku da kad te lize/kara da u trenutku kad pomisli da ces svrsit, da jednostavno prestane lizat/izvadi pimpek. pa si ti fino svrsi slabije ak ti je to gust. il nemoj svrsit. ti volis ovakve tabu teme a? sarmerico..... imam i ja jedno glupo pitanje. zasto vi nikad ne pušite kurac 5 sati u komadu?

    avatar

    16.09.2005. (01:29)    -   -   -   -  

  • Status Squaw

    mislila sam da je u kosu najgore dok slučajno nisam dobila u oko (bolilo je ko sam vrag) i onda u nos (mislila sam da mi je ušlo do grla)...bljuv.

    avatar

    16.09.2005. (01:34)    -   -   -   -  

  • LokalPatriot

    kako tko ...meni se recimo sviđa kraj tvoga posta ;-)

    avatar

    16.09.2005. (06:40)    -   -   -   -  

  • ..::kutak za mene... moje utociste::..

    cuj, nisu svi isti. to ne znaci da ti njega ne volis i ne znam ti ja sto (mislim, to znas i sama)... a sto se tice one cure s pocetka posta... ja sam isto ovo ljeto cula za jednu zensku u mjestu gdje ljetujem svake godine, kako je zenska TEK u 7. mjesecu trudnoce skuzila da je trudna... ista prica, nije skuzila... mislim, haloooooooooooo!!!!!!!!

    avatar

    16.09.2005. (08:25)    -   -   -   -  

  • Vedrana

    svršavanje unutra ima svojih čari i za muško i za žensko, osim tog vražjeg kapanja, naravno :). za abortus - ne bih mogla, nikako, znam da ne bih. ali posve potpuno razumijem one žene koje ga naprave. i nema tu ništa od razgovora u teoriji, ovo bih, ono bih, treba ti se to dogoditi, pretpostavljam... ajde, pozdrav, jako mi je žao što nisi mogla doći, ali eto, hm...okrivi Rocka! ;)))

    avatar

    16.09.2005. (08:39)    -   -   -   -  

  • medi

    ajmo po redu. ja fakat nisam znala kad sam ostala trudna, nema tu viseg prisutva u mene. i abortirala sam. i nije mi zao. ali mi je zao. nije mi zao jer je takva bila situacija, ali cudna je ta povezanost s tom hrpicom stanica...volila bih da ja jednom rodim. neku slicnu. ne tu naravno. ali meni je i ta imala dusu pa da ga jebes...nije racionalno. onda pak jes cini mi se da hybrid ima pravo. valjda je fakat bolje svrsit unutra ima covjek logiku. onda dalje-ja se navikla na taj kondom bogu hvala, sad bi mi bilo gnjec da to sve kapa i neko svrsava u mene, ajme sad mi s evec gadi bljak, ali to je zato jer ulazim u PMS pa mi s esve gadi. ali sjecam se kad sam uzimala pilula, ajme BLJAK KAPAAAAAAAAAAAAA.... neda mi s evise ;)

    avatar

    16.09.2005. (10:40)    -   -   -   -  

  • gogs

    imam i ja jednu frendicu.sad sama odgaja.a ova sere da nije znala, daj molim te.abortus opravdavam aklo je mama na drogi il nesto slicno, il zivi u baraci i ima jos 7oro djece.ima jos slucajeva.ili cak ako misli da nije jos za to.al onda nek se ne jebe bez zastite.ko ni on sklupa s njom.jedini problemcic tu je taj sto je fakat neusporedivo veci gust jebanje s golacem od jebanja s gumi gumijem.aljubljen ili ne, ustvari tek je onda svejedno.tebi nije gust sjeme u tebi al njemu je.pa onda ti odes pobacit.sjeme na kosi.he he sjetilo me to na svi su ludi za mary...to mi je zesca scena...u guz fakat nije lijepo svrsavat.daj malo razmisli.pogotovo ako guz nije pretjerano cist taj dan.pa se sve pomijesa...jak...laxativ da, al on ti za jebanje u guzu treba prije sexa, a ne poslije.ja bi to prije nazvao pobacaj.

    avatar

    16.09.2005. (11:03)    -   -   -   -  

  • amy damon

    @hybrid: kao sto rekoh, kuzim muke onih koji moraju vadit kitu prije kraja. fakat kuzim. ali ne kuzim kak je rekao da mu je gust svrsit unutra onda kad je zaljubljen u tu zenu. meni ljubav s tim nema veze. mislim, od toga sam krenula. ima li ljubav veze s tim ili nema... tabu teme? danas? pa danas vise nista nije tabu! .. a pusenje 5 sati u komadu zahtijevalo bi predug oporavak vilice (kao dijela tijela) pa ga valjda zato ne prekticiramo. :)

    avatar

    16.09.2005. (11:05)    -   -   -   -  

  • amy damon

    @yellena: uh, fuj! dobila ja po licu, ali nije uslo nigdje gdje ne bi trebalo. tako da losih uspomena nemam. @lokalpatriot: i meni su zadnje recenice nekak najljepse ;). @angie24: ova kao nije znala dok je nije zabolio trbuh, kad je otisla na hitnu i tamo su joj rekli da ce rodit. wtf??!! @moje2ja: bas tako. netko moze. netko drugi ne moze. ne krivim one koji ne mogu. niti volim kad netko krivi mene sto sam mogla. tema je neiscrpna, uglavnom. .. otislo mi napajanje racunala u petak navecer. popravili smo ga u nedjelju oko podneva. tad sam vidjela mail. jos je i tada bilo malo vremena u teoriji, ali u praksi se nije dalo izvesti. rocku sam spocitnula. sad smo se pomirili ;). drugi put. mozda.

