Autohtona - Hrvatska stranka prava Sisak

subota, 29.09.2007.

Amnestija Srbije, udarac Mesiću i Sanaderu

Posljednja sramotna presuda Haškog tribunala još je jednom dokazala da Europa želi potpuno amnestirati Srbiju. Za rat u Hrvatskoj će se na kraju optužiti Hrvatska, a za sve žrtve Hrvatska vojska, odnosno zapovjedni kadar. Za ovakvo stanje kriva je Hrvatska Vlada, koja je morala vršiti pritisak na Hag dokazima protiv svih srpskih zločinaca. Umjesto da je trošila naše novce za lov na generala Gotovinu, mogla je iste uložiti u lov na Karađića i Mladića, pa i ostale nedostupne zločince. Stanje u Hrvatskoj nakon ovog zadnjeg udarca međunarodne zajednice je alarmantno, a moglo bi i kulminirati na žalost čak i međunacionalnim sukobima. Senaderu nemoj pretvarati svaki neuspjeh u svoju „lažnu“ pobjedu, jer nas tako vodiš u beznađe iz kojeg se Hrvatska nakon tebe neće izvući, već priznaj poraz i napusti političku scenu. Hrvatice i Hrvati, a i ostali građani iziđite na izbore i kaznite one koji su od 2000. godine stvarali političku klimu koja je dovela do ovakvih udaraca na hrvatsku demokraciju i „sveti“ Domovinski rat. Glasajte za Hrvatske pravaše – Hrvatski pravaški pokret (HP – HPP), za stranku koja će prije svega sačuvati državotvornost Hrvatske, poništiti privatizaciju, suzbiti korupciju i organizirani kriminal.

Bog i Hrvati!

Predsjednik GO HP – HPP Sisak

Davor Vuić, dipl. ing.

- 00:01 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 25.09.2007.

Raskol u HSP-u

Dana 24.09.2007. godine Miroslav Rožić i Tonči Tadić napustili su stranku nakon dvanaest godina. To nas ne treba čuditi jer se već duže vremena ne slažu sa "izdajničkom" politikom Đapića, koji je nakon što je jedna pravaška stranka uspjela doći u poziciju da utjeće na kreiranje hrvatske politike postao dodvornik HDZ-u i SDP-u. Ne bi to bilo toliko strašno da se to ne kosi sa temeljima pravaštva, tj. učenja Oca domovine dr. Ante Starčevića. Izlaskom ova dva pravaša iz stranke, koji su u stvari i bili najbitniji u promicanju i populariziranju HSP-a doći će do raskola u samoj stranci. Velika je vjerojatnost da će u HSP-u nastati frakcije, a moguće je da nastanu neke nove pravaške stranke. Jedan dio članstva će sigurno prijeći i u Hrvatske pravaše - Hrvatski pravaški pokret (HP - HPP), jer će vidjeti da je naša stranka sada jedina opcija koja se dosljedno drži "starčevićanstva" i jer nas ne zanima probitak i bogaćenje pojedinaca, već boljitak svekolikog pučanstva "Lijepe naše". Od ovog trenutka, a to će se pokazati i na izborima, počinje nezaustavljiv pad Đapića koji će za sobom povući i HSP. Jedino rješenje da se HSP spasi od propasti je da se Đapić i njegove istomišljenike smijeni, a po potrebi i isključi iz stranke.

Bog i Hrvati!

Predsjednik GO HP - HPP Sisak

Davor Vuić, dip. ing.

- 12:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 23.09.2007.

Ne dozvolite da nas varaju

Hrvatice i Hrvati!

Bliže se izbori, ne dozvolimo da nas i dalje varaju lažnim obećanjima, kao što su to činili godinama. Ne dozvolimo da žrtve u „Domovinskom ratu“ budu uzaludne. Današnje tri najjače stranke (HDZ, SDP i HSP) kroje antihrvatsku politiku gurajući nas u razne integracije, a znamo da smo u slične kroz povijest lako ulazili, ali smo zato krvlju plaćali izlazak iz istih. Otac domovine dr. Ante Starčević je rekao; „Ni s Peštom, nit s Bečom“, a mi smo rekli „Nikad više sa Srbijom“. Čak i Đapić koji je nakon prošlih izbora imao priliku nešto promijeniti, to nije učinio već je zaokrenuo politiku HSP-a skroz lijevo tako da se i SDP može posramiti. Đapić je od HSP-a učinio stranku koja je sklona trgovini između HDZ-a i SDP-a. Svi iskreni pravaši to ne smiju dozvoliti i zato trebaju svoj glas dati istinskim pravašima, a to su članovi stranke Hrvatski pravaši – Hrvatski pravaški pokret., stranci koja se ne bori za vlastite interese već za boljitak svih nas.

Pridružite nam se u stvaranju bolje Hrvatske, popunite pristupnicu i postanite član istinske pravaške stranke koja zagovara istinske vrijednosti suvremenog društva i zalaže se za cjelovitost i suverenitet „Lijepe naše“, temeljem učenja Oca domovine dr. Ante Starčevića.

Predsjednik GO HP-HPP Sisak
Davor Vuić, dipl. ing.

- 02:20 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.09.2007.

GO HP - HPP Sisak

Izvršni odbor:

Davor Vuić (predsjednik)
Mladen Kaloczi (dopredsjednik)
Siniša Domitrović (tajnik)
Ivica Tumpak (rizničar)
Damir Mesić (član)
Lahor Maroslavac (član)
Darko Zahirević (član)

- 22:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #