Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotico

Marketing

Katja se udaje (za drugoga)

Nekada se dogode stvari koje čovjek nikada ne planira, ne bi smio pa i ne želi napraviti. Zoran je bio prijatelj, dobar čovjek ali previše ambiciozan pa nekada gazi sve ispred sebe. Duga veza s Katjom približila se svome vrhuncu - braku.

Mislim da su cijeli život bili zajedno, vjerni golubovi koji su znali da će doći dan za sudbonosno "da". Zoran ju je volio iako su mi nekada njegovi stavovi o seksu bili nerazumljivi. Poslije toliko godina veze sa Katjom, znao mi se požaliti kako se ona ponaša kao prava kurva. To ga izluđivalo. Njegovo poimanje seksa bilo je malo reći zastarjelo. Ništa što izlazi iz okvira najobičnijeg.

Međutim, što je tu je. Svi smo se spremali za tu subotu i dan vjenčanja. U petak navečer došao sam kod Zorana i Katje u stan. Na ulazu me dočekao Zoka i užurbano ugurao u stan.

- Čuj, prijatelju, posluži se pićem a ja idem obaviti još neke dogovore u restoran. Katja je u sobi. Neću dugo pa se vidimo kasnije.

Natočio sam piće i uvalio se u naslonjač. Na TV-u glupi program, te se zabavljam daljinskim. U tom trenutku iz sobe je izašla Katja i vidjevši me lijepo se nasmijala.

- Baš dobro da si tu, treba mi mišljenje kako ću sutra izgledati. Stižem za deset minuta.

Vratila se u sobu i zatvorila vrata. Pomislio sam, baš je našla stručnjaka za takve ocjene. Nedugo poslije začuo sam poziv iz sobe.

- Dođi molim te u sobu.

Ušao sam i vidio Katju obučenu u prekrasnu vjenčanicu. Stajala je pred zrcalom kao vila, nevino i seksi u isto vrijeme. Pogled sam prikovao na nju i ukočeno stajao kao neki klipan koji ne zna što da kaže.

- Što misliš, kako izgledam? - rekla je.

- Izgledaš tako da mi je žao što ćeš usrećiti nekoga drugog. Ti se najljepša mlada koju sam ikada vidio.

Nasmijala se cijelim licem tako da čovjek uživa gledajući.

- Znaš, uhvati me strah kada pomislim da od sutra postajem nečija, i samo s jednim čovjekom... rekla je i nastavila gledati u zrcalo.

- Pa zar to nije ono što si željela?

- Da, ali ipak...

- Postoje stvari koje sam željela iskušati, ali nije bilo prilike... a ni prave osobe.

- Biti će sve u redu, vjeruj mi. - rekao sam.

Blago me pogledala kao da sam mali psić. Bilo mi je neugodno zbog situacije u kojoj sam našao. Što ja uopće radim u njihovoj sobi?

- Imam ja nešto za tebe, rekla je zadigla haljinu te stavila nogu na stolicu.

Imala je bijele čarape koje su stezale jedru butinu i na butini podvezicu. Savršenost njene noge uobličila je cipela s štiklom. Meni je crvenilo udarilo u glavu što od neugode što od napaljenosti situacije u kojoj sam se našao.

- Ova podvezica je namijenjena tebi. Da je ne bi lovio na vjenčanju uzmi je sada.

Pozvala me rukom i ponudila da je svučem s njene noge. Prišao sam i oznojenih ruku od nervoze lagano svlačio podvezicu. Osjetio sam kako Katja ubrzano diše na moje uho, a njena blizina me dovela u stanje kada razum gubi smisao. Uzela je moju ruku i ništa ne govoreći prislonila je na svoju pičku. Nije imala gaćice te sam odmah osjetio toplinu i mokrinu među njenim nogama.

- Ja bi da mi ga staviš, da me jebeš, guziš, da iskoristimo ove zadnje trenutke.

