L I N K O V I:

Blog.hr





Preporučam slijedeće cure:

• Sanja(45)
• DanielaLand

• Mistress Ninella
• Malena BDSM

• Joanna Jethr

• Plava Mala
• Mala plava M.P.


i mog velikog i dragog prijatelja

Slaven











Kako pravilno koristiti
sexy toys?


Also daklem, seksi igračke ili pravilnije seksualne igračke, danas se već mogu gotovo nabaviti i u drogerijama. U ovom slučaju mislim na vibrirajući prsten kojega nudi proizvođač prezervativa, po cijeni od pedesetak kuna. Ovaj proizvod je jednokratan (nemože se mijenjati baterija) a ima i vrlo nezgodan prekidač za vibrator, tako da ga osobno ne preporučam! Bolje je u pravom S-shopu nabaviti kvalitetan prsten (cijena je oko 90 kuna) koji će izdržati veće napore i kojemu se baterija mijenja.

JAPANSKE KUGLICE - proizvod koji datira još iz srednjevjekovnog japana (zato se tako i zove), gdje se proizvodio isključivo od plemenitih metala, danas se nudi u raznim izvedbama, a dominiraju plastične kuglice. Vjerujući da znate o čemu govorim, moram upozoriti na jedno. Poput svih drugih pomagala, koja se umeću u vaginu, tako se i ova napravica prije uporabe mora savršeno dezinficirati. Naravno, u slučaju plastičnih ili gumenih kuglica, to nije moguće. Zato preporučam staklene ili metalne kuglice, koje treba prokuhati da bi se dezinficirale. Ako se radi o staklenima, prokuhati se mogu samo one bez umetnute žive ili metalne kuglice, jer u protivnom, doživjeti ćete eksploziju u kuhinji ...

VIBRATOR, DILDO - falusoidni proizvodi koji tek iznimno dolaze u staklenoj ili metalnoj verziji (a ti su i podosta skuplji), danas su vrlo popularni. Koriste ih cure i dečki već u nižim razredima srednje škole. No, i za njih vrijedi isto pravilo: ako se koriste za vaginalni seks, obavezno im navucite prezervativ, kako bi izbjegli mogućnost unošenja patogenih mikroba u vaše (cijenjene i s moje strane toliko voljene) pičkice. Ovo nije šala, jer malo pročitajte o temama poput HPV, CIN, PAPA TEST (na internetu) pa ćete brzo shvatiti koliku težinu i vrijednost ima ovo upozorenje.

Ostala pomagala koja se koriste izvana ili analno, ne podliježu posebnim upozorenjima!

Eh, da sjetih se još nečega. Sramežljivi će se teško odlučiti ući u S-shop (Sex-Shop, za one koji do sada nisu razumjeli), pa će se koristiti priručnim predmetima (svijeće, boce, ... gdje li je samo granica ljudske mašte?!). Pažljivo s time. Ako koristite boce, one obavezno moraju biti pune tekućine, jer fizika je neumoljiva. Lako se može dogoditi da se u boci stvori podtlak, te ako vam se grlić boce u tom stanju susretne s grlićem maternice, nećete biti sretni. U ekstremnim slučajevima na scenu stupa kirurgija!!!!! U svakom slučaju, i na ove alternativne sprave navucite kondom. Kupite XXL veličinu, jer ta gotovo sigurno neće puknuti ako se navuče na manju boćicu!




