Klub mladih IDS-a Liburnije

srijeda, 29.07.2015.

Klub mladih IDS-a Liburnije uručio donaciju humanitarne akcije „Mladi za mlade“

MATULJI – Predsjednik Zajednice podružnica Kluba mladih IDS-a Liburnije Sandro Ladavac i predsjednik MNK „Kvarner“ Matulji Neven Jušić na današnjoj konferenciji za novinare izvijestili su javnost o završetku humanitarne akcije u organizaciji Kluba mladih IDS-a i MNK „Kvarner“ pod nazivom „Mladi za mlade“.

Riječ je o humanitarnoj akciji koja je organizirana u sklopu Liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira. Turnir je održan krajem siječnja ove godine u novoj dvorani u Matuljima, a nastupilo je 25 seniorskih maškaranih grupa te 12 dječjih iz Hrvatske i inozemstva.

Ove godine akcija je bila posvećena sestri i bratu Andrei i Goranu Štimac, kojima je uručena donacija od 6.325,00 kuna.

- Ovim putem željeli bismo se zahvaliti svim učesnicima, a posebno sponzorima i donatorima koji su nama i djeci pomogli da kroz humanitarnu akciju olakšamo život najpotrebitijima, izjavili su organizatori Sandro Ladavac i Neven Jušić.

Istaknuli su kako je „nezahvalno isticati pojedince, ali bez pomoći DND Opatija i g.đe Škorić kao i UHDDR Lovran mnogo toga ne bi bilo moguće ostvariti“.

- Nadamo se da će javnost i institucije i dalje podržavati našu akciju koja je već postala i svojevrsni brend te i dalje na taj način olakšavati djeci i mladima teške životne situacije kao i pomoći u održavanju naših tradicija te očuvanju identiteta ovih krajeva, zaključili su predstavnici KM IDS-a Liburnije i MNK „Kvarner“.

Podsjetimo, kroz 10 godina na turniru je učestvovalo preko 2000 odraslih maškaranih natjecatelja te preko 1000 djece. Humanitarnom akcijom „Mladi za mlade“ u navedenom periodu prikupljeno je više od 300.000 kn u novcu, hrani, odjeći i potrepštinama za bolesnu djecu i mlade te onima lošeg imovinskog statusa.

- 11:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 01.12.2014.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se u Srijedu 03.12.2014., s početkom u 19,30 sati u stranačkim prostorijama u Opatiji.

- 10:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 30.10.2014.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se u Utorak 04.11.2014.g. s početkom u 19,30 sati, u stranačkim prostorijama, u Opatiji.

- 14:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.01.2014.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se u Utorak 21.01.2014., godine, s početkom u 20,00 sati</font>, u stranačkim prostorijama, u Opatiji.

- 16:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 17.12.2013.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se u Petak 20.12.2013. godine s početkom u 17,00 sati, u stranačkim prostorijama, u Opatiji.

- 20:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 04.05.2013.

Održava se izvještajni Sabor Kluba mladih IDS-a

Ovogodišnji izvještajni Sabor Kluba mladih IDS-a održati će se u Puli (zajednici talijana Pulski Circolo) i to u Subotu 04.05.2013.,godine s početkom u 19,00 sati.

- 10:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 20.04.2013.

Klub mladih IDS-a Liburnije donirao 15,000 kuna skupljenih u humanitarnoj akciji "Svi za Erika" obitelji Marčeta

