24

nedjelja

rujan

2006

Johnny Depp mora učiti pjevati

Photobucket - Video and Image Hosting

Johnny Depp počeo je učiti pjevati, a učiteljica mu je njegova djevojka Vanessa Paradis, nekada slavna pjevačica
Depp će glumiti u mjuziklu 'Sweeney Todd', a Vanessa ga uči pjevati u njihovom zajedničkom domu. To su, navodno, dopustili producenti filma, kako Depp ne bi morao napuštati dom u Francuskoj i ići učiti pjevati u Los Angeles.
'Sweeney Todd' je mjuzikl Tima Burtona, a Depp glumi frizera iz naslova koji ubija svoje mušterije i njihovim mesom puni pite.






p.s.ako vam treba banner za blog dođite na moj treći blog picturebanner.blog.hr/
picturebanner.blog.hr

22

petak

rujan

2006

Johnny,Johnny,Johny...


20

srijeda

rujan

2006

The secret world of Johnny Depp


Miljenik Hollywooda Johnny Depp toliko je uživao noseći žensku odjeću na snimanju filma 'Ed Wood' da je počeo odijevati suknje i u slobodno vrijeme, otkriva nova knjiga o životu slavnoga glumca
Poput Eda Wooda, filmskog redatelja i transvestita kojeg glumi u istoimenom filmu, i Depp je u mladosti gajio posebne osjećaje prema ženskoj odjeći.
Autori filma, uključujući i redatelja Tima Burtona, čak su se bojali da bi Deppa netko mogao napasti zbog odjeće neprimjerne njegovom spolu.
Ova tajna otkrivena je u novoj knjizi 'The Secret World of Johnny Depp' autora Nigela Goodalla.
'Obožavam angora pulovere, nevjerojatni su i stvarno se u njima osjećaš dobro. Kao tinejdžer sam hodao s djevojkom koja je imala takav pulover i kada smo prekinuli bio sam jako uzrujan. Ne zbog nje, nego zbog veste', citira Goodall Deppa.

p.s.pogledajte moj video ispod dva posta ,dolje..



09

subota

rujan

2006

'Pirati' se približavaju milijardi

Čini se da će najpopularniji ovogodišnji film 'Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja' postati treći film u povijesti koji će od prodaje karata doseći bruto zaradu od preko milijardu dolara.
LOS ANGELES – Disneyjev film je na kino blagajnama dosad zaradio 993,7 milijuna dolara, od čega 579,5 milijuna prikazivanjem u kinima izvan SAD-a, dok bi milijardu trebao prijeći u petak, rekli su predstavnici kompanije.
Svjetski rekord u zaradi još uvijek drži 'Titanik' iz 1997. godine koji je utržio 1,8 milijardi dolara, dok je 'Gospodar prstenova: Povratak kralja' završio 1,1 milijardu u plusu.
Procjenjuje se da je ovaj vikend zarada 'Pirata' narasla 11,6 milijuna dolara prikazivanjem u preko 49 zemalja, a film je najpopularniji u Francuskoj i Japanu. Veliku zaradu bilježe i 'Povratak Supermana', 'Poroci Miamija' te 'Auti'.




AKO ŽELITE OBLAČITI JOHNNYA KLIKNITE:
ovdje ili ovdje


01

petak

rujan

2006

smijehI'm back!kiss



Evo dugo me nije bilo i stvarno ste me iznenadili s komentarima..(eh da su me bar Pirati oteli,zapravo samo jedan..he,he)..no nisam imala puno vremena jer se selim u Rijeku,a i škola uskoro počinje..rolleyesilipuknucu
Danas sam stvarno happy!!cerekBila sam na sajmu sa starcima..i zamislite kupila sam pirate 2..eek
He,he sad ih stalo mogu gledati..smijeh čak sam dobila i popust na DVD jer stalo kupujem Deppove filmiće..smijehsmijeh..
Kako ste mi vi prije škole???


Photobucket - Video and Image Hosting
(ovdje mi je baš super ispao..cerekcerekcerek)

Evo vam moj video,znam to su samo prvi pirati..kad sam druge kupila tek danas..No nadam se da će vam se svidjeti ..to je ipak dijelo mojih ruku smokin!


p.s. evo vam moj novi banner,pa da ne morate pisati link za moj blog samo stavite ovu sličicu..

JohnnyDepp









Photobucket - Video and Image Hosting
(BLOOM:..ajme..ajoj..šta ću sad .."ubit" će me draga..
DEPP:..ajd mali smiri se Pirati su najbolji,ma nećeš izgubit okladu)

Photobucket - Video and Image Hosting



..i prošlo je ljeto..

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>