L I N K O V I:

Blog.hr

Preporučam slijedeće cure:

• Sanja(45)
• DanielaLand

• Mistress Ninella
• Malena BDSM

• Joanna Jethr

• Plava Mala
• Mala plava M.P.


i mog velikog i dragog prijatelja

SlavenKako pravilno koristiti
sexy toys?


Also daklem, seksi igračke ili pravilnije seksualne igračke, danas se već mogu gotovo nabaviti i u drogerijama. U ovom slučaju mislim na vibrirajući prsten kojega nudi proizvođač prezervativa, po cijeni od pedesetak kuna. Ovaj proizvod je jednokratan (nemože se mijenjati baterija) a ima i vrlo nezgodan prekidač za vibrator, tako da ga osobno ne preporučam! Bolje je u pravom S-shopu nabaviti kvalitetan prsten (cijena je oko 90 kuna) koji će izdržati veće napore i kojemu se baterija mijenja.

JAPANSKE KUGLICE - proizvod koji datira još iz srednjevjekovnog japana (zato se tako i zove), gdje se proizvodio isključivo od plemenitih metala, danas se nudi u raznim izvedbama, a dominiraju plastične kuglice. Vjerujući da znate o čemu govorim, moram upozoriti na jedno. Poput svih drugih pomagala, koja se umeću u vaginu, tako se i ova napravica prije uporabe mora savršeno dezinficirati. Naravno, u slučaju plastičnih ili gumenih kuglica, to nije moguće. Zato preporučam staklene ili metalne kuglice, koje treba prokuhati da bi se dezinficirale. Ako se radi o staklenima, prokuhati se mogu samo one bez umetnute žive ili metalne kuglice, jer u protivnom, doživjeti ćete eksploziju u kuhinji ...

VIBRATOR, DILDO - falusoidni proizvodi koji tek iznimno dolaze u staklenoj ili metalnoj verziji (a ti su i podosta skuplji), danas su vrlo popularni. Koriste ih cure i dečki već u nižim razredima srednje škole. No, i za njih vrijedi isto pravilo: ako se koriste za vaginalni seks, obavezno im navucite prezervativ, kako bi izbjegli mogućnost unošenja patogenih mikroba u vaše (cijenjene i s moje strane toliko voljene) pičkice. Ovo nije šala, jer malo pročitajte o temama poput HPV, CIN, PAPA TEST (na internetu) pa ćete brzo shvatiti koliku težinu i vrijednost ima ovo upozorenje.

Ostala pomagala koja se koriste izvana ili analno, ne podliježu posebnim upozorenjima!

Eh, da sjetih se još nečega. Sramežljivi će se teško odlučiti ući u S-shop (Sex-Shop, za one koji do sada nisu razumjeli), pa će se koristiti priručnim predmetima (svijeće, boce, ... gdje li je samo granica ljudske mašte?!). Pažljivo s time. Ako koristite boce, one obavezno moraju biti pune tekućine, jer fizika je neumoljiva. Lako se može dogoditi da se u boci stvori podtlak, te ako vam se grlić boce u tom stanju susretne s grlićem maternice, nećete biti sretni. U ekstremnim slučajevima na scenu stupa kirurgija!!!!! U svakom slučaju, i na ove alternativne sprave navucite kondom. Kupite XXL veličinu, jer ta gotovo sigurno neće puknuti ako se navuče na manju boćicu!
Par savjeta
za muškarčine


01. Ona nije "DOBRA TREBA" ili "SJAJNA PIčKA" nego
SKLADNA OSOBA ŽENSKOG SPOLA.

02. Ona nije "LAKA KOKA" ili "VOLI SE JEBATI" nego je
KOMUNIKATIVNA I SPOLNO EKSTROVERTIRANA.

03. Ona nije "GLUPAČA" ili "KOZA" nego je
OMETENA U OBRADI PODATAKA.

04. Ona nije "PRAZNOGLAVA" ili "ŠUPLJAČA" nego je
NESKLONA RAZMIŠLJANJU.

05. Ona nije "PIJANA KO' KRAVA" nego je
ZNATNO KEMIJSKI INTOKSINIRANA.

06. Ona se ne bi "ODMAH RADO POJEBALA" nego ona je
TRENUTČNO SEKSUALNO USREDOTOČENA.

07. Ona nema "SILIKONSKE SISE" nego je
MEDICINSKI ESTETIZIRANA I TJELESNO NADOPUNJENA.

08. Ona nije "KURVETINA" nego je
U CIJELOSTI NESPUTANA I PRISTUPAČNA.

09. Ona nema "SJAJNO DUPE" ili "IZVRSNU GUZICU" nego je
POZADINSKI SUPERIORNA I PRIRODNO PODARENA.

10. Ona nema "BRKOVE" i nije "MUŠKARAČA" nego je u
STALNOM KONTAKTU S MUŠKIM DIJELOM SVOJE PRIROĐENE OSOBNOSTI.

11. Ona ne "KUHA KATASTROFALNE SPLAČINE" nego je
GURMANSKI NEOSVJEŠTENA I MIKROVALNO USMJERENA!


Erotico

nedjelja, 17.04.2011.