OPATIJA - Nakon dva mjeseca završila je humanitarna akcija „Mladi za mlade“ u organizaciji KM IDS-a Liburnije i MNK Kvarner Matulji radnog naziva „Svi za Erika“ u sklopu 8. po redu malonogometnog maškaranog turnira. Ovogodišnjom akcijom Klub mladih IDS-a Liburnije prikupio je nešto više od 15.000 kn.
Kao što je javnosti već poznato Erik Marčeta jedno je od troje djece g. Zorana Marčete kojemu je trebala hitna operacija i medicinska pomoć radi teške bolesti i lošeg imovinskog stanja. Iz tog razloga KM IDS Liburnije je krajem siječnja pokrenuo humanitarnu akciju „Svi za Erika“ kojom su se prikupljala potrebna financijska sredstva za njegovo liječenje. Akcija je na kraju doživjela veliki odaziv i uspjeh zahvaljujući tome što su se u akciju naknadno uključile i mnoge druge osobe, organizacije i mediji, a posebno ističemo zasluge gđe Nele Medakov te je do sada prikupljeno preko 150.000 kn za malog Erika i obitelj Marčetu.. Svima sudionicimaa humanitarne akcije od srca zahvaljujemo te se nadamo da će akcija živjeti i nadalje.
Javnosti je manje poznato da je KM IDS-a Liburnije za familiju Marčeta i 2010 g. istom akcijom pokrenuo uređenje prikladnog stambenog prostora za četveročlanu obitelj koja je nakon dvije godine ponajprije uz pomoć DND Opatija i Udruge dragovoljaca domovinskog rata Lovran uspješno privedena kraju te je familija Marčeta 2012 g. konačno dobila primjeren krov nad glavom ali nažalost nedugo nakon sretnog završetka te epizode obolio je mali Erik.
KM IDS-a Liburnije izrazito je ponosan da se kroz 8 godina provođenja akcije „Mladi za mlade“ do sada prikupilo više od 200.000 kn za bolesnu djecu ili mlade lošeg imovinskog stanja.
Akciju su prije više od 8 godina osmislili i proveli je u djelo Neven Jušić, predsjednik MNK Kvarner i Marin Starčić, pokretač i jedan od osnivača KM IDS-a Liburnije kao i aktualni kandidat za gradonačelnika Grada Opatije.
Marin Starčić : „Kroz sve ove godine organiziranjem navedene humanitarne akcije susretao sam se sa mnogim teškim životnim pričama djece i mladih u našem kraju. Javnost, a nažalost čini mi se i političke strukture nemaju percepciju koliko naših mladih sugrađana teško živi boreći se s bolestima ili neimaštinom. Ova akcija koliko god uspješna bila samo je kap u moru socijalnih potreba te stoga želim iznijeti jednu ideju prema kojoj bi bilo potrebno uspostaviti jedan vid socijalnog fonda nevezan za općinske i gradske proračune, a iz kojeg bi se pokrivao dio potreba socijalno ugroženih obitelji na Liburniji. Fond bi se punio donacijama i organiziranjem sličnih akcija dok bi jedinice lokalne samouprave pomogle u promociji istoga.“
KM IDS-a Liburnije podržava Marina Starčića, Natašu Miljak i Kristijana Dražula kao kandidate za gradonačelnika Opatije i općinske načelnike Lovrana i M. Drage jer je riječ o visoko obrazovanim, mladim, radišnim i otvorenim ljudima koji će, uvjereni smo, svojom energijom i znanjem učiniti puno pozitivnih pomaka na Liburniji.

- 10:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 18.04.2013.

Tiskovna konferencija Kluba mladih IDS-a Liburnije

Klub mladih IDS-a Liburnije u suradnji sa MNK "Kvarner" Matulji u Petak 19.04.2013., godine s početkom u 13,00 sati kod Obitelji Zorana Marčete iz Lignja održati će tiskovnu konferenciju , te objaviti konačne rezultate ovogodišnje humanitarne akcije pod nazivom "Svi za Erika"

- 18:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.02.2013.

3. Akademija Kluba mladih IDS-a

Poreč - Ovogodišnja 3. po redu Akademija Kluba mladih IDS-a na temu "Razvoj liderskih vještina" održati će se 15 - 17 ožujka 2013., godine u hotelu Dijamant , u Poreču.

Akademija je u organizaciji Kluba mladih Istarskog demokratskog sabora uz financijsku potporu Friedrich Naumann zaklade.

Cilj radionice je razvijanje vještina komunikacije i mogućnosti utjecaja na druge ljude, kao i obuhvaćanje osnova područja osobnog liderstva. Namjera radionice je članovima Kluba mladih IDS-a omogućiti povećavanje učinkovitosti njihovih svakodnevnih socijalnih interakcija, kao i upravljanje svojim ciljevima.

Izobrazba za vještine javnog zagovaranja namijenjena je svim članovima Kluba mladih, prvenstveno vodstvu Kluba mladih.


Za vrijeme Akademije sudionici će biti smješteni u hotelu Diamant u Poreču. Troškove smještaja u potpunosti snosi organizator. Prijave za Akademiju se primaju do 03. Ožujka 2013. Zbog ograničenog broja sudionika i velikog broja zainteresiranih preporučamo da se prijavite što ranije!!