Par savjeta
za muškarčine


01. Ona nije "DOBRA TREBA" ili "SJAJNA PIčKA" nego
SKLADNA OSOBA ŽENSKOG SPOLA.

02. Ona nije "LAKA KOKA" ili "VOLI SE JEBATI" nego je
KOMUNIKATIVNA I SPOLNO EKSTROVERTIRANA.

03. Ona nije "GLUPAČA" ili "KOZA" nego je
OMETENA U OBRADI PODATAKA.

04. Ona nije "PRAZNOGLAVA" ili "ŠUPLJAČA" nego je
NESKLONA RAZMIŠLJANJU.

05. Ona nije "PIJANA KO' KRAVA" nego je
ZNATNO KEMIJSKI INTOKSINIRANA.

06. Ona se ne bi "ODMAH RADO POJEBALA" nego ona je
TRENUTČNO SEKSUALNO USREDOTOČENA.

07. Ona nema "SILIKONSKE SISE" nego je
MEDICINSKI ESTETIZIRANA I TJELESNO NADOPUNJENA.

08. Ona nije "KURVETINA" nego je
U CIJELOSTI NESPUTANA I PRISTUPAČNA.

09. Ona nema "SJAJNO DUPE" ili "IZVRSNU GUZICU" nego je
POZADINSKI SUPERIORNA I PRIRODNO PODARENA.

10. Ona nema "BRKOVE" i nije "MUŠKARAČA" nego je u
STALNOM KONTAKTU S MUŠKIM DIJELOM SVOJE PRIROĐENE OSOBNOSTI.

11. Ona ne "KUHA KATASTROFALNE SPLAČINE" nego je
GURMANSKI NEOSVJEŠTENA I MIKROVALNO USMJERENA!


Erotico

petak, 25.02.2011.

Tetka Sara

Bilo je to u ljeto prije dvije godine, imao sam tek 15 godina. Bio sam mlad i pun snage, i sa vidljivim znakovima da se pretvaram u muškarca. Majka je otišla s ocem na službeni put, a ja sam zbog obaveza u klubu morao ostati kod kuće, pa je majka brigu o meni povjerila svojoj sestri, mojoj tetki koja je imala 29 godina. Bilo je strašno vruće pa sam se dobro oznojio, iako nisam ništa radio. Odlučio sam se malo ohladiti pod tušem, računajući da će tetka doći kasnije navečer da me obiđe.

Upravo sam prao i sapunao svoga mališana šetajući kožicu gore-dolje preko glavića, kada sam čuo da se zatvaraju ulazna vrata. Od ritmičkih pokreta gore-dolje počeo mi se dizati kurac i pokazivati se u punoj svjetlosti. Misleći da tetka baš neće ući u kupaonicu nastavio sam drkati želeći se opustiti malo.

Uto se otvore vrata kupaonice i uđe tetka. Pogled joj je odmah pao na moj kurac, gledala ga je dosta dugo vremena, a da nije uopće digla pogled, kad je najzad digla pogled:

- Ohoho, mali Zlatkić se pretvara u pravog muškarca - kaže tetka Sara.

- Pa što to radiš? - reci tetki.

- Ništa, crveneći u licu - počeo sam mucati.

- Pa zar nemaš neku curicu koja bi to radila umjesto tebe ili bi ti pomogla na drugi način? - nastavi ona.

- Nemam - rekoh.

- Samo mi nemoj reći da nikada nisi bio sa curom - reče tetka Sara.

- Pa, nisam. - odgovorih lagajući, jer bilo je nekih gotovo grčko rimskih pokušaja seksa, no ipak to nisam smatrao pravim seksom, onakvim kakvoga sam vidio u tada rijetkim pronićima.

Moram reći da je Sara bila jako lijepa žena, iako je rodila dva dečkića bila je još uvijek očuvana, i imala je jako lijepe velike sise, koje su me oduvijek privlačile, i na koje sam noćima drkao, zamišljajući kako ih gnječim. Polako se približavala kadi i dalje gledajući u pravcu mog kurca. Kada je došla do mene upitala je:

- Hoćeš li ga ti ja pomognem, da se ne mučiš sam?

S obzirom da ja nisam ništa odgovorio, uzela je lagano moj kurac u ruku i nastavila tamo gdje me je prekinula, lagano ga drkajući. Nisam znao kuda gledati i kako se ponašati. Tako skamenjen, jednostavno sam bio podatan materijal za Saru.

- Kako ga zoveš? - upita me.

- Nikako, jednostavno kurac! - opet sam zamucao.

- Ma nemoj mi molim te reći da taj svoj mladi lijepi veliki kurac nisi nikad dao nekoj curi, kojoj bi on stvorio veliki užitak, čak bi i ja voljela probati ovakav lijepi kurac - nastavi ona

- Stvarno nisam - rekoh.

- A je 'l bi volio? - pita me tetka.

- Pa naravno, svi već u školi o tome pričaju, samo ja nemam što pričati! - rekoh pomalo postiđeno.

Evo sad ću ti ja pomoći da i to probaš - reče tetka i nastavi ga drkati - samo sada ubrzanim ritmom.