Katja se udaje (za drugoga)

Nekada se dogode stvari koje čovjek nikada ne planira, ne bi smio pa i ne želi napraviti. Zoran je bio prijatelj, dobar čovjek ali previše ambiciozan pa nekada gazi sve ispred sebe. Duga veza s Katjom približila se svome vrhuncu - braku.

Mislim da su cijeli život bili zajedno, vjerni golubovi koji su znali da će doći dan za sudbonosno "da". Zoran ju je volio iako su mi nekada njegovi stavovi o seksu bili nerazumljivi. Poslije toliko godina veze sa Katjom, znao mi se požaliti kako se ona ponaša kao prava kurva. To ga izluđivalo. Njegovo poimanje seksa bilo je malo reći zastarjelo. Ništa što izlazi iz okvira najobičnijeg.

Međutim, što je tu je. Svi smo se spremali za tu subotu i dan vjenčanja. U petak navečer došao sam kod Zorana i Katje u stan. Na ulazu me dočekao Zoka i užurbano ugurao u stan.

- Čuj, prijatelju, posluži se pićem a ja idem obaviti još neke dogovore u restoran. Katja je u sobi. Neću dugo pa se vidimo kasnije.

Natočio sam piće i uvalio se u naslonjač. Na TV-u glupi program, te se zabavljam daljinskim. U tom trenutku iz sobe je izašla Katja i vidjevši me lijepo se nasmijala.

- Baš dobro da si tu, treba mi mišljenje kako ću sutra izgledati. Stižem za deset minuta.

Vratila se u sobu i zatvorila vrata. Pomislio sam, baš je našla stručnjaka za takve ocjene. Nedugo poslije začuo sam poziv iz sobe.

- Dođi molim te u sobu.

Ušao sam i vidio Katju obučenu u prekrasnu vjenčanicu. Stajala je pred zrcalom kao vila, nevino i seksi u isto vrijeme. Pogled sam prikovao na nju i ukočeno stajao kao neki klipan koji ne zna što da kaže.

- Što misliš, kako izgledam? - rekla je.

- Izgledaš tako da mi je žao što ćeš usrećiti nekoga drugog. Ti se najljepša mlada koju sam ikada vidio.

Nasmijala se cijelim licem tako da čovjek uživa gledajući.

- Znaš, uhvati me strah kada pomislim da od sutra postajem nečija, i samo s jednim čovjekom... rekla je i nastavila gledati u zrcalo.

- Pa zar to nije ono što si željela?

- Da, ali ipak...

- Postoje stvari koje sam željela iskušati, ali nije bilo prilike... a ni prave osobe.

- Biti će sve u redu, vjeruj mi. - rekao sam.

Blago me pogledala kao da sam mali psić. Bilo mi je neugodno zbog situacije u kojoj sam našao. Što ja uopće radim u njihovoj sobi?

- Imam ja nešto za tebe, rekla je zadigla haljinu te stavila nogu na stolicu.

Imala je bijele čarape koje su stezale jedru butinu i na butini podvezicu. Savršenost njene noge uobličila je cipela s štiklom. Meni je crvenilo udarilo u glavu što od neugode što od napaljenosti situacije u kojoj sam se našao.

- Ova podvezica je namijenjena tebi. Da je ne bi lovio na vjenčanju uzmi je sada.

Pozvala me rukom i ponudila da je svučem s njene noge. Prišao sam i oznojenih ruku od nervoze lagano svlačio podvezicu. Osjetio sam kako Katja ubrzano diše na moje uho, a njena blizina me dovela u stanje kada razum gubi smisao. Uzela je moju ruku i ništa ne govoreći prislonila je na svoju pičku. Nije imala gaćice te sam odmah osjetio toplinu i mokrinu među njenim nogama.

- Ja bi da mi ga staviš, da me jebeš, guziš, da iskoristimo ove zadnje trenutke.