- 15:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.02.2013.

IDS Obilježava 23 godine od osnutka stranke

IDS u Četvrtak 14.02.2013., godine u 18.00 sati , u hotelu Histria Plaza u Puli obilježava 23. godišnjicu od osnutka stranke.

- 18:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.02.2013.

Održan 8. Liburnijski humanitarni malonogometni maškarani turnir "Opatija 2013" - Pobjednici turnira NK Opatija i Opet Kukavelji

Opatija - Malonogometni klub "Kvarner" iz Matulja u suradnji sa Klubom mladih IDS-a Liburnije u Subotu 02.02.2013., godine održao je sada već tradicionalni 8. po redu Liburnijski malonogometni humanitarni maškarani turnir za djecu i seniorske maškarane grupe iz Istre Liburnije i Primorja. Na turniru je nastupilo više od 150 djece podjeljenih u 12 klubova s područja Liburnije i okolice ali i ostatka Primorsko - goranske i Istarske županije , baš kao i naši sahttp://www.blog.hr/img/hr/system/blogeditor-button-pogledaj.gifda već redoviti gosti iz Italije (Kluba San Luigi Calcio Trieste).

Rezultati turnira su sljedeći:

Dječji dio turnira:

1. mjesto turnira pripalo je ekipi NK Opatije
2. mjesto turnira osvojila je ekipa NK Istra Pula 2
3. mjesto turnira pripalo je ekipi NK Istra Pula 1
4. mjesto turnira osvojila je ekipa kluba San Luigi Calcio iz Trsta

Osim sportskog "duha" u prvom planu jučerašnjeg turnira bio je i maškarani "duh" turnira. Shodno tome dodjeljene su i nagrade za najbolje maškaranog pojedinca i najbolje maškaranu ekipu a rezultati su sljedeći:

Najbolje maškarani pojedinci su sljedeći:

1. mjesto osvojio je Ian Priskić kao "kosturko" iz (NK Opatije)
2. mjesto osvojio je Adrian Sirotnjak za masku "dvorske lude" iz (HNK Lovrana)
3. mjesto osvojio je Giovanni Jugovac "kao policajac" iz ekipe (San Luigi Calcio iz Trsta)

Najbolje maškarane ekipe su sljedeće:

1. mjesto osvojio je NK Jadran iz Poreča
2. mjesto osvojio je HNK Lovran iz Lovrana
3. mjesto osvojila je NK Opatija iz Opatije
4 . mjesto osvojila je ekipa Jack Pot iz Rijeke


U posljepodnevnom djelu turnira snage su odmjerile seniorske ekipe , a rezultati su sljedeći:

1. mjesto osvojila je ekipa "Opet Kukavelji"
2. mjesto osvojila je ekipa "Maškarani Tin"
3. mjesto osvojila je ekipa "Lovranci pijanci"

Najmaškaranije ekipe bile su sljedeće:

1. mjesto osvojila je ekipa "Maškarani Tin"
2. mjesto osvojila je ekipa "Mažoričići"
3. mjesto osvojila je ekipa "Lovranci pijanci"

Nagrade za najmaškaranije pojedince osvojili su:

1. mjesto osvojio je Selimir Tancabel
2. mjesto osvojio je Marin Starčić
3. mjesto osvojio je Radan Renato

Najbolji igrač turnira je:Andrej Abram

Najbolji golman turnira je: Josip Stipica

- 14:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 01.02.2013.

Raspored odigravanja dječjeg i seniorskog dijela utakmica 8. Liburnijskog maškaranog malonogometnog humanitarnog turnira

Malonogometni klub "Kvarner" - Matulji i Klub mladih IDS-a Liburnije objavljuju raspored odigravanja dječjeg i seniorskog dijela 8. Liburnijskog malonogometnog humanitarnog maškaranog turnira.