Kako sam bio maksimalno uzbuđen nije mi trebalo puno da mi kurac eksplodira i izbaci spermu svuda naokolo, a najviše tetka Sari po haljini, crveneći zbog toga što sam tako brzo svršio, a da nisam stigao ništa napraviti sa tetkom.

Iako je bila malo ljuta, što sam joj sa spermom poprskao haljinu, tetka Sara se samo nasmiješila i rekla:

- Nije to ništa - tješila me - sada ćemo to popraviti.

Počela je skidati poprskanu haljinu. Odmah su se ukazale njezine lijepe velike sise sa ukrućenim bradavicama, jer nije imala grudnjak, i njene bijele seksi gaćice koje su više otkrivale nego skrivale, ispod kojih su se nazirale mekane crne guste dlačice. Nije skidala gaćice, nego se samo sagnula u visinu mog kurca koji je usprkos svršavanju još uvijek stajao i uzela ga u ruku.

- Sav ti je ljepljiv, moramo malo počistiti ovaj nered koji si napravio - reče ona.

Mislio sam kako će ga sada tušem i sapunom oprati, ali me iznenadila nagnula se naprijed i uzela ga u usta, prvo samo glavić, a zatim i dalje dok je nisu po nosu poškakljale moje dlačice. Uzela ga je cijelog u usta i ja sam bio sav u transu. Počeo sam se kretati naprijed, natrag, prvo polagano, a onda sve brže, kao da je jebem u pičku.

- Polako, polako, hoću i ja imati nešto od ovoga reče, kada ga je nakratko ispustila van iz usta.

Ali bilo je prekasno, ja sam opet svršavao, a sperma je počela špricati po njezinom licu, očima i kosi. Brzo ga je opet stavila u usta i pokupila sve do zadnje kapi sperme koja je izašla iz mog kurca. Nakon ovog drugog svršavanja kurac mi je počeo padati, a ja sam bio sve tužniji misleći da neću ni danas prvi puta pojebati ženu. Iako je i ona bila razočarana što sam opet tako brzo svršio, predložila je da istuširamo, pa ćemo onda vidjeti što će biti kada se malo odmorimo.

Počela je skidati jedino što je još ostalo na njoj, njezine seksi gaćice, kada ih je povukla dolje, u prvi je plan došla njena dlakava pičkica, na čijem je vrhu veoma crven virio njezin klitić. Vidjevši to kurac mi se odmah počeo dizati. Usprkos tome završili smo tuširanje i otišli u dnevnu sobu. Natočila mi je piće i sjela kraj mene. Pitala me da li mi se svidjelo dok mi je lizala kurac. Kada sam potvrdno odgovorio, rekla je da bi ona htjela probati, kako je to kada joj mladić liže pičku.

- Može! - rekoh sada već potpuno opušten, ali morat ćeš mi pomagati, jer ovo još nisam radio…

- Za početak samo klekni između mojih nogu, isplazi jezik i nježno me liži po cijeloj pičkici, a kada dođeš do klitorisa možeš ga nježno cuclati, kao lizaljku reče ona.

Isplazio sam jezik i počeo je nježno lizati gore-dolje po pički, a kad je trebalo nešto promijeniti lijepo mi je objasnila što trebam raditi, i ja sam je slušao. Pička joj se počela snažno vlažiti, tako da sam u pomoć pozvao svoje prste koje sam počeo zabadati u nju. Počela se izvijati i sve jače gurati pičku na moja usta, jezik i prste. Tada je predložila da dok ja nju ližem i jebem prstima, da ona meni liže kurac. Odmah smo promijenili položaj. Dobro smo se izlizali i uzbudili, kad Sara reče neka malo prekinem inače će sada ona svršiti, a želi da ovaj puta zajedno svršimo. Prestao sam je lizati i okrenuo sam se prema njoj, uzela je kurac u ruke, povukla me prema naprijed i stavila ga među svoje meke velike sise. Uh, koje je to tek blaženstvo bilo. Kratko mi je vrijeeme drkala sisama, a onda sam joj rekao da bi je konačno želio pojebati. Složila se s time i pitala me kako bi ja to želio uraditi. S obzirom na moje skromno iskustvo prepustio sam njoj da izabere položaj u kojem ćemo se pojebati.

- Probat ćemo sve položaje - rekla je i legla na leđa, raširila noge i podigla ih u zrak.

Uzela je u ruke moj kurac i nježno me povukla i stavila ga na ulaz u pičku. Lagano sam ušao u nju i počeo se kretati naprijed-natrag. Ona je stala miješati guzom, odižući je od kreveta i nabijajući se na moj kurac, stala je isprekidano govoriti :

- Uh što mi je lijepo ušao… što ti je velik... veći je nego u mog Bojana… daj mi ga… nabij ga u mene do kraja… jebi me tim velikim kurcem…

I tako, nastavila je ona pričati, a ja sam samo pumpao u nju i vadio ga. Iako mi to nije ni palo na pamet, rekla mi je valjda osjećajući da ću opet eksplodirati, da mogu svršiti u nju jer je zaštićena. Nastavio sam nabijati svoj kurac u nju, velikom brzinom, sve dok nije izletjelo iz mene. Svršavao sam i nisam je prestao jebati. Kada je osjetila da svršavam, ona je također počela ludovati, vrteći svojom guzom i dahćući sve jače i brže. Na kraju je počela vikati izgovarajući neke meni nerazumljive riječi. Kad je svršila, izvadila ga je iz pičke i stala lizati.

- Bio si jako dobar, rekla je, možemo ovo još koji puta ponoviti dok se ne vrate tvoji, samo o ovome ne smiješ nikome reći ni riječi.

- Naravno - složio sam se.

- 09:50 - Komentari (3) - Isprintaj - #


utorak, 15.02.2011.

Miranda

Miranda nije izgledala kako bi ih ima dvadeset i devet, iako ni sama nije bila sigurna u to. Uvijek joj je prokleto godilo ako bi joj je koji muški primjerak rekao: "Gospođice Miranada, ne bi vam dao više od dvadeset i dvije godine!" To je slušala i od slučajnih poznanika koji su se topili u njenoj blizini. Ali nikako da nađe nekog tko bi sa njom htio uploviti u bračne vode.

Vrijeme u svojoj skromnoj garsonijeri koju je sama zaradila provodila je uglavnom sama. Prijateljice, osim onih dosadnih sa posla koje su pričale samo odgoju djece, nije imala. S muškarcima je bilo isto - nitko nije htio ostati duže uz nju u krevetu osim do jutra. Uvijek im se žurilo ili na posao, ili kući, uglavnom tisuće isprika ali nijedna istinita.

Inače, Miranda je seks trebala kao i vodu, ali moralne prepreke bile su mnogo puta previsoke pa je obvezno davala na znanje kao da je ona zapravo nezainteresirana mlada žena, zadovoljna što se muškaraca i ljubavi tiče. A nije bilo tako. Svoj stan uredila je s mnoga stila, u spavaćoj sobi, koja je ujedno bila i dnevna stajao ja francuski, i krevet sa ružičastim presvlakama, iznad njega visjela je slika gole Venere, u ulju koju je donijela bogzna odakle.

Za svoj dvadesetdeveti rođendan odlučila je pozvati u goste kolegicu s posla. Zvala se Alenka, u njezinom uredu radila je četiri tjedna. Mirandi se odmah dopala, i to zato jer je ostavljala neki čudan utisak. Bila je mlađa od Mirande, u njenim lijepim crnim očima skrivalo se mnogo toga. I zato je Miranda poželjela da večer na svoj rođendan provede sa njom. Alenka nije odbila poziv, možda je samo malo bila začuđena, jer dosada osim obveznih službenih riječi nisu imale drugog kontakta.

I što se večer brže približavala, ta je veća bila Mirandina uzbuđenost. U prodavaonici je kupila nekoliko butelja bijelog vina i sve ostalo što joj je trebalo za raskošnu večeru. Sve je pripremila već poslije podne, zato je vrijeme koje joj je preostalo željela utrošiti da se lijepo uredi. U predsoblju se svukla sasvim i promatrala svoje tijelo u velikom zrcalu. Dojke, malo su već visjele, ali još uvijek čvrste, Venerin brežuljak izbočen i sav obrastao crnim dlakama, a istim dlakama bila je obrasla i ispod pazuha. Ali Miranda ih nije podnosila, pa je odlučila da ih obrije. Zato ih je obilato nasapunala i uzela žilet, koji je čuvala samo za tu namjenu.