Bijah silno uzbbuđen ali me ipak malo zatekla. Nakon nanosekunde razmišljanja ipak pristah.

- Jebati ću te, kako god hoćeš... kako god si zamišljala i maštala.

Naslonila se rukama na ormarić i zadigla vjenčanicu. Bože, koji guzovi, koje noge, pička...

Izvadio sam kurac koji je toliko nabreknuo da ga gotovo ni ja nisam prepoznao. Prislonio sam ga uz otvor njene pičkice i glavićem trljao po ulazu.

- Nabi mi kurčinu... stavi ga do kraja... do bubrega. Jebi me... molim te, da se sjećam ovoga trenutka do kraja života.

Bila je uska, plitka i nekako nerazrađena.

- Ako ga gurnem do kraja boljeti će te.

- Neka, samo ga gurni… nabij da ga pamtim. Pa ti imaš kurčinu... tako je velik… ooo… kako je ovo dobro! - ponavljala je.

Jebavao sam je s leđa cijelu vječnost. Polagano pa brže.. stavljao ga dokle god je mogao.

- Stavi mi ga u šupak... hoću i to da probam… samo polako, molim te.

Na komodi sam vidio kremu za tijelo te je hitro dohvatio i namazao lagano maleni šupčić. Malo sam ga proširio prstom. Išlo je bez problema ali kako ugurati njega. Prislonio sam kurčinu na šupak. Izgledao je kao vlak koji hoće ući u vjenčani prsten. Pokušao sam i uvukao malo glavić među njene oble guzove. Zastenjala je od bola i stresla se kao da je dotakla struju. Povukao sam se i rekao:

- Ovo neće ići.

- Hoće, mora, molim te daj... gurni ga… neka boli.

Pokušao sam ponovo i ugurao ga do pola. Stenjala je i plakala od bola ali se na licu vidio osmjeh žene u totalnoj ekstazi. Lagano sam ga cijelog uvukao. Bilo je usko, nemoguće usko. Gurao sam ga i izvlačio pažljivo, najpažljivije što sam mogao.

- Ovo želim... to sam sanjala... i mislila da nikada... tooo, svršavala je i isprekidano pokušavala nešto reći.

On je stajao ukočen i mislio sam da neću nikada svršiti. Miješala je bokovima i nabijala se što je više mogla. Trajalo je dugo ali nismo odustajali. Htjeli smo iskoristiti svaku sekundu ove ljepote, jebačine kakvu zaslužuje svako živo biće. Uzela ga rukom i lagano izvukla. Legla je na pod i svukla naramenice. Ostao je bijeli grudnjak kojeg je strgnula sa sebe. Velike sise, tvrde i kao stvorene za stiskanje ispale su pred mene. Uzela mi je kurac u ruku i primakla sisama.

- Jebi me među sise.

Bilo je dobro… predobro za jednog smrtnika kao što sam ja. Kada sam je i tako izjebao rekla je:

- Sada ću ti ga popušiti u znak zahvale...

Ljubila je jaja a kurac oblizivala kao sladoled, od korijena do glavića. Za nju je postojao samo moj kurac u tom trenutku. Držala ga i pušila kao da se boji da će ga neko ukrasti.

- Pazi svršit ću... aah, rekao sam.

- Hoćeš, i to meni u usta... sve istresi... sve ću progutati kao najljepši šlag.

Svršavao sam dugo a ona je isisavala kičmenu moždinu kroz njega.

Pogledali smo na sat i vidjeli da smo se jebavali gotovo sat vremena. Ona je zadovoljno prela kao svaka dobro izjebana žena.

- Zoran je OK ali nema pojma o seksu. Ništa od ovoga nisam probala do sada, i zato ti hvala. - rekla je nježno me poljubivši u obraz.

- I što veliš, kako izgleda mladenka u ovoj haljini? - upitao je Zoran kada se vratio.

- Lijepa je! - odgovorio sam.

Post je objavljen 17.04.2011. u 20:20 sati.