Raspored dječjeg dijela turnira je slijedeći:

1. KRUG - RAZIGRAVANJE PO GRUPAMA (svaka ekipa igra sa svakom iz svoje grupe 2 x 8 minuta , a 2 najbolje idu u 2 krug takmičenja)

A1 NK OPATIJA - A2 MNK PUNAT =9:30 SATI
B1 MNK KVARNER- MNK FANTINA = 9:30 SATI

C1 NK OPATIJA 2 - C2 NK JADRAN POREČ 9:50 SATI
D1 HNK LOVRAN - D2 NK PAZINKA 9:50 SATI

A2 MNK PUNAT - A3 TRIESTE CALCIO 1 10:10 SATI
B2 MNK FANTINA - B3 NK ISTRA PULA 1 10:10 SATI

C2 NK JADRAN POREČ - C3 TRIESTE CALCIO 2 10:30 SATI
D2 NK PAZINKA - D3 NK ISTRA PULA 2 10 :30 SATI

A3 TRIESTE CALCIO1 - A1 NK OPATIJA 1 10:50 SATI
B3 NK ISTRA PULA 1 - B1 MNK KVARNER 10:50 SATI

C3 TRIESTE CALCIO 2 -C2 NK OPATIJA 2 11:10 SATI
D3 NK ISTRA PULA 2 - D1 HNK LOVRAN 11:10 SATI

2. KRUG - KRIŽANJE GRUPA A i C , te B i D na ispadanje (prvoplasirane ekipe križaju se sa drugoplasiranim ekipama iz suprotne grupe) te igraju 2 x 10 minuta

U poluvremenu negdje oko 12 :10 - 12:30 odigrava se revijalna utakmica - ženski nogometni klub JACK POT 2 x 8 minuta , te nastupaju MAŽORETKINJE Grada Opatije sa 1 nastupom od 5 minuta.

Raspored seniorskog dijela turnira je sljedeći:

UTAKMICE SE IGRAJU 1x12 minuta!

SKUPINE: A1 KO NAM BRANI - A2 PUMPJERI nastupaju u 14:00 SATI
B1 MAŠKARE DRAGA - B2 OPET KUKAVELJI nastupaju u 14:15 SATI
C1 VETERANI ŠANKA - C2 MAŠKARANO GOROVO nastupaju u 14:30 SATI
D1 LOVRANCI PIJANCI - D2 MAŠKARANI TIN nastupaju u 14:45 SATI
E1 BATIĆI -E2 MAŽORIČIĆI nastupaju u 15:00 SATI

A2 PUMPJERI - MAŠKARE LEPRINAC nastupaju u 15:15 SATI
B2 OPET KUKAVELJI - B3 X nastupaju u 15:30 SATI
C2 MAŠKARANO GOROVO - C3 HALUBAJSKI ZVONČARI nastupaju u 15:45 SATI
D2 MAŠKARANI TIN - D3 PLESNA SKUPINA GOROVO nastupaju u 16:00 SATI
E2 MAŽORIČIĆI - E3 GRDO SELO nastupaju u 16:15 SATI

A3 MAŠKARE LEPRINAC - A1 KO NAM BRANI nastupaju u 16:30 SATI
B3 X -B1 MAŠKARE DRAGA nastupaju u 16:45 SATI
C3 HALUBAJSKI ZVONČARI - C1 VETERANI ŠANKA nastupaju u 17:00 SATI
D3 PLESNA SKUPINA GOROVO - D1 LOVRANCI PIJANCI nastupaju u 17:15 SATI
E3 GRDO SELO - E1 BATIĆI nastupaju u 17:30 SATI

REVIJALNE UTAKMICE: 1x12 minuta!

17:45 OPĆINA LOVRAN - GRAD OPATIJA
18:00 - 18:05 nastupaju Mažoretkinje Grada Opatije

18:05 OPĆINA MATULJI - OPĆINA LOVRAN
18:20 -¸18:25 MAŽORETKINJE

18:25 GRAD OPATIJA - OPĆINA MATULJI- 17:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sutra se održava 8. Liburnijski malonogometni humanitarni maškarani turnir "Opatija 2013"

Malonogometni klub "Kvarner" iz Matulja u suradnji sa Klubom mladih IDS-a Liburnije od 2006 do 2012 godine organizirao je 7 malonogometnih maškaranih turnira za djecu i seniorske maškarane grupe. Kroz 7 godina nastupilo je oko 600 tinjak djece u četiri dobne skupine iz Hrvatske i Inozemstva , te oko 1200 sudionika seniorskih maškaranih grupa iz Istre Liburnije i primorja.

U sklopu turnira organizira se i humanitarna akcija pod nazivom "Mladi za mlade" kojom je do sada prikupljeno oko 170,000 kuna.