Odjednom se sjetila lude ideje - da se obrije i među nogama. To još nikada nije napravila. Dovukla je široku fotelju do zrcala, sjela i bezobrazno ste raskrečila. Kada je počela kistom nanositi pjenu po dlakama, osjećala je ugodno drhtanje. Odsjaj njenog raskrečenog međunožja u zrcalu još ju je više uznemirio. Po svojoj zaobljenoj zemički koja je bila već sva u pjeni putovala je kistom, polako pa opet brže, pa jače. Tu i tamo umočila ga je i u rupicu koja bivala sve vlažnija. "Joj, joj," uzdisala je sva vruća i gurala kist u pičku sve do drvene ručke, razmazujući pri tom drugom rukom pjenu po brežuljku. Po međunožju je bila sva vlažna i pjenasta, sve je klizilo i micalo se samo od sebe, a onda je tu idilu prekinulo zvono na vratima.

Miranda je odjednom zastala i utrnula u položaju u kojem se snašla. Pogledala je u zrcalo. Kist u desnoj ruci bio je duboko u rupici, srednji prst lijeve ruke u anusu. Da je nije zasmetalo zvono, u sljedećim sekundama doživjela bi vrhunac. Naljutila se Već je mnogo puta masturbirala u krevetu ali nikada joj se nije to dogodilo. Mirandi nitko nikada nije zasmetao, ni kod najintimnijih radnji. Nervozno je ustala, bacila kist u ladicu toaletnog stolića, a fotelju gurnula natrag u sobu. Dok je navlačila haljinu, zazvonilo je i drugi put. Nije uspela navući gaćice, požurila je otvoriti vrata. Pred njima stajala je Alenka, sa svojim poznatim zagonetnim smiješkom na usnama i buketom cvijeća u rukama. "A što si radila tako dugo?" - smiješila se Alenka gledajući Mirandi pravo u oči. "Bila sam u WC·u", lagala je Miranda okrenuvši Alenki leđa da skrije crvenilo na licu. "Uđi u sobu, moram se do kraja urediti," rekla je gošći.

Ušla, je u kupaonicu da navuče gaćice. Upalila je svjetlo na zidu i podigla haljinu. Među nogama još je bilo puno pjene, zato je jednu nogu podigla na rub kade i počela brisati pičku. Tada su se otvorila vrata, u kupatilo je ušla Alenka i iznenadila Mirandu usred brisanja. Po drugi put te večeri Miranda se zacrvenila u licu. Okrenula se prema Alenki i zurila u nju. "Samo bi pišala," rekla je ova, podigla suknju sjela na šolju. Nije svukla gaćice, samo ih je maknula u stranu i već mokrila jakim mlazom. Miranda ju je otvoreno promatrala a nije mogla izustiti ni riječi. Alenka je primijetila njenu nelagodu, ali nije joj smetala. Uzela je papir, razmaknula stidne usne obrisala se po ušću crne rupice. Potom je ustala i otišla iz kupaonice brzinom kakvom je i ušla. A Miranda je krenula za njom, kao da je hipnotizirana. Uznemirila ju je Alenkina blizina. Kada je ušla u sobu, Alenka je ležala na krevetu.

Suknju je podigla visoko iznad pojasa tako da je Miranda mogla gledati kolegicu pravo među bijele gaćice. "Što si radila svojoj mačkici?" - pitala je Alenka i razmaknula noge. Bezobrazno pitanje tražilo je isto takav odgovor. Tog je Miranda bila posve svjesna. "Htjela sam obrisati pičku, bila je sva od pjene za brijanje!" uzdahnula je i okrenula se u stranu. "Pokaži!" Alenkin glas čuo se poput zapovjedi. Miranda je bez riječi podignula haljinu i okrenula se prema Alenki. Ova je, ležeći na krevetu, brzo skinula gaćice i šapnula: "Legni kraj mene, ne boj se, Miranda!"

