26

četvrtak

ožujak

2009

HUSH, HUSH

Lutam
bespućima
usamljenosti

Gledam
prostranstvima
praznine

Slušam
dubinama
tišine

Posežem
rukama
intime

Nikog nema...

Tiho, tiho, srce moje,
ne muči se više,
znaš da neće doći...






05

četvrtak

ožujak

2009

DRAGI MOJI...

DRAGI MOJI, PREDRAGI
MORA DA SAM STVARNO SLIJEPA I NEZAHVALNA KAD NE ZNAM BITI SRETNA ŠTO IMAM VAS. HVALA VAM NA SVIM LIJEPIM RIJEČIMA I PODRŠCI. ULJEPŠALI STE MI DAN, IZMAMILI OSMJEH I SUZE NA MOJE LICE. NE ŽELIM DA SNOVI NESTANU, PREVIŠE SU DIO MENE.
SVI ZNATE KAKO JE TO KADA BOLI LJUBAV.
VOLIM VAS BESKRAJNO

02

ponedjeljak

ožujak

2009

GOOD ENOUGH

Ponekad je potreban odmak da bi čovjek mogao sagledati sebe i sve ono oko sebe i pokušao posložiti sve te sitne komadiće u neku smislenu cjelinu. Pokušala sam i ja to ovih dana, tjedana. Odmak od stvarnosti, odmor od svega onog što me rastužuje, što mi nanosi bol, iznova i iznova. Moram reći da mi nije baš uspjelo i da nisam pronašla nikakvo prosvjetljenje. To je valjda tako. Sama sa svojim mislima, sa svojim snovima, neostvarenim željama...
Usamljena sam dok vodim ovaj poluživot i ne vidim kraja tome, biti savršena žena, majka, kći, unuka...kome? zašto? A gdje sam ja? U meni je jedan dio mrtav otkako znam za sebe, a nakon ovoga znam da će takav i ostati. Ljubav je, čim vas pogodi, gubitak. Teško je biti savršen kad znaš da tamo negdje postoji nešto divlje i divno, nešto što sam iskusila i danas znam da je to toliko moćno da sam za to bila spremna i umrijeti. Svo ovo vrijeme postojala je u meni bol i postojao je on, toliko stvaran, toliko željan, s jedne strane i ja i moje utopijske nade s druge strane kreveta...ležala bi oslabljena suzama i žudnjom i gadila sam se sama sebi dok me bol ponovo nebi potjerala u suze. Znam da nakon ovoga nikada više neću biti sretna, ona buđenja kad se pitaš zašto se smiješ, toga više nikada neće biti. Biti savršena - kako je to hladna stvar dok ti se iznutra sve lomi na komadiće i dok se pitaš kada će ova bol postati podnošljiva?

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.