Potaknuti dosadašnjim uspjesima , odlučili smo organizirati sada već tradicionalni "8. MEĐUNARODNI LIBURNIJSKI HUMANITARNI MALONOGOMETNI MAŠKARANI TURNIR Opatija 2013"

Ovogodišnja humanitarna akcija "Mladi za mlade" pod nazivom "Svi za Erika" namjenjena je za najmlađeg od troje malodobne djece samohranog oca obitelji Marčeta.
Naime šestogodišnji Erik Marčeta obolio je od karcinoma na mozgu , te je nedavno imao tešku , ali uspješnu operaciju tumora na mozgu.
Kako se kod djeteta nakon operacije mora primjeniti i adjuvantna kemoterapija (primjenjuje se nakon operativnog zahvata u slučajevima kada se tumor nije mogao u cijelosti odstraniti , ili kada je sav vidljivi tumor odstranjen , ali postoji rizik ostatnih prostim okom nevidljivih stanica mikrometastaza ili mikropresadnica) koja je relativno skupa.

Iako HZZO djelomično pokriva troškove lječenja cijena kompletne terapije (uzimajući u obzir upotrebu vitaminskih mineralnih, djetalnih i biljnih dodataka koji su nužni za uspješan oporavak nakon svakog ciklusa kemoterapije) te ostalih popratnih troškova doseže cifru i do 5000 kuna mjesečno.

Uzimajući u obzir vrijeme trajanja kemoterapije od sigurnih 5 ciklusa u 10 mjeseci troškovi lječenja penju se na visokih 50,000 kuna koje su nažalost jednom samohranom ocu koji sa prihodima od 2,500 kuna a koji preživljavaju uz pomoć dobrih ljudi i nadležnih institucija nažalost "nemoguća misija".

Stoga u koliko ste u mogućnosti pomoći ovoj obitelji , molimo Vas da svoja sredstva uplatite na žiro-račun gospodina Marčete ( 2402006-8702086074 , Erste banka) ili na račun MNK "Kvarner" -* Matulji ( 2484008-1104581541 Raiffiesen banka) s napomenom "Za humanitarnu akciju"

Zahvaljujemo se svima u ime Obitelji Marčeta , te u ime malog Erika kojemu je ova humanitarna akcija posvećena!

- 14:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 23.01.2013.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sljedeći Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se u Petak 25,01,2013., godine s početkom u 19,00 sati , i to u stranačkim prostorijama , u Opatiji.

- 18:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 16.01.2013.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sljedeći Sastanak Kluba mladih IDS-a liburnije održati će se u Petak , 18.01.2013., godine s početkom u 19,00 sati u stranačkim prostorijama , u Opatiji.

- 11:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 09.01.2013.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se u Petak , 11.01.2013., godine s početkom u 19,00 sati , u strančkim prostorijama , u Opatiji.

- 13:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 04.01.2013.

Feštica Kluba mladih IDS-a Liburnije

Klub mladih IDS-a Liburnije organizira Fešticu i radni sastanak koji će se održati u Subotu 05.01.2013., godine s početkom u 19,30 sati ,u Opatijskoj Boćariji!!
Pozivamo sve bivše i sadašnje članove Kluba mladih da nam se pridruže!!

Oznake: klub mladih

- 14:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.09.2012.

Klub mladih IDS-a Liburnije prijavio Malonogometni humanitarni maškarani turnir na natječaj za sufinanciranje javnih potreba Grada Opatije

Malonogometni klub "Kvarner" iz Matulja u suradnji s Klubom mladih IDS-a Liburnije dana 20.09.2012 , godine prijavio je sada već tradicionalni malonogometni maškarani turnir na natječaj za sufinanciranje javnih potreba Grada Opatije za 2013.godinu.

- 12:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 31.05.2012.

Održava se X Izvještajno - Izborni Sabor Kluba mladih IDS-a

U Srijedu 06.06.2012.g., s početkom u 18,00 sati ,u Zajednici Talijana u Umagu održava se X. Izvještajno - Izborni Sabor Kluba mladih IDS-a na kojemu će se podnijeti izvješće o radu Kluba mladih IDS-a u protekle dvije godine , te izabrati novo vodstvo Kluba mladih IDS-a.

- 11:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 30.05.2012.