Bijah silno uzbbuđen ali me ipak malo zatekla. Nakon nanosekunde razmišljanja ipak pristah.

- Jebati ću te, kako god hoćeš... kako god si zamišljala i maštala.

Naslonila se rukama na ormarić i zadigla vjenčanicu. Bože, koji guzovi, koje noge, pička...

Izvadio sam kurac koji je toliko nabreknuo da ga gotovo ni ja nisam prepoznao. Prislonio sam ga uz otvor njene pičkice i glavićem trljao po ulazu.

- Nabi mi kurčinu... stavi ga do kraja... do bubrega. Jebi me... molim te, da se sjećam ovoga trenutka do kraja života.

Bila je uska, plitka i nekako nerazrađena.

- Ako ga gurnem do kraja boljeti će te.

- Neka, samo ga gurni… nabij da ga pamtim. Pa ti imaš kurčinu... tako je velik… ooo… kako je ovo dobro! - ponavljala je.

Jebavao sam je s leđa cijelu vječnost. Polagano pa brže.. stavljao ga dokle god je mogao.

- Stavi mi ga u šupak... hoću i to da probam… samo polako, molim te.

Na komodi sam vidio kremu za tijelo te je hitro dohvatio i namazao lagano maleni šupčić. Malo sam ga proširio prstom. Išlo je bez problema ali kako ugurati njega. Prislonio sam kurčinu na šupak. Izgledao je kao vlak koji hoće ući u vjenčani prsten. Pokušao sam i uvukao malo glavić među njene oble guzove. Zastenjala je od bola i stresla se kao da je dotakla struju. Povukao sam se i rekao:

- Ovo neće ići.

- Hoće, mora, molim te daj... gurni ga… neka boli.

Pokušao sam ponovo i ugurao ga do pola. Stenjala je i plakala od bola ali se na licu vidio osmjeh žene u totalnoj ekstazi. Lagano sam ga cijelog uvukao. Bilo je usko, nemoguće usko. Gurao sam ga i izvlačio pažljivo, najpažljivije što sam mogao.

- Ovo želim... to sam sanjala... i mislila da nikada... tooo, svršavala je i isprekidano pokušavala nešto reći.

On je stajao ukočen i mislio sam da neću nikada svršiti. Miješala je bokovima i nabijala se što je više mogla. Trajalo je dugo ali nismo odustajali. Htjeli smo iskoristiti svaku sekundu ove ljepote, jebačine kakvu zaslužuje svako živo biće. Uzela ga rukom i lagano izvukla. Legla je na pod i svukla naramenice. Ostao je bijeli grudnjak kojeg je strgnula sa sebe. Velike sise, tvrde i kao stvorene za stiskanje ispale su pred mene. Uzela mi je kurac u ruku i primakla sisama.

- Jebi me među sise.

Bilo je dobro… predobro za jednog smrtnika kao što sam ja. Kada sam je i tako izjebao rekla je:

- Sada ću ti ga popušiti u znak zahvale...

Ljubila je jaja a kurac oblizivala kao sladoled, od korijena do glavića. Za nju je postojao samo moj kurac u tom trenutku. Držala ga i pušila kao da se boji da će ga neko ukrasti.

- Pazi svršit ću... aah, rekao sam.

- Hoćeš, i to meni u usta... sve istresi... sve ću progutati kao najljepši šlag.

Svršavao sam dugo a ona je isisavala kičmenu moždinu kroz njega.

Pogledali smo na sat i vidjeli da smo se jebavali gotovo sat vremena. Ona je zadovoljno prela kao svaka dobro izjebana žena.

- Zoran je OK ali nema pojma o seksu. Ništa od ovoga nisam probala do sada, i zato ti hvala. - rekla je nježno me poljubivši u obraz.

- I što veliš, kako izgleda mladenka u ovoj haljini? - upitao je Zoran kada se vratio.

- Lijepa je! - odgovorio sam.

- 20:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< travanj, 2011 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv--- T U T O R I A L S ---


40 grešaka koje muškarci
čine u seksu sa ženama


01. Ne ljube odmah - Izbjegavanje njezinih usana i uronjavanje u erogene zone daje joj osjećaj da plaćaš po satu i želiš da ti se isplati svaka minuta izbjegavajući nepotrebne akcije. Pravilan strastveni poljubac je ultimativan oblik dobre predigre.

