Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se

srijeda, 29.08.2007.

Kajgana

Daklem stvarno. Buuu! Puj puj! Žbljeee! Tu sam. Nažalost. Glava puna doživljaja, a činjenica da ja tipkam i sjedim pred kompom i pišem opet neke gluposti na blogu je super, ali opet nije, jer to znači da sam u ZG-u, a ne tamo, a ni Tamo, a pogotovo ne TAMO di mi bilo najnaj, dok tu visi i jedan stanoviti tamo, za kojim uzdišem i koji ne izlazi iz glave, iz koje bi ova rečenica mogla prevršiti sve rekorde zato na vrijeme stavljam točku, iako ne onu Grande finale, nego samo jednu za kraj ovog prvog dijela, tako reći, uvoda, dakle sad stvarno točka.

U glavi mi žbrlje (ne one jestive koje radi Lulu – ili je to bila Sara?), nego kajgana od svih doživlJAJA koja bi riješila problem gladi nerazvijenih zemalja Trećeg svijeta (iako ne i AIDSa – jebiga). Bleki iz beki! Kokoši se još skupljaju. Druže. Ne druže. Kafenišu. Ja. Ne čitaju poruke. Spavaju do kasno. Ja. Rade ko manijaci. Liječe se. Uče. Ja. Serem. Ali namjeravam. Crni su ko cigani. Opet ja. Zapravo: ne znam što ima novo – tek se ufuravam u civilizaciju i stvarnost i nove stečevine kao što je određena četverokotačna pokretnina!

Ma zapravo sve je novo! Toliko toga da se isplati otvoriti novi blog: samonovosti.blog.hr. No, neka ostane kokošinjac za sada… Treba opet početi popunjavati kalendar postovima – ovo ljeto je bilo stvarno produktivno (u svemu samo ne u pisanju), ali budimo realni mene praktički nije bilo 2 mjeseca… malo slikica i krnji putopis su za isprintati i dupe si obrsati. Joj, sad kad popizdim i krenem u hiperpodukciju! Pa nafukam koke i počnemo ispaljivati dnevno po jedno jaje!

Dosta neostvarivih prijetnji! Istina, nije nas bilo dugo, ali toliko posla slijedi da ćemo moliti za par sati odmora da bar nešto napišemo na blogiću našem premilom! Nemam više snage za putopise – pa da samo ukratko obznanim: Češka je mrak! Piva jeftinija od vode! Hrvatska još divnija: suma sumarum: 4 otoka, jedan poluotok, 5 gradova na obali! Vratio se nostalgičan, zaljubljen, odmoran, ali strgan i odbijam stvarnost rujna u Zagrebu!

Nisam vas još niti otvorio dragi moji blogeri, ali uskoro – kad mi se oči naviknu opet na komp. Do novih zanimljivih vijesti, priča, nebuloza, spoznaja i isfrustriranih ispada, ostavljam vas uz početnu sliku: posljednji hvarski zalaz sunca! Ben ti ZG!


Bleki

- 21:09 - Kokokokokodaaaak (22) - Snesi na papir - #

četvrtak, 16.08.2007.

Uputstva

Komarci...šugavi komarci... mjesec dana sam bila na moru usred prirode sa širom otvorenim prozorima... stršljanima, osama, škorpionima i raznom gamadi svuda okolo... par uboda tu i tamo, niš strašno... al povratak u civilizaciju i nakon par dana skoro sam odrala kožu sa sebe od čohanja! Još malo i izgledat ću ko da sam prebolila kozice (i onda se moja kolegica kokoš-Lulu neće htjet družit sa mnom jer ona nije imala kozice ko mala pa ih se sad panično boji... but that's another story all together...) i tako rekla ja dosta... malo po malo i naoružala se sa svim znanim i neznanim ljudskom rodu za borbu protiv gamadi: od tableta, krema, svijeća, nakakvih aparata koji pište, aparata koji svijetle, prže komarce itd.
I niš...pored kreveta pravi mali lunopark za komarce; svijetli narančasto, svijetli plavo, miriše svijeće, pišti, zuji... i ništa, ja se i dalje čoham...
Možda ja te sprave ne koristim dobro, čopim ja neke upute od tih čudnovatih sprava... i ... skoro se ugušim od smijeha:

Napredna Tehnika IZRAVNO UTAĆI
Suzbijanje Komarce / Noćno Svijetlo 2 u 1 Modela:SW300ML
Molim vas pročitati ovu instrukciju polako prije korištenje
Hvala za kupovanje naše proizvode.

Naša nova SW300ML suzbijanje komarce/noćno svijetlo 2 u 1 koristi naprednu tehniku visoke akustične radijacije za suzbijanje unutarnji komarci.
To ponudi jedan prijateljski način da zadržati komarci van kuće bez kemicija i pesticide.

Suzbiti Komarce

Funkcija
Dvojna frekvencija visoka akustična radijacija za suzbijanje komarci i noćno svijetlo funkcije.

Osobine
-- Izravno utaći,nova moda i kompaktni nacrt.
-- Noćno svijetlo fotoosjetljivosti/priručnik/ postojan na izboru
-- Dvojni frekvenciji akustični valovi izbor.
-- Bez kemijska, Bez objeda,Bez lijekova,Bez prljanja
-- Napredna elektronička tehnika nacrt.na ekoločki prihvatljiv način.

Instrukcije O Operaciji
Suzbijanje Komarce/Noćno Svijetlo 2 u 1 Modela: SW300ML
1.Narnjestite prekidač aparata na položaj "OFFI" prije korištenja.
2.Provijerite maksimalan napon je kao vašog izvora energije.
3.Uklučite aparat do AC utičnice koji je na zidu.
4.Izaberite različit položaj da operirate: (Funkcija izbora)

Važna Informacija
Zvučna radijacija putuje brže u toploj atmosferi nego hladne atmosphere. Vlaga u zrak takođe će smanjiti brzinu zvuka.,posebno visoka frekvencija zvuka.

Savjet
1. Treba 1- 2 mjeseca da dobi najbolje rezultat.Zato što komarci troše vremena da pronaći promjenu okoline.
2. Ako želim dobiti maksimalmu efektivnosti,treba izmijeniti instaliranje akustičnog zvuka svaki 4-8 tjedna i ponovite smjestiti svaki pola godine.
3. Ako želim poboljšati efektivnosti aparata,molim koristiti s običnom praksom kontrola bijeda.
4. Nemojte uređivati ovi aparati kao običnih smeća.

WEEE- Direktiva
1. Znači kanta za smeće:Nemojte rasporediti električan aparat kao neklasificirnog smeća,koristite poseban uređaj zbirke.
2.Pitate vašoj lokalnoj upravi o kolekcijom upotrebljivih smeća.
3.Ako elektrican aparat je rasporeden ispod zemlja, neki hazardna materija može curiti u podzemne vode, može štetiti vaše zdravo.
4.Kad promijenite star aparat s novom aparatom, trgovac na malo je obavezan pomoći tebi za raspolaganje star aparat besplatno.

Opomena
1.Iako ovaj aparat nema štetu za ljudi, mačke,pasove il životinje.To će biti neugodno za ljubimce kao hrčka i tvora. Provijerite ovi ljubimci nisu oko prostora gdje kad ovaj aparat radi.
2.Ovaj aparat nije igračke,stavite gdje djete nemože taknuti.
3.Ovaj aparat neće biti u okolini gdje je mokar i predmet s tečnosti, kao vaze,nemojte staviti na ovom aparatu.
4.Samo za korištenje unutra.

btw: komarci i dalje pikaju...al sam barem sad bolje volje rofl

maja

- 00:50 - Kokokokokodaaaak (8) - Snesi na papir - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se