Izvještajno-Izborna Skupština Kluba mladih IDS-a Liburnije

Izvještajno - Izborna Skupština Kluba mladih IDS-a Liburnije na kojoj će se podnjeti izvješće o dosadašnjem radu Kluba mladih , te izabrati novo vodstvo održati će se u Petak 01.06.2012.,godine s početkom u 19,30 sati , u stranačkim prostorijama u Opatiji.

- 19:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Tiskovna konferencija KM IDS-a Liburnije

Tiskovna konferencija povodom objave konačnih rezultata netom završene humanitarne akcije održati će se u Petak 01.lipnja 2012.godine , i to u Udruzi invalida Grada Opatije s početkom u 11,00 sati.

- 12:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 17.04.2012.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sljedeći Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se u Četvrtak 19.04.2012 , s početkom u 18,30 sati , u stranačkim prostorijama , u Opatiji.

- 17:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.02.2012.

Održan dječji dio 7. Liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira

OPATIJA U subotu 18.02.2012. godine., u organizaciji MNK "Kvarnera" Matulji i Kluba mladih IDS-a Liburnije održao se dječji dio već tradicionalnog sedmog po redu Liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira , i to u vremenu od 8 i 30 do 13,30 sati
Na turniru je nastupilo oko 100-tinjak djece u dobi do 11 godina , a njihovih 12 timova stiglo je iz čitave Liburnije , Rijeke , Istre ali i Italije.

Rezultati dječjeg dijela turnira su sljedeći:

1. mjesto osvojila je ekipa NK Opatija
2. mjesto osvojila je ekipa NK "Orijent"
3. mjesto osvojila je ekipa MNK "Kvarner" Matulji
4. mjesto osvojila je ekipa MNK "Fantina" Kastav


Najmaškaraneje ekipe turnira su sljedeće:

1. mjesto osvojila je ekipa MNK "Kvarner" - Matulji
2. mjesto osvojila je ekipa "Trieste Calcio" - Trst
3. mjesto osvojila je ekipa NK "Opatija" - Opatija


Najmaškaraneji pojedinci turnira su sljedeći:

1. mjesto osvojio je Matias Minen - Trieste Calcio
2. mjesto osvojio je Erik Šafarek - NK Opatija
3. mjesto osvojila je Nina Zoliani - MNK "Fantina" - Kastav

- 10:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 15.02.2012.

Održavanje DJEČJEG dijela humanitarnog turnira (18. veljače 2012. - dvorana Gorovo - Opatija )

MNK "Kvarner" Matulji i Klub mladih IDS-a Liburnije podsjećaju javnost da će se dječji dio 7.Liburnijskog humanitarnog turnira , koji je otkazan zbog loših vremenskih neprilika održati 18. veljače 2012.g.,(Subota) s početkom u 8 i 30 sati , u dvorani Gorovo , u Opatiji. .
Drage sugrađanke i sugrađani , žitelji s područja Liburnije odvojite malo svog vremena , te dođite na naš već tradicionalni maškarani turnir te na taj način podržite našu humanitarnu akciju "Mladi za mlade" da se skupi ča više šoldi.

- 14:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Održan seniorski dio 7. Liburnijskog humanitarnog maškaranog turnira

OPATIJA U subotu 04.02.2012.g ., u organizaciji MNK "Kvarnera" Matulji i Kluba mladih IDS-a Liburnije održao se seniorski dio već tradicionalnog Liburnijskog malonogometnog humanitarnog turnira , i to u dvorani Gorovo , u vremenu od 13 do 21 sat.
Na turniru je nastupilo oko 200-tinjak sudionika podjeljenih u 15 ekipa , te tri revijalna sastava koje su činili vjećnici Matulja , Opatije i Lovrana.

Rezultati seniorskog djela tutnira su sljedeći:

Najbolje maškarane ekipe:

1. mjesto osvojila je ekipa "Kukavelji" - Rijeka
2. mjesto osvojila je ekipa "Grdo selo" - Pazin
3. mjesto osvojila je ekipa "Fair play" d.o.o. - Ičići


Najmaškaraneje ekipe turnira su sljedeće:

1. mjesto osvojila je ekipa "Maškarani Tin"
2. mjesto osvojila je ekipa "Grdo selo"
3. mjesto osvojila je ekipa "Fair play"


Najmaškaraneji pojedinci turnira su sljedeći:

1. mjesto osvojio je Robi Jakotić iz ekipe Carioce - Lovran
2. mjesto osvojio je Dalibor Trdić iz ekipe Maškarani Tin - Trinajstići - Matulji
3. mjesto osvojila je Jelena Tuliak iz ekipe Zbrda zdola - Ičići


U revijalnom djelu nastupile su ekipe koje sačinjavaju predstavnici lokalnih samouprava - Općina Matulji i Lovrana , te Grada Opatije.

Rezultati revijalnog djela su sljedeći:

1. mjesto osvojila je ekipa Grada Opatije
2. mjesto osvojila je ekipa Općine Matulji
3. mjesto osvojila je ekipa Općine Lovran


Također moramo napomenuti da nam ove godine podršku pružile i Opatijske mažoretkinje svojim atraktivnim nastupom.

Još jednom podsjećamo da je ove godine humanitarna akcija "Mladi za mlade" namjenjena Udruzi invalida Grada Opatije , a koja za cilj ima osigurati sredstva za zapošljavanje stručnog njegovatelja za djecu sa invaliditetom , koji bi rasteretio roditelje dijela svakodnevnih obveza , te pružao stručnu pomoć.
U koliko ste u mogućnosti humanitarne donacije možete uplatiti na žiro-račun udruge (2402006-1500023958) ili na MNK "Kvarner" - Matulji (2484008-1104581541) s napomenom za humanitarnu akciju. ili pak dolaskom 18. veljače na dječji dio turnira , te novčanim prilogom potpomognuti ovu humanitarnu akciju.

- 11:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.01.2012.

Najava održavanja 7. Liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira i humanitarne akcije "Mladi za mlade"

Malonogometni klub "Kvarner" iz Matulja u suradnji sa klubom mladih IDS-a Liburnije od 2006 do 2011 ., organizirao je 6.malonogometnih maškaranih turnira za djecu i seniorske maškarane grupe. Kroz šest godina nastupilo je 500-tinjak djece u četiri dobne skupine iz Hrvatske i inozemstva , te oko 1000 sudionika seniorskih maškaranih grupa iz Istre , Liburnije i Primorja.
Potaknuti dosadašnjim vrlo dobrim rezultatima Malonogometni klub "Kvarner" i Klub mladih IDS-a Liburnije najavljuju održavanje 7. Liburnijskog malonogometnog humanitarnog maškaranog turnira i nove humanitarne akcije "Mladi za mlade" ("Pomozimo djeci s invaliditetom") koja će se održati 04.02.2012. (Subota) , u dvorani Gorovo , u Opatiji , i to u vremenu od 8 do 21 sat. Ove godine očekujemo oko stotinjak djece , 150 seniora i oko 500 posjetitelja turnira.

Kao i svih prethodnih godina tako i ove godine u sklopu turnira provodimo humanitarnu akciju "Mladi za mlade" , a namjenjena je Udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije
Namjera je obiteljima djece invalida osigurati dodatnu stručnu pomoć zapošljavanjem stručnog njegovatelja koji bi rasteretio roditelje dijela svakodnevnih obaveza i brige za djecu kao i pružao stručnu pomoć. Godišnji troškovi njegovatelja procjenjuju se na 50.000 kn


Svi zainteresirani mogu uplatiti sredstva na žiro račun udruge (24020006-1500023958 Erste banka) ili MNK "Kvarner" Matulji (2484008-110458-1541 Raiffiesen banka) ili se javiti predsjednici udruge gđi Pažin na br. tel. 091/2603-224 ili 603-222

- 10:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 25.01.2012.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sljedeći Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se u Četvrtak 26.01.2012.g., s početkom u 18 i 30 sati , u stranačkim prostorijama , u Opatiji.

- 14:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 18.01.2012.

Sastanak KM IDS-a Liburnije

Sljedeći Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se u ( Petak ) 20.01.2012.g., s početkom u 18,00 sati., u stranačkim prostorijama., u Opatiji.

- 16:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 11.01.2012.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sljedeći Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se 13.01.2012.g (Petak) s početkom u 18,00 sati., u stranačkim prostorijama., u Opatiji.

- 18:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.01.2012.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sljedeći Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se u Utorak 10.01.2012.,s početkom u 19.00 sati , u stranačkim prostorijama , u Opatiji.

- 11:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se