A potom: "Svuci ću se. Pored cvijeća donijela sam ti još nešto, jednu zgodnu spravu za uživanje. U mojoj je torbi, budi ljubazna pa mi je donesi, moram te naučiti kako se rukuje s njom." Miranda je kao u transu poslušala zapovijed i izvukla iz torbice plastični predmet u obliku muškog uda. Iz porno revije koje je često gledala dok ja sama ležala na svom ružičastom krevetu, znala je za te sprave, ali još nikada ništa slično nije držala u ruci. Kada je uzela, taj predmet na ten u svoju ruku i tek ga onda pružila Alenki, već je bila sva vruća. "Vidi, Miranda, ovo je umjetni kurac, za naše vruće pizde. Dođi, legni tu pokraj mene."

Miranda se svukla i zastala posve naga ispred Alenke. Njena je maca još uvijek je bila od pjene, a isto je bilo i sa bedrima. Kleknula je ispred Alenke i žudno je promatrala. A ova je na jednoj strani penisa okrenula neki poklopac i stvar je tiho zabrujala. "Vidi, tako to djeluje" rekla je prema Mirandi i pažljivo si uvlačila ušiljeni dio predmeta. Drugom rukom milovala je svoj klitoris, usput je šapnula Mirandi: "Daj, čučni iznad mene, da ti mogu grickati mačkicu!" Miranda je čučnula iznad njenog lica i odmah osjetila kako Alenkin dugi i vrući jezik prelazi preko njenih stidnih usana. Razmaknula ih je i počela kliziti po Alerikinom licu koje je bivalo sve mokrije od silnih sokova koji su se cijedili iz njenog otvora. "Jebi, jebi, kurac, pička, raspolovi me, uvuci se u mene, u maju nezasitnu rupu, a ti još žešće pleši po meni!" vrištala je Alenka ispod Mirande, sva raskrečena i savijajući se. Penis je uvlačila u sebe nevjerojatnom brzinom, Mirandu je podsjećala na kakav stroj. "Stiže Miranda, svršavam!" kriknula je i svalila se u stranu takovom brzinom da je pala s kreveta.

Vibrator se otkotrljao do iznenađene Mirande, a ova ga je zgrabila i brzo ga uvalila u svoju raspuklinu. I dok se Alenkino tijelo još uvijalo na podu, Miranda je osjetila one trzaje koji prethode orgazmu. Otvor se razvukao do ogromnosti pa bi u tom trenu u nj stala četiri vibratora a ne jedan, a tada je iz njega počeo curiti sok, pomiješan sa mokraćom. U vrhuncu koji ju je snašao zaboravila je sve prepreke, popustile su kočnice razumnog ponašanja, skočila je i sva raskrečena i kao bezumno počela urlati: "Joooj, jooooj, Alenka, kako je to divno!"

Alenka je iz kreveta, gledala Mirandu koja je sva crvena stajala na krevetu i prstima si rastvarala stidne usmine, tako da je mogla promatrati božanstvene grčeve koji su joj potresali tijelo poput struje. A iz pizde curilo je u ogromnom mlazu. Miranda je naime pišala na krevet. Alenka je brzo legla ispod mlaza i počela se gladiti po tijelu. U manje od minute Alenka je ponovno svršila. Potom su obje ostale ležati na krevetu.

"Sretan ti rođendan, Miranda," dahnula je Alenka i stisnula se k svojoj suradnici. Miranda nije rekla ništa, samo joj se zagledala u oči i malo zatim šapnula: "Hvala." Alenka nije bila sigurna je li riječ o zahvalnosti kao odgovor na čestitku ili poklonu koji je oboma pružio toliko zadovoljstva.

- 08:38 - Komentari (6) - Isprintaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< veljača, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



--- T U T O R I A L S ---


40 grešaka koje muškarci
čine u seksu sa ženama


01. Ne ljube odmah - Izbjegavanje njezinih usana i uronjavanje u erogene zone daje joj osjećaj da plaćaš po satu i želiš da ti se isplati svaka minuta izbjegavajući nepotrebne akcije. Pravilan strastveni poljubac je ultimativan oblik dobre predigre.

02. Puhati prejako u njezino uho - Priznaj, neki klinac u školi ti je rekao da cure to vole. Ali postoji razlika između biti erotičan i puhati kao da želiš ugasiti sve svjećice na torti svog 50 rođendana. To boli.

03. Ne brijanje - Često zaboravljaš da imaš šiljke zalijepljene za svoju bradu a njome često stružeš po partneričinom licu ili bedrima. Kad ona okrene glavu to nije strast već izbjegavanje.