02. Puhati prejako u njezino uho - Priznaj, neki klinac u školi ti je rekao da cure to vole. Ali postoji razlika između biti erotičan i puhati kao da želiš ugasiti sve svjećice na torti svog 50 rođendana. To boli.

03. Ne brijanje - Često zaboravljaš da imaš šiljke zalijepljene za svoju bradu a njome često stružeš po partneričinom licu ili bedrima. Kad ona okrene glavu to nije strast već izbjegavanje.

04. Stiskanje njezinih grudi - Mnogi muškarci se ponašaju kao kućanica koja provjerava paradajz kad stave šaku na grudi. Miluj i njeguj ih s pažnjom.

05. Grizenje njenih bradavica - Zašto se muškarci pričvrste za ženine bradavice, kao da je pokušavaju ispuhati kroz grudi? Bradavice su jako nježne i osjetljive. Ne podnose žvakanje. Liži ih i sisaj nježno. Prelaziti ih jezikom je dobro, pretvarajući ih u igračku za psa nije.

06. Okrećući njezine bradavice - Prestanite vrtjeti bradavice između kažiprsta i palca kao da pokušavate naći radiostanicu u planinskom kraju. Koncentrirajte se na cijele grudi ne samo na istaknute dijelove. Ako ne vjeruješ daj nekom da to tebi učini.

07. Ignoriranje drugih dijelova njezinog tijela - Žena nije autoput s tri odvojka: Sisaselo Lijevo i Sisaselo Desno i Međugradski tunel. Postoje mnogi drugi dijelovi koje zapostavljaš na putu prema Donjogradskoj Vagini. Obrati pažnju i na okolinu.

08. Zaglavljivanje ruke - Loša spretnost ruku u regiji podsuknje može rezultirati u upletanju prstiju u gaće. Ako ćeš već biti toliko agresivan zamoli ju da skine tu prokletu stvar.

09. Ostavljajući joj mali dar - Odlaganje kondoma je muškarčev posao. Ti si ga nosio, ti ga baci u smeće.

10. Napad na klitoris - Direktan pritisak je jako neugodan, stoga nježno rotiraj svoj prst uzduž i poprijeko.

11. Uzeti odmor - Žene, za razliku od muškarca, ne nastavljaju tamo gdje su stale. Ako staneš, vrate se na početak vrlo brzo. Ako primjećuješ da još nije, nastavi pod svaku cijenu, odrvenjela ti usta ili ne.

12. Svlačeći ju nespretno - Žene mrze izgledati glupo, a tako izgleda gola do pasa s pulover zaglavljenim oko vrata i ramena. Odmotaj ju kao elegantan dar, a ne kao dugo iščekivanu dječju igračku.

13. Dati joj "nategača" u predigri - Milovati je kroz gaćice može biti jako ugodno. Nategnuti ih prema gore ili nazad (obično) nije.

14. Opsjednutost vaginom - Iako većina muškaraca može naći klitoris bez autokarte, Još uvijek misle da je vagina najvažnija. Ruka je dole tako brzo kao da pokušavaš sakriti ukradene novce u dimnjak. U osnovi to i nije toliko loše, no ako nemaš obzira može biti bolno, pa se nemoj zanositi. Bolje posveti više pažnje klitorisu i stidnim usnama, a zatim uvuci prst i shvatit ćeš da li joj se sviđa.

15. Prejaka masaža - Pokušavaš ju masirati na jedan senzualan, opuštajući način. Ruke i prsti - OK, laktovi i koljena - NE MOŽE!!!!!!!!!!!

16. Prenaglo svlačenje - Ne forsiraj sa skidanjem ako ona nije dala na znanje da želi to skinuti, čak i sa nekoliko dugmadi.

17. Prvo skinuti hlače - Muškarac najsmješnije izgleda u gaćama i čarapama. Prvo skini čarape.

18. Prebrzo - Kad si već u penis-u-vagini situaciji, najgora stvar za učiniti je pumpati kao industrijska kompresijska pumpa. Ona bi se mogla početi osjećati kao radnik koji je postao tehnološki višak zbog tvoje tehnologije.

19. Prejako - Ako udaraš svojim trokutastim bočnim kostima po njezinim bedrima ili trbuhu bol je jednaka dva tjedna jahanja sabijeno u nekoliko sekundi.

20. Svršiš prerano - Strah svakog muškarca. S razlogom! Ako pucaš prije nego vidiš donji dio njenih bjeloočnica, pobrini se da imaš dodatni plan kako dovesti i nju do kraja.