    avatar

    16.09.2005. (11:10)    -   -   -   -  

  • amy damon

    @f'honey: ja se mnogo puta pitam jesam li grozna zato sto mi nije zao. uopce ne gledam na to kao da je jednom moglo ispasti dijete iz cijele price. ono je bilo osudjeno na takav kraj od trena kad je on svrsio u mene, a ja sam bila na pauzi s pilulama. tocno sam znala. nemres vjerovat koji feeling. ali znala sam istog trena. nadala se jesam da nije to kaj mislim. ali dani su prolazili i sve se vise kuzilo da je. kad nakon 2 tjedna nisam dobila mjesecnicu, sve su mi ladje pale u vodu. koma, uglavnom. nikad ne bih pozeljela nekom tak nekaj. odglumila sam doma starcima uzornu studenticu bez ijednog problema tih 2 mjeseca. a u glavi kosmar. jezim se od sjecanja. :(

    avatar

    16.09.2005. (11:14)    -   -   -   -  

  • amy damon

    @gogs: ja znam da ja nemrem jos imati dijete. ne bih ga odgojila kak treba. a danas je strasno vazno da dijete znas odgojiti. .. ni moj direktor ne voli prezervative. spusti mu se od njih. i ne da meni nije gust sjeme u meni - samo mi nije nista bolje od sjemena na meni. kuzis? nema mi ljubav veze s tim.

    avatar

    16.09.2005. (11:17)    -   -   -   -  

  • Drska žena plava

    hm, volim kad mi svrši po grudima....

    avatar

    16.09.2005. (13:08)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Nakon svih proživljenih godina još uvijek nemam potpuno isprofilirano mišljenje o abortusu. Uvijek sam za prevenciju (znam da ovo zvuči bedasto naglašavati, ali znam dosta onih koji se uopće ne zaštićuju, a nikako ne žele dijete). Ipak, kad bi ona zakazala, vjerujem da bih se složio sa abortusom osim ako je u pitanju ona prava. Stoga, sve bi ovisilo o okolnostima. Svršavanje unutra je poseban i neopisiv gušt. Što se pak tiče analnog sexa koji spominješ, nikako ga nemoj prakticirati bez kondoma, a tada ni svršavanje nutra/van nije bitno.

    avatar

    16.09.2005. (14:57)    -   -   -   -  

  • *james.fragile_

    u jebote, opet si ona stara!ugl, nije ni meni bas neki gust kad on svrsi unutra, ali ako maloga veseli, nema problema_naravno ako je kupaonica u blizini.sto se tice abortusa_neznam sta da ti kazem.vjerojatno bi pobacila osim ako to nije ona prava pravcata veza bez jebanja naokolo i pravljenja djece drugim trebama.al mi nije jasno kakve veze ima zaljubljenost sa svrsavanjem unutra?mozda zato sto kad se par kao voli zapravo, pa je to veci gust?ne kuzim.gust je ovako i onako.

    avatar

    16.09.2005. (16:44)    -   -   -   -  

  • tita

    pošto ne podnosim da iz mene nešto kapa, bez kondoma nema šanse :)

    avatar

    16.09.2005. (17:10)    -   -   -   -  

  • amy damon

    @james: bas o tome se radi - ne kuzim kakve veze ima zaljubljenost s tim. meni je, dakle, potpuno svjededno gdje se svrsi dok god se dobro svrsi (to sam rekla valjda sad vec peti put :))

    avatar

    16.09.2005. (17:22)    -   -   -   -  

  • hybrid

    da dodem kod tebe pisat post!? da? okay, ja cu donijet vino a ti pripremi prezervative

    avatar

    16.09.2005. (19:08)    -   -   -   -  

  • amy damon

    ja uvijek imam spremne prezervative, mili ;)

    avatar

    16.09.2005. (19:57)    -   -   -   -  

  • meni se isto kao i lokalpatriotu svidja kraj :)... a ovo s prezervativima ti je pametno!

    avatar

    16.09.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  • suni

    ne znam kaj se tice abortusa..pokusavam na sve nacine izbjeci da se nadem u takvoj situaciji..pila sam par puta day after pill...zasto ti nisi? i vani prepisuju tablete za pobacaj..u svakom slucaju zao mi je kaj si to prosla. svrsavanje unutra nema veze s ljubavlju..eventualno ako ne znaci nekom tipu simbol za extra bliskost or wateva..mrzim kapanje :O i da si zauvijek odustala od analnog?...ja sam sklona experimentiranju i fakat ga volim dobit u guzu.. je da se trebas naviknut ali je extra fino cak sam tak i par puta svrsila bez drugih podrazaja. ak ces u buducnosti ipak htjet probat dobro se ocisti i sve legni na leda ko žabica i koristi water based lubrikant ulje ne vanja a ni niš oily pusa

    avatar

    16.09.2005. (21:23)    -   -   -   -  

  • amy damon

    @suni: ma nisam odustala od toga. samo do toga jos nismo dosli. :)

    avatar

    16.09.2005. (22:09)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    O abortusu...teška je to odluka. Mislim da ja to ne bih mogla. U svakom slučaju, jako je važna edukacija, važna je, prije svega, i zaštita. Tako da me zgroze priče slične ovoj "nije znala da je trudna". E, to treba mijenjati. Educirati, educirati...

    avatar

    16.09.2005. (23:22)    -   -   -   -  

učitavam...