04. Stiskanje njezinih grudi - Mnogi muškarci se ponašaju kao kućanica koja provjerava paradajz kad stave šaku na grudi. Miluj i njeguj ih s pažnjom.

05. Grizenje njenih bradavica - Zašto se muškarci pričvrste za ženine bradavice, kao da je pokušavaju ispuhati kroz grudi? Bradavice su jako nježne i osjetljive. Ne podnose žvakanje. Liži ih i sisaj nježno. Prelaziti ih jezikom je dobro, pretvarajući ih u igračku za psa nije.

06. Okrećući njezine bradavice - Prestanite vrtjeti bradavice između kažiprsta i palca kao da pokušavate naći radiostanicu u planinskom kraju. Koncentrirajte se na cijele grudi ne samo na istaknute dijelove. Ako ne vjeruješ daj nekom da to tebi učini.

07. Ignoriranje drugih dijelova njezinog tijela - Žena nije autoput s tri odvojka: Sisaselo Lijevo i Sisaselo Desno i Međugradski tunel. Postoje mnogi drugi dijelovi koje zapostavljaš na putu prema Donjogradskoj Vagini. Obrati pažnju i na okolinu.

08. Zaglavljivanje ruke - Loša spretnost ruku u regiji podsuknje može rezultirati u upletanju prstiju u gaće. Ako ćeš već biti toliko agresivan zamoli ju da skine tu prokletu stvar.

09. Ostavljajući joj mali dar - Odlaganje kondoma je muškarčev posao. Ti si ga nosio, ti ga baci u smeće.

10. Napad na klitoris - Direktan pritisak je jako neugodan, stoga nježno rotiraj svoj prst uzduž i poprijeko.

11. Uzeti odmor - Žene, za razliku od muškarca, ne nastavljaju tamo gdje su stale. Ako staneš, vrate se na početak vrlo brzo. Ako primjećuješ da još nije, nastavi pod svaku cijenu, odrvenjela ti usta ili ne.

12. Svlačeći ju nespretno - Žene mrze izgledati glupo, a tako izgleda gola do pasa s pulover zaglavljenim oko vrata i ramena. Odmotaj ju kao elegantan dar, a ne kao dugo iščekivanu dječju igračku.

13. Dati joj "nategača" u predigri - Milovati je kroz gaćice može biti jako ugodno. Nategnuti ih prema gore ili nazad (obično) nije.

14. Opsjednutost vaginom - Iako većina muškaraca može naći klitoris bez autokarte, Još uvijek misle da je vagina najvažnija. Ruka je dole tako brzo kao da pokušavaš sakriti ukradene novce u dimnjak. U osnovi to i nije toliko loše, no ako nemaš obzira može biti bolno, pa se nemoj zanositi. Bolje posveti više pažnje klitorisu i stidnim usnama, a zatim uvuci prst i shvatit ćeš da li joj se sviđa.

15. Prejaka masaža - Pokušavaš ju masirati na jedan senzualan, opuštajući način. Ruke i prsti - OK, laktovi i koljena - NE MOŽE!!!!!!!!!!!

16. Prenaglo svlačenje - Ne forsiraj sa skidanjem ako ona nije dala na znanje da želi to skinuti, čak i sa nekoliko dugmadi.

17. Prvo skinuti hlače - Muškarac najsmješnije izgleda u gaćama i čarapama. Prvo skini čarape.

18. Prebrzo - Kad si već u penis-u-vagini situaciji, najgora stvar za učiniti je pumpati kao industrijska kompresijska pumpa. Ona bi se mogla početi osjećati kao radnik koji je postao tehnološki višak zbog tvoje tehnologije.

19. Prejako - Ako udaraš svojim trokutastim bočnim kostima po njezinim bedrima ili trbuhu bol je jednaka dva tjedna jahanja sabijeno u nekoliko sekundi.

20. Svršiš prerano - Strah svakog muškarca. S razlogom! Ako pucaš prije nego vidiš donji dio njenih bjeloočnica, pobrini se da imaš dodatni plan kako dovesti i nju do kraja.

21. Svršiš prekasno- Nekome može izgledati da je pumpanje sat vremena bez klimaksa znak dobrog seksa, ali njoj je sigurno znak odrvenjele vagine. Barem nabavi dobre tapete da se ima čime interesirati dok glumiš Maratonca.