21. Svršiš prekasno- Nekome može izgledati da je pumpanje sat vremena bez klimaksa znak dobrog seksa, ali njoj je sigurno znak odrvenjele vagine. Barem nabavi dobre tapete da se ima čime interesirati dok glumiš Maratonca.

22. Pitaš ju je li svršila - Trebao bi to znati, većina žena radi buku i vagina se stegne, ali ako ne znaš ne pitaj.

23. Prenježan oralni seks - Nemoj glumiti divovskog mačka sa malim tanjurom s mlijekom, zaroni čitavim ustima i poigravaj se jezikom.

24. Pritišćeš joj glavu u međunožje - Muškarci insistiraju na tome dok nije oči-u-penis nadajući se kako će to brzo dovesti do penis-u-ustima situaciji. Sve žene to mrze. To je otprilike tri koraka do biti odvučena u pećinu za kosu. Ako želiš da koristi usta, koristi i ti svoja. Zavedi ju riječima i probudi joj želju za tim.

25. Ne upozoriš prije klimaksa - Obično, sperma ima okus morske vode pomiješane s bjelanjkom. Ne vole ju svi. Ako već prakticirate oralno, upozori ju kako bi učinila što treba.

26. Mrdanje za vrijeme felacija - Ne guraj. Ona će učiniti sve potrebne kretnje. I ne hvataj ju za glavu. Samo lezi i prepusti se.

27. Savjeti iz pornića - U pornićima izgleda kao da žene vole da se po njima svrši. U stvarnom životu to samo znači više veša za pranje.

28. Natjerati ju da jaše cijelu vječnost - Pitati je da bude gore je u redu. Ležati i gunđati dok ona radi sav posao nije. Pobuđuj je nježno, kako se ne bi osjećala kao kapetan škune. I pusti je da se odmori ako joj treba.

29. Probaš analno i onda se praviš da je slučajno - To je slučaj gdje muškarci dobiju reputaciju kako ne znaju slijediti upute. Ako ga želiš staviti pitaj. I ne misli da je pijanost isprika.

30. Fotografiranje - Kad muškarac kaže: "Mogu li te slikati?" Ona čuje: "Pokazao bih te svojim prijateljima." Barem ju upoznaj s njima prije.

31. Nemaštovitost - Mašta je sve od crtanja uzoraka prstima po njezinim leđima do sipanja meda po njoj i lizanja. Voće, povrće, led i perje može, vruć vosak i trajna nitroboja ne može.

32. Lupati trbuhom u njen trbuh - Ne postoji manje erotičan zvuk, vrlo slično natjecanju u podrigivanju.

33. Postavljajući je u glupe poze - Ako ona želi naprednu jogu u krevetu, može. Ali osim ako nije rumunjska gimnastičarka, ne nadaj se previše. Želiš li partnericu sa pokidanim tetivama? To je kao marioneta bez konaca.

34. Tražiš njenu prostatu - Pročitaj ovo pažljivo. Anal stimulacija može biti ugodna muškarcima jer imaju prostatu. Žene je nemaju. No, ipak, žene imaju "G" točku i ona se može stimulirati analnim seksom, jer pozicija je jako bliska. Ipak, prije svega dogovori se s njom i uskladi termine prema onima koji njoj odgovaraju!

35. Ljubavni ugrizi (hickie) - Jako je erotično blago grizenje i sisanje na strani vrata, ako si pažljiv. Nijedna žena ne želi tjednima nositi odjeću s visokim ovratnicima.

36. Vičući upute - Nemoj vikati što da radi kao trener s megafonom. To baš ne uspaljuje.

37. Pričati prljavo - I ovo je tanki led, jer te ona (ako te već dobro ne pozna) može svrstati u uličare s niskom razinom pristojnosti. Nije sramota pitati, da li ju to uzbuđuje.

38. Ne brineš o njezinom svršavanju - Moraš završiti posao. Pokušavaj dok ne uspiješ i ona bi mogla učiniti i više za tebe. Izreka starog djeda: "Kratko al' slatko!" baš ne vrijedi.

39. Gnječiš ju - Muškarci su uglavnom veći i teži od žena. Ako samo legneš na nju poplavit će. Radije izvježbaj tricepse.

40. Zahvaliti joj - NIKAD ne zahvali ženi za seks. Tvoja ili njezina spavaća soba nije javna kuhinja gdje se dijeli juha. Pretpostavka je da ste u seksu uživali obostrano, stoga će biti dovoljna solidna doza nježnosti (milovanja, nježnog ljubljenja) nakon felacia.Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se