22. Pitaš ju je li svršila - Trebao bi to znati, većina žena radi buku i vagina se stegne, ali ako ne znaš ne pitaj.

23. Prenježan oralni seks - Nemoj glumiti divovskog mačka sa malim tanjurom s mlijekom, zaroni čitavim ustima i poigravaj se jezikom.

24. Pritišćeš joj glavu u međunožje - Muškarci insistiraju na tome dok nije oči-u-penis nadajući se kako će to brzo dovesti do penis-u-ustima situaciji. Sve žene to mrze. To je otprilike tri koraka do biti odvučena u pećinu za kosu. Ako želiš da koristi usta, koristi i ti svoja. Zavedi ju riječima i probudi joj želju za tim.

25. Ne upozoriš prije klimaksa - Obično, sperma ima okus morske vode pomiješane s bjelanjkom. Ne vole ju svi. Ako već prakticirate oralno, upozori ju kako bi učinila što treba.

26. Mrdanje za vrijeme felacija - Ne guraj. Ona će učiniti sve potrebne kretnje. I ne hvataj ju za glavu. Samo lezi i prepusti se.

27. Savjeti iz pornića - U pornićima izgleda kao da žene vole da se po njima svrši. U stvarnom životu to samo znači više veša za pranje.

28. Natjerati ju da jaše cijelu vječnost - Pitati je da bude gore je u redu. Ležati i gunđati dok ona radi sav posao nije. Pobuđuj je nježno, kako se ne bi osjećala kao kapetan škune. I pusti je da se odmori ako joj treba.

29. Probaš analno i onda se praviš da je slučajno - To je slučaj gdje muškarci dobiju reputaciju kako ne znaju slijediti upute. Ako ga želiš staviti pitaj. I ne misli da je pijanost isprika.

30. Fotografiranje - Kad muškarac kaže: "Mogu li te slikati?" Ona čuje: "Pokazao bih te svojim prijateljima." Barem ju upoznaj s njima prije.

31. Nemaštovitost - Mašta je sve od crtanja uzoraka prstima po njezinim leđima do sipanja meda po njoj i lizanja. Voće, povrće, led i perje može, vruć vosak i trajna nitroboja ne može.

32. Lupati trbuhom u njen trbuh - Ne postoji manje erotičan zvuk, vrlo slično natjecanju u podrigivanju.

33. Postavljajući je u glupe poze - Ako ona želi naprednu jogu u krevetu, može. Ali osim ako nije rumunjska gimnastičarka, ne nadaj se previše. Želiš li partnericu sa pokidanim tetivama? To je kao marioneta bez konaca.

34. Tražiš njenu prostatu - Pročitaj ovo pažljivo. Anal stimulacija može biti ugodna muškarcima jer imaju prostatu. Žene je nemaju. No, ipak, žene imaju "G" točku i ona se može stimulirati analnim seksom, jer pozicija je jako bliska. Ipak, prije svega dogovori se s njom i uskladi termine prema onima koji njoj odgovaraju!

35. Ljubavni ugrizi (hickie) - Jako je erotično blago grizenje i sisanje na strani vrata, ako si pažljiv. Nijedna žena ne želi tjednima nositi odjeću s visokim ovratnicima.

36. Vičući upute - Nemoj vikati što da radi kao trener s megafonom. To baš ne uspaljuje.

37. Pričati prljavo - I ovo je tanki led, jer te ona (ako te već dobro ne pozna) može svrstati u uličare s niskom razinom pristojnosti. Nije sramota pitati, da li ju to uzbuđuje.

38. Ne brineš o njezinom svršavanju - Moraš završiti posao. Pokušavaj dok ne uspiješ i ona bi mogla učiniti i više za tebe. Izreka starog djeda: "Kratko al' slatko!" baš ne vrijedi.

39. Gnječiš ju - Muškarci su uglavnom veći i teži od žena. Ako samo legneš na nju poplavit će. Radije izvježbaj tricepse.

40. Zahvaliti joj - NIKAD ne zahvali ženi za seks. Tvoja ili njezina spavaća soba nije javna kuhinja gdje se dijeli juha. Pretpostavka je da ste u seksu uživali obostrano, stoga će biti dovoljna solidna doza nježnosti (milovanja, nježnog ljubljenja) nakon felacia.